μαγκες το παιχνιδι εχει θεμα,ακομα και εγω που το εχω κατεβασμενο(αρα δεν παιζει περιπτωση να εχει γινει βλακεια με το install) εχει κολληματα στον ηχο με hdmi
Printable View
μαγκες το παιχνιδι εχει θεμα,ακομα και εγω που το εχω κατεβασμενο(αρα δεν παιζει περιπτωση να εχει γινει βλακεια με το install) εχει κολληματα στον ηχο με hdmi
κι εγώ έχω κολλήματα με τον ήχο είτε είμαι συνδεδεμένος με optical σε ηχοσύστημα είτε αφήσω τον ήχο από την τηλεόραση μέσω hdmi. Έχω την εντύπωση ότι όταν είμαι με optical είναι συχνότερα τα κολλήματα αλλά το πιο πιθανό είναι να κάνω λάθος και απλώς να τα παρατηρώ πιο συχνά επειδή είναι καλύτερης ποιότητας ο ήχος και σε δυνατότερη ένταση.
Και μιας και άρχισα να γράφω για 2k14 να τονίσω πόσο απαράδεκτο μου φαίνεται ότι πουλάνε ingame currency. Μου φαίνεται εμετικό (ειδικά το ότι δεν το αναφέρουν στο κουτί) και παρόλο του πόσο μ' αρέσει το παιχνίδι, δε νομίζω να ξαναγοράσω στο μέλλον αν δεν αλλάξει αυτό. Έχουν φτιάξει τα mode έτσι ώστε να σε οδηγούν σιωπηλά στο ή να υποφέρεις ή να πληρώσεις. Στο park μπαίνεις και είναι γεμάτο κάτι βλαμμένα που δεν φτάνει που έχουν σκάσει όσα έχουν σκάσει για να πάνε τον χαρακτήρα τους με φουλ στατιστικά χωρίς να έχουν παίξει mycareer μισό δευτερόλεπτο μετά το create του χαρακτήρα, σου την λένε και απο πάνω αν παίξεις μαζί τους συμπαίκτης χωρίς να έχεις rating 90+ (λες και δεν εβλεπαν με ποιον εμπαιναν να παιξουν). Όσο για το myteam αγοράζουν όλοι τα κέρατα τους από κάρτες, έχουν να φτιάξουν 5άδα με ΟΠΟΙΟΝ θέλουν κ' εσύ παίζεις με μια 5αδα που συγκριτικά με τους σουπερ σταρς είναι λες και βλέπεις replay και για να πάρεις ένα καλό παίκτη πρέπει να φτύσεις αίμα.
Πόσο συχνά παρατηρείτε αυτές τις διακοπές στον ήχο;;
η διακοπες του ηχου παιζουν συνεχεια στο παιχνιδι, οσο για τα vc εγω παιζω προς το παρον και δεν θελω να δωσω χρημα καθολου, εχω και την εφαρμογη στο κινητο οπου και εκει καθε μερα δινουν free vc και ετσι σιγα σιγα θα ξεκλειδωνω πραγματα. Να αναφερω οτι στο blacktop ευκολα ξεκλειδωνεις αστερες για τα πρωτα παιχνιδια με κανα φιλο, ευτηχως γιατι αν και εκει ηθελε ο καθε παιχτης κανα 1000...αντε γεια
Για πες αυτο με το κινητό πως παίρνεις free VC..
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μόλις τώρα μίλησα με την τεχνική υποστήριξη της cd media και το ακούνε πρώτη φορά από μένα...Πλην αυτού, δεν έχουν κάποια ενημέρωση από την 2Κ..Τι να πω, δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
τον ηπια..δεν γινεται να το κανεις upgrade σε ps4 την αμερικανικη εκδοση..
Ενταξει οι διακοπές του ήχου δεν με ενοχλούσαν και τόσο.
Το θέμα ειναι οτι εχθες δεν φόρτωνε με τίποτα και μετα δημιουργούσε πρόβλημα σε ολο το συστημα(δεν μπορουσα να παίξω άλλο παιχνίδι,δεν μπορούσε να κλείσει η κονσόλα και αναγκαστικά την έβγαζα απο την πρίζα)
παντα η 2κ σε ολα τα παιχνιδια της στις αρχες ειχε freezarismata πολλα...
telika gnorizi kanis pos dinonte fonitikes entoles sto nba2k14?
Πως αγόρασες το NBA 2k από το us store τώρα θα πας στο μενού PS3tops4
προς 3 brothers
Αφού το ήξερες ρε...glaglaki! Δεν είχες προειδοποιήσει εσύ κάποιον στο fb;
Τα παιδια που οργανωνουν πρωταθληματα στο ps3 με πανω απο 20 ατομα καθε φορα,εχουν ανοιξει ενα για ps4...οσοι πιστοι..ξερετε τι να κανετε.
https://www.facebook.com/groups/1497725937119535/
ΓΙΑΤΡΕ...;ψηηηηηηησου
- - - Updated - - -
δεν γινεται..βασικα δεν υπαρχει καν στην λιστα..
otan pezis online mporis na milas me ton alon i na ton blepis iparxi tetia epilogi?
να μιλας λογικα ναι..αφου συνδεσεις το ακουστικο..να βλεπεις δεν νομιζω.
oxi den ginete
δεν υπαρχει,καλα εμενα στο ευρωπαικο υπηρχε και το account ηταν αλλου,μηπως δεν παιχτηκε κατι σωστα?