Σου έχω βάλει βερεσέ...
Υ.Γ αγόρασαν και μερικά παιδάκια ακόμα ps4, οπότε δεν θα ψάχνουμε άτομα.
Printable View
αν γινετε να μοιραστουμε ολοι το game εγω ειμαι μεσα..αν μαζευτουμε μερικοι και βαλουμε απο μερικα χρηματα ο καθενας..
Το gamesharing γίνεται μεταξύ δύο ατόμων.
Περισσότερα εδώ: http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php?t=15243
Και εγώ με βλέπω να το αγοράζω σε secondary account μιας και τα trophies δεν με απασχολούν, θα μπορώ να παίζω Online (αυτό που θέλω στην ουσία μόνο) :)
Ελα να ζευγαρωνει ο κόσμος λοιπόν !!!
Προς admin
Καταρχήν συγνώμη που βγαίνω off topic αλλα με αφορμή τα τελευταία posts , δεν ξέρω κατα πόσο ειναι σωστό , αλλα μήπως θα έπρεπε να ανοίξει ενα θέμα μόνο για game sharing??
Το σκέφτηκα με ενα link που να γράφει τις οδηγίες πως γίνεται και απο κάτω κάπως συγκροτημένα να λέει είμαι ο τάδε και με ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι , έτσι ώστε να το βρίσκει εύκολα και ένας άλλος που θέλει να κάνει το ίδιο ...
Δεν έχω δει αν υπάρχει και για αυτό μου ήρθε και η ιδέα.
Ευχαριστω !
Τι εννοείς thread για game sharing?
Aν εννοείς πως δουλεύει υπάρχει εδώ
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...haring-στο-PS4
Αν εννοείς να βρεις δεύτερο άτομο δεν θα συνιστούσα τέτοιο thread,
θα πρέπει να είναι κάποιο άτομο που γνωρίζεις αρκετά καλά για να δώσεις τον κωδικό από το account σου.
Στο Ευρωπαικο Store έχει 70 ευρώ η απλή έκδοση και 80 ευρώ η Ultimate Edition. Δηλαδή 35 ευρώ ή 40 ευρώ στον καθένα.
Στο US Store έχει 45 ευρώ η απλή και 53 η Ultimate.
Προσωπικά προτιμώ να δώσω 10 ευρώ παραπάνω και να μην μπλέκω να δίνω λογαριασμούς,κωδικούς κτλ.. Οχι οτι δεν εμπιστεύομαι τα παιδιά, αλλα οσο να'ναι ειναι τζάμπα διαδικασία..
Εντάξει εγώ τα παίρνω από το αμερικάνικο και τα μοιράζομαι. 22 ευρό στον καθένα.
Bargain!
Αν αγοράσει κάποιος την Ultimate Edition από το US account του προφανώς και το μπόνους της έκδοσης θα μπορεί να το πάρει μόνο με αυτό το account, σωστά?
Υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει κάποιος αυτή την έκδοση απλά με τον αμερικάνικο λογαριασμό και να ανοίξει 1η φορά το παιχνίδι με τον κανονικό του ευρωπαϊκό λογαριασμό του ώστε να έχει εκεί τα μπόνους της έκδοσης?
FIFA 15: “We want to make a game that people enjoy playing”
Quote:
Goalkeepers are the main focus of this year’s update, the latest improvement in a game EA seeks to ceaselessly improve. As ever, the upgrade isn’t cosmetic.
“We’ve completely rewritten them,” said Channon. “It took us two years. Keepers now have much more intelligence to make decisions on the fly. We now have the processing power to do it. We can branch animation, letting them dive in one way whereas previously they would just dive and deflect. There are really big changes to how the animations now play; it makes it much more fluid.”
And the new animations, apart from looking lovely, have a real point. FIFA’s gameplay needs to be constantly upgraded, but when you’re releasing annually the general look needs to boost as well.
Quote:
A lot of the animations need to change because the systems change. This year we’ve redone dribbling, so there are lots of things to do there. It’s the same with defending. But we also do aesthetic things for variety to make the game feel fresh every year.”
paidia to demo 9 tou mina isxuei?
Ετσι λένε ...
Ισχύει Ναι
Tora diavasa oti to web app leitourgei kanonika k to ultimate team tha anoixei 15 tou mina gia to web opos k to demo 9 sigoura
Το εννοεις Γιωργο οταν λες θα ανοιξει το FUT στις 15; Τι θα μπορουμε να κανουμε τοτε;
Ωραιος...
Αν και παλιος στο φιφα σχετικα με το FUT ασχοληθηκα πρωτη φορα περσι μετα τα χριστουγεννα.
Άντε να δουμε γιατι εχω λιώσει στο last of us ελπίζω τριτη να βγει πέρυσι στο αμερικανικό πρέπει να είχε βγει νωρίτερα ισχύει;