Ωραιος!! Kαι το σουτ απο τα 40 μετρα ηταν καλο:d055:
Printable View
Ωραιος!! Kαι το σουτ απο τα 40 μετρα ηταν καλο:d055:
billyflo σημερα μεχρι 4 θα μπαινοβγαινω μηπως παιξουμε κανα ματσακι
Φώτη εγω μέχρι τις 12 το μεσημέρι σημερα θα μπορω.αν ειναι Στειλε μου πμ να μπω να παίξουμε
Oddin? tha eimai spiti gia ligo an psinesai
μεσα λοιπον για αυριο
@Viper aka kamenos13
Καλημέρα φίλε Κώστα. Μπορείς σήμερα για το ματσάκι μας; Αν ναι, τι ώρα περίπου μήπως μπορώ και εγώ;
Χαιρετε:)
Μπορω 3:30 με 5:00 και μετα το βραδυ (μετα τις 9:30). Εσυ τι ωρες μπορεις?
Γεία σας. Αν μπορείς κάποιος φίλος να μου πει πως μπαίνουν τα spoiolers. Ευχαριστώ!!!
πριν από αυτό που θες να γράψεις βάλε [*spoiler] και στο τέλος της πρότασης βάλε [*/spoiler]
το * μην το βάλεις, το έβαλα εγώ για να σου δείξω, αλλιώς θα το εμφάνιζε σε spoiler μορφή, οπότε τα γράφεις ακριβώς ίδια απλά χωρίς το *
ή μπορεις να επιλεξεις / μαρκαρεις αυτο που θες με το ποντικι και να πατησεις το κουμπι spoi στον κειμενογραφο (κατω απο το εικονιδιο του Mail).
Καλημερα, ξεκηνησατε? προλαβαινω να παρω μερος η να περιμενω το επομενο?
Μιχάλη σήμερα θα λείπω.. Θα γυρίσω το βράδυ κατα τις 10.30-11.. Αν σε βολέψει πες μου.
Λογικα θα μπορω Φώτη
Oddin να παίζαμε το ματσάκι κατα τις 4-5;
billy μετα της 5¨30 λογικα θα ειμαι μεσα
παιδες παιζει προβλημα στο φιφα που το ειχα συναντηση και παλιοτερα με τον billyflo το συναντησα και σημερα.
Ηταν να παιξω εκτος εδρας και ομαδες man u vs juve, οταν λοιπον με καλεσε και μπηκα ειδα την juve με στατιστικα 81-82-82 ενω οταν πηγα στο seasons ηταν 80-81-80 (ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι) αντιστοιχα η man u ειχε αλλαγμενα στατιστικα η πλακα ειναι ομως οτι αλλα στατιστικα εβλεπα εγω με την man u και την juve και αλλα ο βασιλης πχ την juve την εβλεπε 82-82-82. Οταν πηγε ομως seasons ειδε τα κανονικα στατιστικα που εβλεπα και εγω.
Τελος εφτιαξα εγω ματς και οταν μπηκε μεσα ειδε τα στατιστικα που εβλεπα και εγω και ειχαν πληρη ανταποκριση με τα στατιστικα στα online seasons.
Για να ανακεφαλαιωσουμε, οταν με καλεσε ο billyflo ο καθενας εβλεπε διαφορετικα στατιστικα απο τον αλλο και κανενος τα στατιστικα δεν ταυτιζοντουσαν με του online season. Οταν τον καλεσα εγω τα στατιστικα και στους 2 ηταν κομπλε και ιδια με το online seasons.
Για να διορθωθει το προβλημα μπηκε seasons με ξανακαλεσε, πηγε και εσβησε το αρχειο online squads και ξαναμπηκε και ξανακατεβασε τα στατιστικα αλλα και παλι τιποτα, ετσι αναγκαστηκαμε και καναμε αυτον τον γυρο εντος εδρας για μενα και εκτος για τον billyflo.
Παιδια προσεξτε το μηπως και το κανει και σε αλλους και καλο θα ηταν οι αντιπαλοι να μπαινουν σε party chat για να λενε τα στατιστικα πριν τον αγωνα.