Βαζεις φιλικο και μετα εχει την προσκληση στις επιλογες..
Printable View
euxaristoume volyros...prospathisame alla h syndesh tou messi dn mas afise pali..ftasame konta se enan agona sto 80 alla kai pali tpt...enw einai kalos paixths me authn thn syndesh dn tha eprepe na parei meros!!!emena apo 90% oloklhrwsh agwnwn se mia vdomada pige sto 37...!!:P
Παντως φιλε prosfyga πρεπει να παραδεχτεις οτι το lag ηταν μηδαμινο...Και σε μια στιγμη στο 82' μας πεταξε..(ενω νικαγα 1-0) . Προσπαθησαμε με τον φιλο να ξαναπεξουμε με αφησε να σκοραρω και παιζαμε πασουλες για να φτασουμε στο 82', αλλα καπου στο 60' μας ξανα- εκανε disconnect και τωρα καλα καλα δεν με βαζει PSN...:(
Υ.Γ. Sorry και απο τον φιλο mihalis13 που τζαμπα του υποσχεθηκα ματς...
nai ontws mporw na pw oti dn yphrxe katholou lag kai egw aporhsa!!!!!alla entelei to xrousouzepsame...
αν ειναι τωρα κανενας μεσα, εγω ειμαι και θα ειμαι μεχρι τις 11. μετα εχει ραδιο αρβυλα.
ΥΓ: Προταση αν θελετε την επομενη διοργανωση να την κανουμε σαν κυπελλο, με ομιλους και μετα διπλους αγωνες νοκ αουτ.
ΥΓ1: Μην με παρετε με τις πετρες, προτιμω τα γιαουρτια
Γιατί όχι andrewssl10? Μόλις γύρισα από δουλειά, αν ξαναμπείς τα λέμε... Αλλιώς Παρασκευή ή Σ/Κ ελπίζω να τελειώσω τα ματσάκια!!!
παιδες μεσα ειμαι και θα ειμαι για καποια ωρα, δεν εμειναν πολλα παιχνιδια ας το τελειωσουμε το πρωταθληματακι. Συγχαρητηρια στον τακαρο που το πηρε, αξιος!
Μερικά παιχνίδια που είχαν γίνει dc τα έχει διαθέσιμα να ξαναπαιχτούν! Ένα dc που είχα φάει με τον alex και το είχε χρεώσει ήττα τώρα δεν το έχει μετρίσει!
Ρε παιδια, τι εχει σχεδον τελιωσει;; Εγω ουτε το 15% των παιχνιδιων μου δεν εχω παιξει....
Δεν κάνω λάθος!!!
Messi έχουν γίνει 80 παιχνίδια!!!
^ Για μενα μιλησα. Εγω εχω παιξει 7 παιχνιδια απο τα οποια τα 2 δεν εχουν ολοκληροθει λογω disconnect. Εχω ακομα να παξω μαζι σου, 1 ματς με takaro, με volyro, με andrewssl, με flamezz, με sokratis7, με alexougou και με markosantonios.
Ε, δεν ειναι λιγα...
Υ.Γ. Εγω φταιω που οποτε μπενω Κοινοτητα δεν ειναι κανεις μεσα;
Υ.Γ. 2 Bouzk, τι ωρα μπενεις;
Υ.Γ. 3 Takare, αντε ρε φιλε εχουμε αλλο 1 ματς
Υ.Γ. 4 Volyre, μπες τωρα αν μπορεις. :P
Υ.Γ. 5 Ποιος μπορει να μπει τωρα;
εχεις δικιο μεσι. Εννοουσα οτι ειναι αμαρτια να μην το τελειωσουμε. Επισης πιστεψα οτι λογω κακης συνδεσης σου( ετσι καταλαβα-μαλλον συνομωσιες!)
δεν θα ολοκληρωσεις τα παιχνιδια σου. Λαθος.
Μπαινω καθε βραδυ, σχεδον καθε μερα, μετα τις 10 με 11 αναλογως.
Επισης αν θελετε να παιξουμε κανα ματσακι, 2vs2 η 3vs3 η ετσι για την πλακα, μεσα θα ειμαι.
^ Τωρα μπορεις να μπεις; αλλιως αν ειναι να το κανονισουμε κατα τις 10(αν μπορεσω)
messi mporeis to matsaki twra?
^ τακαρε, μπαινω τωρα.
edit:
Αλλη μια ματσαρα με τον takaro, προηγηθηκε 1-0 απο αστειο λαθος μου(γιατι παντα στην αρχη του ματς, μεχρι να φαω γκολ θα κανω μ@λ*κιες??), πιεζα παρα πολυ αλλα ο takaros αντεχε και σκοραρε στο 88'. Τουλαχιστον το μειωσα στο 90', και θα μπορουσα να ισοφαρησω αν ειχα αξιποιηση μια καλη επιθεση στο 92', αλλα εκανα βλακεια.
Οπως και να 'χει πολυ ωραιο ματς!
Μετά το Σ/Κ θα υπάρξει μικρή παράταση αν τα παιχνίδια που έχουν μείνει είναι λιγότερα από 10 (συνολικά).
Μετά το τέλος οι βαθμοί για όσα παιχνίδια δεν έχουν γίνει θα υπολογιστεί ως εξής: Όποιος έχει περισσότερα παιχνίδια κερδίζει το ματς από έναν που έχει λιγότερα. Αν και οι δύο έχουν παίξει τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών τότε λογίζετε ισοπαλία.
Σήμερα, Πέμπτη και Παρασκευή μπορώ μετά τις 11 το βράδυ. Σάββατο μετά τις 10 το βράδυ και Κυριακή από το απόγευμα.