https://youtu.be/PFUuS6gvYTg
Printable View
Θα μας τα λες με τα "πειραγμένα χειριστήρια που εχεις, ως βάση; η θα παίξεις με κανονικό χειριστήριο;
Παίξε με αυτο που εχεις με το ψηλό R3. όχι με το άλλο που λοκαρει αυτόματα, βγάλε και βίντεο
Αν θεωρεις πειραγμενα χειριστηρια τα kontrollfreak τοτε ειναι λογικο που καταφερες να γελαει ολη η ps sony κοινοτητα με την παρτη σου...δεν το συνεχιζω αλλο εχω ξαναπει το προβλημα που υπαρχει γενικα με τον <max veteran>..!ειναι λογικο οταν καποιος σε εχει 8-0 να μην σε αφηνει ο πληγωμενος σου εγωισμος να σκεφτεις οτι υπαρχουν και καλυτεροι απο σενα...!
Και αυτο και το άλλο που δεν ήθελες να πεις στα παιδιά στο πάρτυ την αλη φορά ...... Που στοχεύει αυτόματα που μου έλεγες ........ Παίξε alpha και κανε και review ταυτόχρονα του αβαντάζ που σου δίνει ingame στη σκόπευση. Δώσε μας τα φώτα σου
Μετα απο 5 ώρες λιώσιμο έχω να πω ότι οι εντυπώσεις μου ειναι πολυ καλές.οι φωτοσκιάσεις σε βάζουν εύκολα στο περιβάλλον του Α παγκόσμιου αν και το παιχνίδι ειναι αρκετά γρήγορο σε πολλές περιπτώσεις θυμίζει hardline..οι διόπτρες με iron sights έχουν την τιμητική τους αν και οι cobra-holographic υπάρχουν έστω και διακριτικά στο παιχνίδι...δεν είδα κτίριο ,δέντρο που να μην πέφτει η να μην γκρεμίζεται και τα animations την στιγμή που επιλέγεις να μπεις σε ένα όχημα η των melee kills ειναι πολυ ρεαλιστικά.ελπιζω στη καλή επιλογή των maps οσο αφορά τα wars γιατι έχω ξαναπεί απο την πολύχρονη εμπειρία ιδιαίτερα στο bf3 ειναι μεγάλος παραγοντας για να διεξαχθούν οι σωστοί αγώνες όπως πρεπει..day one απο μενα και οποίος θεωρεί καλο παίχτη τον εαυτό του τον περιμένουμε στην ομάδα..300 SPARTANS official...!
Ο καθένας την δουλειά του το ζόρι σου δεν καταλαβαίνω βλέπεις πουθενά το όνομα σου; Έγραψα ολόκληρο κείμενο αυτό σου έμεινε εσένα!; Ποιος κάνει σαν παιδάκι άστο καλυτερα δεν εχει νόημα όλο αυτό ας πούμε νέα και γνώμες για το παιχνίδι εξάλλου οταν υπήρχαν οι 300 ΕΣΥ δεν υπήρξες καν στην ομάδα δεν καταλαβαίνω την επίθεση σου...
Σταματηστε!! Αφηστε το το παιδι. Παιξε αγορι μου εσυ με το "σαμπανιζε" μακρυλαιμο χειριστιριο σου. Δε σε ενοχλει κανενας!
Εντωμεταξυ αν ερθει ενας φιλος σπιτι σου να παιξεται... με τετοιο χειρηστηριο δεν κανεις LAN παρτυ...... Δεξιωση κανεις.
Μηπως εχετε ξεφυγει λιγακι ολοι?
Καλά πάρε το Μήτσο και κλαψε που σου έχουν μείνει τα 15 χρονα και ψαξου γιατί σου φύγαν οι σοβαροί παίκτες το ζόρι ξέρεις είναι ότι μόλις είδες ότι φτιάξαμε την 300 Immortals Hellas ,πηγές και μου κότσαρες ένα official μπροστά στην clan σου, για να δείξεις τι; Και μου λες για ζόρια; Θα σου κάνω μια πρόταση να την βγάλεις quit την ομάδα σου γιατί είσαι πρωταθλητής σε αυτό και οι 300 δεν έκαναν ποτέ πίσω, εσύ πήρες την ομάδα από το τουρνουά χωρίς να ρωτήσεις κανέναν και εγώ αρχηγό που κάνει πίσω δεν θέλω. Και στην 300 ήμουν από τους πρώτους παίκτες που ήρθαν εκτός αν έχεις αλσχαιμερ.
Και επειδή τα βάζεις με το Γιωργάκη, τουλάχιστον αυτός δεν κλέβει ταμπελακια και κάνει quit όπως έκανες εσύ στο Λευτέρη από το φόρουμ για να ξεκλειδώσεις το phantom. Και πολύ ασχολήθηκα
...
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλα 6:12 το πρωι σοβαρός άνθρωπος σηκώθηκες να κανεις ποστ ρε κούρος και μου λες εμένα για ζόρια;καλή συνέχεια κούρος ο καθένας τον δρόμο του υπαρχει και ζωή πέρα απο το παιχνίδι γιατι ένα παιχνίδι ειναι..μπορώ να πω πολλα αλλα ποιον ενδιαφέρει σου ειπα δεν εχει κανένα νόημα αυτό εξάλλου το τηλ μου το έχεις μην κανεις σαν παιδάκι..!
Εγω απο οτι κατάλαβα δεν δίνουν σε αυτους που παίζουν αλλά σε αυτους που δεν παίζουν γιατί τα κορόιδα τα έχουν σίγουρα [emoji14]
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το πότε θα βγει η open beta.
http://www.gamespot.com/articles/her.../1100-6441798/Quote:
The previously announced open beta for Battlefield 1 will kick off "shortly after" Gamescom 2016, according to a Battlefield community manager.
Sebastian Moritz, Battlefield's community manager for Germany, revealed the rough start time during a livestream interview this week with CmdKrieger (via DualShockers). Gamescom runs August 17-21, so it seems like the beta will start in late August or early September.