Ή είναι όλοι συνεννοημένοι ή το απλό PS4 δεν έχει μεγάλη ζήτηση... μιας και βλέπω πολλούς να το γυρνάνε σε bundle τελευταία.
Printable View
Πιστεύω το 1ο, ή φοβάται ο Γιάννης το θεριό και αντιστρόφως, κοινώς αν δεν το ανεβάσει κάποιος πρώτα, δε θα ακολουθήσουν και οι άλλοι. Επίσης, είναι γνωστό, απλώς το αναφέρω, οι τιμές είναι προτεινόμενες, όχι δεσμευτικές.
Ακριβώς.....οι τιμές που βγαίνουν είναι το ταβάνι που βάζει η εταιρεία κανείς δεν θα σου πει γιατί πούλησες πιο φτηνά αλλά πολλοί θα πέσουν να σε φάνε γιατί πούλησες πιο ακριβά και λόγω του ανταγωνισμού πιστεύω πολλοί δεν θα βάλουν το καπέλο που ακούγεται (τουλάχιστον στη σκέτη κονσόλα) εκτός αν και εκεί έχουμε κανένα καρτέλ.
Eγω, που επισης εχω δωσει 20 ευρω, πηγα σημερα και εκανα μια χαρα την αναβαθμιση στο πακετο των 510 ευρω χωρις κανενα προβλημα και, φυσικα, χωρις περαιτερω χρηματα. Αυτο μας ελειπε...
Α, να μην ξεχασω να πω οτι επειδη η τιμη που το ειχα προπαραγγειλει ηταν τα 399, δηλαδη 11 ευρα λιγοτερο απο την τελικη τιμη, μου ειπαν οτι θα μεταφερθει αυτη η εκπτωση ΚΑΙ στο bundle, δηλαδη θα κανει τελικα 499.
Γυρισα και εγω το απογευμα με την αναβαθμιση των 510ευρω και τονισα πολλες φορες στον υπαλληλο μην εχουμε κανενα θεμα με την ημερομηνια(δηλαδη να μην παραλαβω 13/12) και μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση!
Ποιο πανω ειπε ενας φιλος για "διαρροες" το 2005 οταν ητανε να βγει το xbox360 θυμαμαι ειχα παει παλι Πλαισιο ειχα τρελανει τον υπαλληλο με ερωτησεις σχετικα με την κονσολα μαλιστα ειμουν στο καταστημα 2 μερες πριν την επισημη κυκλοφορια,απο της πολλες ερωτησεις πηρα κονσολα και παιχνιδια φτανω σπιτι απο την χαρα μου χαλαω το εξοφυλλο του quake που ειχα παρει και μετα απο 10 λεπτα με περνουν τηλ. απο Πλαισιο "Ζηγνωμη εκανε ενα λαθος ο υπαλληλος και σας εδωσε την κονσολα ενω η επισημη ημερομηνια ειναι μεθαυριο!" και απανταω "και τι..? τωρα θελεται να την επιστρεψω??" Πλαισιο: "Οχι!οχι! απλα μην το πειτε σε κανεναν και βρουμε τον μπελα μας!!"
Την ιδια μερα το ειχανε μαθει ολοι οι γνωστοι μου! :a023:
Επειδη φιλε ειμαστε ιδια περιπτωση,και εμενα μου τα κανανε θαλασσα ο υπαλληλος τους εστειλα ενα ωραιο κραξιμο σε e-mail και αυριο θα παω απο εκει για να τα ακουσουν!πρωτον γιατι μου ζητησανε επιπλεον χρηματα(ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο αυτο) και δευτερον γιατι το βλημα ο υπαλληλος ενω του ειπα να "ανανεωσει" την παλια μου προ-παραγγελια μου ειπε δεν γινεται θα πρεπει να ανοιξει καινουργια και μαλιστα τωρα ειδα στην αποδειξη οτι εμενα με χρεωσανε 509ευρω ενω επρεπε οπως πολυ σωστα εγινε με εσενα 499!!
Παύλε σου κόψανε απόδειξη για €499; Γιατί άλλα βλέπω λένε στον έναν, κι άλλα στον άλλο...
εμενα παντως μου κοψανε για 509 καλα τοσο νουμερα εινα αλλα να λενε στον ενα και αλλα στον αλλο?
εγω που αντικατεστησα την κονσολα στα 399 με το bundle μου ειπαν για 510 ευρω χρεωση
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιο κράξιμο, εν προκειμένω (σε άλλες περιπτώσεις μαζί σου). Σε κορόιδεψαν; Όχι. Η τιμή στο site και στα μαγαζιά του Πλαισίου είναι μία, 510 ευρώ. Από κει και πέρα είναι θέμα καθαρά δικό σου. Έχει ένα προϊόν 510 ευρώ και τόσο το έκλεισες, ο άλλος (οποιοσδήποτε) μπορεί να έχει ξάδερφο τον διευθυντή, ή να ψωνίζει συχνά και να τους ξέρει. Κάθε κατάστημα παίζει μπάλα διαφορετικά, ενίοτε. Στην ευχέρια του καθενός είναι αυτό (και στη δική σου, αλλά και στου υπαλλήλου ή διευθυντή). Αν πας και τους πεις ότι ξέρετε κάτι, θα σας τα σκάσω μετρητοίς.. και είναι 510 ευρώ.. θα μου το αφήσετε 499 όπως σε ένα γνωστό μου; (προσωπικά δε θα το έκανα ούτε αυτό για 10 ευρώ σε προϊόν αξίας 500 ευρώ) Είπαμε να κράζουμε για το συμφέρον μας, αλλά όχι για ποσοστά 2% (εδώ κάνω πλάκα) :P Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω, δηλαδή ότι δεν είναι το ζητούμενο τα 10 ευρώ, αλλά κυρίως αν και πως λες το κάθε τι, με γνώμονα πάντα το ότι δε ξέρεις τι γίνεται στα άλλα μαγαζιά.
Καλά αυτό για το 360 που λες πως έγινε, είναι σίγουρο ότι από την στιγμή που πήγαν νωρίτερα, θα πωλούνταν είτε από λάθος, είτε από "λάθος".
Δεν υπάρχει καμία ντροπή στα παζάρια. Αν τους σκάσεις €499 και δεν τα δεχτούν, it's their loss.
Συμφωνώ απόλυτα, όσο δεν πάει. Για αυτό λέω ότι δεν έχουν σημασία τα 10 ευρώ και προσωπικώς (καθαρά), δε θα το έκανα, άλλος φυσικά και για το 1 ευρώ κάνει ό,τι θέλει, δικά του τα λεφτά.
γινονται κ ανθρωπινα λαθη καμια φορα..κ οι υπαλληλοι στο πλαισιο στο 10ωρο που δουλεουν ορθιοι χωρις διαλειμμα εξυπηρετουν εκατονταδες σαν κ εμας οποτε παιζει ν κανουν κ κανα λαθος... μην ειμαστε τοσο αυστηροι.ασχετως εκπτωσης.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Guys, μη τρελαίνεστε. Δε μου έχουν κόψει καμία απόδειξη. Απλα ρώτησα τον υπάλληλο και μου είπε για τα 499. Προσωπικά με ενδιαφέρει να το πάρω την πρώτη μέρα και οχι τόσο η τιμη, εφόσον μιλάμε για 10 ευρώ διάφορα μόλις. Και δε με ενδιαφέρει να το πάρω D1 επειδη ειμαι "τρελός και παλαβος" για πρώτη μέρα τόσο, όσο επειδη αν δε το πάρω πρώτη μέρα, τότε ίσως να υπάρξει πρόβλημα διαθεσιμότητας τον πρώτο καιρό. Δε το πιστεύω, αλλα που ξέρεις... Επίσης δε ξερω αν θα υπάρχει το συγκεκριμένο bundle μετά, το οποίο έχω επιλέξει περισσότερο για το συνολική έκπτωση που έχω, παρα για το ΚΖ που δε με συγκινεί ιδιαίτερα.
Όντως συμφέρει η συγκεκριμένη προσφορά αλλά επειδή δεν είμαι καθόλου fan των fps και ειδικά του killzone δεν θα την τιμήσω..
Το θέμα είναι να πάρουμε και εμείς μια επίσημη απάντηση από τον κωτσόβολο τι θα γίνει με τις προπαραγγελίες μας.Οκ, ανεπίσημα ξέρουμε οτι κατά 99% θα παραλάβουμε τον Δεκέμβρη αλλά θα ήθελα κατι πιο επίσημο.
Διαφωνώ, γενικά τα καταστήματα έχουν πολύ μικρό κέρδος από τις κονσόλες και βγάζουν από τα περιφερειακά και τα games. Αυτά τα 11e μπορεί να είναι το 30% του κέρδους τους. Και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεστοκάρουν μέχρι το τέλος του έτους (λόγω του ότι είναι launch) συμφέρει να μην δεχτούν την προσφορά. Εγώ ας πούμε δεν θα το δεχόμουν να κάνω έκπτωση, μπορεί βέβαια να του πρόσφερα 10e κουπόνι για μελλοντικές αγορές όμως :P
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν είχε καπέλο και το απλό PS4, όμως εκεί η τιμή έχει παραμείνει στα €399, παρ' όλο που αρκετοί (και υπάλληλοι του Πλαισίου) μας έλεγαν ότι θα μπει καπέλο. Και υπάρχει και το EBW που θα το πουλάει στα €389 (μπαίνει μέσα?).
Συνεπώς, ή βάζεις και στα 2 καπέλο ή σε κανένα. Οτιδήποτε άλλο είναι κοροϊδία.
Τουλάχιστον αν είναι να δώσω παραπάνω λεφτά, ας τα δώσω στο Amazon να το έχω και νωρίτερα. Δεν έχουμε όλοι βύσμα/μπατζανάκη στο Πλαίσιο, ούτε γίνονται πλέον λάθη όπως το 2005...
ΥΓ: €499 είναι ένας βασικός μισθός. Έτσι, για να θυμόμαστε σε τι εποχές ζούμε...