Εκπληκτικές φωτογραφίες!!!! Ελπίζω να καταφέρω να κάνω το ταξίδι Βουδαπέστη-Πράγα-Βιέννη!!!!!
Printable View
Εκπληκτικές φωτογραφίες!!!! Ελπίζω να καταφέρω να κάνω το ταξίδι Βουδαπέστη-Πράγα-Βιέννη!!!!!
Ρε παιδιά έχουμε την πιο άσχημη και παρατημένη πρωτεύουσα της Ευρώπης η είναι ιδέα μου??
Και πριν την κρίση πάλι την Αθηνα πολύ άσχημη την έβλεπα..
Εννοείται ότι είναι κακάσχημη η Αθήνα και πενταβρώμικη αλλά μέσα στην ασχήμια της έχει και τα καλά της. Παίζει να είναι από τις πιο ζωντανές πόλεις στην Ευρώπη. Πραγματικά έχει αμέτρητα πράγματα να κάνεις και να περάσεις όμορφα. Θα τη σύγκρινα μόνο με ισπανικές πόλεις σε επιλογές για διασκέδαση.
Nαι σε αυτό συμφωνώ.. Αλλά επίσης θα ήθελα να περπατάω στο κέντρο και να βλέπω περιποιημένα πάρκα , καθαρά μάρμαρα και όχι αυτή τη μαυρίλα και τη βρώμα που υπάρχει παντού..
Οχι ρε συ Φωτη, εισαι αδικος..Σκεψου την Αθηνα, αν ηταν ολη (το κεντρο εννοω) με τα νεοκλασσικα της, με τους πεζοδρομους και τα παρκα της +την Ακροπολη με τον ελληνικο ηλιο= υπερεχει απο οποιαδηποτε ευρωπαϊκη πρωτευουσα. Απλα εδω μετα το '50/'60 τα γαμησαν ολα για να φτιαξουν πολυκατοικιες/αυθαιρετα/αναρχη δομηση, για αυτο φτασαμε στο σημερινο χαλι..Αμα δηλαδη ειχαμε παρκα, πλατειες, πεζοδρομους, ρυμοτομηση, πρασινο, μη μπαζωμενο Κηφισο και αλλα ρεματα, μονο η Ρωμη μπορουσε να συγκριθει μαζι μας (και εχω παει Ρωμη,Φλωρεντια, Πραγα, Βιεννη, Κολωνια, Μαντσεστερ= μακραν χειροτερο ολων, Μαρακες,Φεζ, Καζαμπλανκα). Μονο εμεις τα γκρεμισαμε/θαψαμε ολα τα αρχαια σε ενα βραδυ για να πλουτισουν ολοι οι γερμανοτσολιαδες+οι χουντικοι..
Οποτε Φωτη στην πραγματικοτητα οντως εχεις δικιο, εχουμε με διαφορα την πιο ασχημη πρωτευουσα στην Ευρωπη (για την καθαριοτητα κραταω καποιες επιφυλαξεις...)..Για το κεντρο της θεωρω οτι σε λιγα χρονια θα "στρωσει" και ολη σαπιλα θα μεταφερθει πιο διπλα..Σε ολο τον κοσμο η πιο ακριβη περιοχη της πρωτευουσας ειναι το κεντρο, μονο στην Αθηνα ειναι το αντιστροφο γιατι οι Λατσηδες/Κοκκαλαιοι/Βαρδινογιανναιοι θεωρουν οτι πρεπει να πεσει και αλλο η τιμη πριν αγορασουν μαζικα και "καθαρισει" το ιστορικο κεντρο...
Οριστε λοιπον οπως υποσχεθηκα φωτο απο Νεα Υορκη το ετος 2010. Συγχωρεστε με για την ποιοτητα οι φωτο ειναι απο κινητο μιας και ειμαι ο τυπος που κουβαλαω μοναχα οτι χωραει στις τσεπες μου και τιποτα αλλο, ναι ακομα και οταν κανω τουρισμο λολ.
Τις βαζω σε σποιλερ για ευνοητους λογους.
Spoiler!
Δημήτρη.... Απλα απίστευτη εμπειρία!!!!!! Ειναι ένας από τους προορισμούς που θα ήθελα οπωσδήποτε να καταφέρω να φτάσω καποια στιγμή. Αριστες οι φωτογραφίες και πολύ περίγραφικές!!!!!! Μπραβο!!!!!
Απίστευτη η Νέα Υόρκη. Ωραίος Δημήτρη! Το έχω στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να την επισκεφτώ. Να δω πότε βέβαια...
Μπράβο ρε Δημήτρη..!! Μας ταξίδεψες!!
έγινε και η ανανέωση στο αρχικο ποστ :)
Και μερικες φωτογραφιες απο την αγαπημενη Ρωμη!!!!!
Spoiler!
Τρομερή η Ρώμη, κάθε γωνία και μνημείο, fontana, κάτι θα υπάρχει!
Να προσθέσω την παρακάτω, ανεκτίμητης αξίας :P
Spoiler!
Σοβαρά τώρα, προσθέτω φωτό από την κορυφή του Αγίου Πέτρου:
Spoiler!
Και κάποιες βραδινές στην Σκαλινάτα που αράζαμε και στην Φοντάνα ντι Τρέβι, που πόσταρε και ο Παύλος πιο πάνω μέρα
Spoiler!
Και εδω παραθετω παλι το αλμπουμ του Παρισιου, πολυ πιο ενισχυμενο.
Nice photos Tony!
Mπραβο ρε παιδια, φοβερες οι φωτο, ετσι δωστε πραγμα να ανοιξει το ματι μας!! Η Ρωμη ειναι υπεροχη, δεν εχω παει ποτε, ηθελα καποια στιγμη να την επισκεφθω καθοτι ειναι μια πολη μουσειο κυριολεκτικα…!!
Δημήτρη, πίστεψε με, ειναι εκπληκτικά!!!!!!
^^ Nαι Παυλο το ξερω το εχω στο προγραμμα.
Επι τη ευκαιρια να το πω κι εδω ξανα, εγω σας χαιρετω για καποιο διαστημα καθοτι αυριο το απογευμα φευγω για επαγγελματικο ταξιδι στην Σιγκαπουρη, οπου θα κατσω 2 μερες εκει και μετα με ενα καραβι της δουλειας θα ταξιδεψω 5-6 μερες (οπου και δεν θα εχω ιντερνετ ή τηλεφωνο καθοτι θα ειμαι ανοιχτα) μεχρι την Ταιβαν. Εκει θα κατσω -αγνωστο ακομα ποσο- για καποια διαδικασια σχετικη με την δουλεια μου, και μετα θα παρω το ταξιδι της επιστροφης.
Η Σιγκαπουρη ειναι μερος που ηθελα παρα πολυ να επισκεφθω αλλα οχι σε τετοιες συνθηκες δουλειας. Πιστευω θα ειναι ενα πολυ κουραστικο ταξιδι, ισως δω μερικα πραγματα, αλλα ο χρονος μου θα ειναι πολυ περιορισμενος. Θα δουμε, φωτο σιγουρα θα παρω οπως και να εχει ισως ποσταρω μερικες οταν με το καλο επιστρεψω.
ΥΓ: σκεφτομαι τις 16 ωρες πτησης για την Σιγκαπουρη και τρομαζω…. να δω πως θα την παλεψω.
Δημήτρη, καλα να περάσεις (κι ας ειναι δουλειά), να προσεχεις και να γυρίσεις με φωτογραφίες.
Αντε, θα περιμένουμε.