Ευρωπαικο στορ ειναι. Δεν παω να κατεβασω κατι. Απλα μπαινω στο στορ και παω στην κατηγορια games και μου βγαζει αυτο το μνμ.
Printable View
Ευρωπαικο στορ ειναι. Δεν παω να κατεβασω κατι. Απλα μπαινω στο στορ και παω στην κατηγορια games και μου βγαζει αυτο το μνμ.
Ναι μπηκα κι εγω με ενα ευρωπαικο προφιλ που εχω και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.
Προβλημα στο store ειναι. Οποτε αναμονη μεχρι να το φτιαξουν.
Μονο με search μπορεις να δεις τα παιχνιδια.
Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου. Απλα εκατσε μαζι η στιγμη το προβλημα του στορ με το sharing και εγινε ολοκληρη ιστορια και σας κουρασα. Και παλι ευχαριστω πολυ.
Παιδια θελω να ρωτησω κατι ενας φιλος μου μου εχει δωσει το acc του για να κατεβασω το resident evil αυτος το εχει ως primary το account του που το κατεβασε,εγω δεν εχω βαλει ακομα το account στο ps4 ακομα γιατι ηθελα να σας ρωτησω πρωτα,εγω τωρα το μονο που πρεπει να κανω ειναι να μπω στο account του και να το κατεβασω ? Μενουμε και οι 2 ελλαδα..το account πρεπει να το κανω primary ? Εχω ειδη το δικο μου psn account ως primary..και κατι τελευταιο ακυρο ποσα primary μπορεις να εχεις σε ενα ps4?
16 primary accounts.
Θα κανεις το προφιλ του primary στη κονσολα σου και θα κατεβασεις το παιχνιδι. Μετα θα παιζεις με το δικο σου προφιλ.
Κανεις primary το acc του στην κονσολα σου και αυτος το δικο σου acc στην δικια του.
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια
μου εβγαλε οτι αυτο ο λογαριασμος ειναι ηδη σε ενα ps4 ως primary...πρεπει να βγαλει το primary ο φιλος μου και να το κανω εγω το acc του στο δικο μου primary?και ια πρεπει να ειναι παντα ετσι να εχει αυτος το acc μου ως primary στο δικο του ps4 ακομα και οταν θα εχω κατεβασει ακομα και το παιχνι?
Πρεπει να αφαιρεσει εκεινος το primary και να το κανεις εσυ στη δικια σου με το δικο του προφιλ. Πρεπει να ειναι παντα ετσι γιατι αν το αφαιρεσεις μετα δεν θα μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια του φιλου σου. Θα σου βγαζει λουκετο.
Δηλαδη θα εχει αυτος το main μου account και εγω το δικο του..αυτος θα μπορει να παιξει το παιχνιδι του?
Απο όσα γνωρίζω φίλε μου, αν το κάνεις αυτό ... ο άλλος θα μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που έχει στον λογαριασμό του σαν secondary acc. αλλλά και τα δικά σου αφού θα το έχει σαν primary οπότε θα τα παίζει και ston secondary (δηλαδή στον δικό του).
Αντίστοιχα και εσύ. Θα μπορείς να παίξεις αυτά που έχεις στον δικό σου λογαριασμό αλλά και του άλλου στον δικό σου (για να πάρεις και trophy κανονικά) απο την στιγμή που έχεις του αλλουνού primary στην δική σου κονσόλα.
Γενικά να θυμάσαι ότι ο primary acc μοιράζει τα παιχνίδια και στους άλλους λογαριασμούς στην ίδια κονσόλα (απο όσα ξέρω πάντα) αν κάνω κάπου λάθος να με διορθώσει κάποιος.
Το εχω γραψει παλιοτερα.
Quote:
Παμε να δουμε το παραδειγμα:
Προφιλ Α κονσολα Α
Προφιλ Β κονσολα Β
Το προφιλ Α κατεβαζει ενα παιχνιδι. Το προφιλ Α γινεται primary(και γινεται για να μοιρασει το Lisence) στη κονσολα Β.
Οταν γινει primary στη κονσολα Β, τοτε μοιραζεται το License του παιχνιδιου αυτου με το προφιλ Β αλλα και με οποιοδηποτε αλλο προφιλ βρισκεται στη κονσολα Β.
Στη κονσολα Α αυτο το παιχνιδι μπορει να το παιξει ΜΟΝΟ το προφιλ Α και κανενα αλλο.
Αν για οποιοδηποτε λογο γινει Deactivate το προφιλ Α στη κονσολα Β τοτε χανεται απο τη κονσολα Β το License του παιχνιδιου. Βεβαια μπορει να ξαναγινει primary οσες φορες θελουμε.
ΕντάξεΙ παιδιά ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Παιδιά μια ερώτηση για τα dlc πρέπει να γίνουν έτσι όπως είναι και με το game sharing τα account μας για Παντα να έχω εγώ το δικό του acc ως primary στο ps4 μου? Και αυτός το δικού μου psn στο δικού του Ps4 για Παντα?η το κατεβάζω και όλα οκ χωρίς διαφορετικά primary οι 2 μας?
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Nai Γιωργο πρεπει να ειναι για παντα...αυτος το δικο σου primary και συ αντιστοιχα...με το που αλλαξεις αυτο θα δεις λουκετακι...ετσι το εχω κανει και γω με εναν καλο μου φιλο...οποτε προσεξε...
επισης δεν ξερω αν μου ξαναστειλες παιζει να το διεγραψα κατα λαθος..
ευχαριστω παναγιωτη :)
Καλησπερα....
Εκανα ολες τις διαδιακιασιες σωστα με τον αδερφο μου και ολα πηγαν μια χαρα...το μονο θεμα ειναι το plus...που πηγε οεο?Εκεινος ειναι plus και εγω οχι ενω τα παιχνιδια που εχει κατεβασει τα κατεβαζω και εγω κανονικα.Που υπαρχει το λαθος?Απ'οτι διαβασα σε προηγουμενα ποστ αυτος που εχει το plus αν γινει στου αλλου την κονσολα primary τοτε το περνει και ο αλλος....δεν ειναι ετσι?
Ευχαριστω πολυ...
Edit::Μηπως αυτος που υποτιθετε οτι περνει το plus δεν του δειχνει τον κιτρινο σταυρο στο ονομα του?
Κανονικά μοιράζεσαι το πλας. Όντως ο σταυρός φαίνεται μόνο σε αυτόν που έχει καταχωρήσει τη συνδρομή.
Παιδια να ρωτησω κατι αμα ξερετε εγω και ενας φιλος μου κανουμε game sharing αλλα τωρα θελω να αγορασω κατι αλλο και να το εχουμε κι οι 2.πρεπει να παρω ξανα το δικο μου account ως primary και αυτος το δικο του και μετα να το κατεβασω και μετα οπως ειμαστε τωρα?δηλαδη εγω το δικο του primary και αυτος το δικο μου?
Loggareis στο ps4 με το λογαριασμό που μοιράζεστε, αγοράζεις από το store αυτό που θες και το παίζετε κανονικά και οι 2.