-
moda για ψηφιακη εισοδο.
Παιδια κατι πολυ δυσκολο θελω να ρωτησω αλλα που ξερεις μπορει να ειμαι τυχερος και να υπαρχει κανεις ηλεκτρονικος στο site.Λοιπον παιδια εχω ενα home cinema της philips.Eχει αποδικοποιητη dolby digital αλλα δεν εχει ψηφιακη εισοδο.Υπαρχει καποιος τροπος να το ανοιξω και να του βαλω μια;Exv σκεφτει οτι αν βρω στη πλακετα απο που παιρνει τον ηχο του dvd θα μπορεσω εκει να ενωσω μια optical input.Ti λετε να το ψαξω γινεται;το dvd player που εχει ο ενισχυτης δεν μενδειαφερει να χαλασει.
-
-
αν ειχε χαιρω πολυ.Δυστηχως δεν εχει ψηφιακη εισοδο.
-
Ποιο ειναι το μοντελο του "home-cinema"?
-
-
Σε ρωτησα το μοντελο επειδη μου εκανε εντυπωση να μην εχει εστω ενα digital-input.Οντως δεν εχει...Δε ξερω αν γινεται αυτο που ρωτας ομως και να γινοταν δε νομιζω να σε συμφερει.Μια λυση ειναι να το πουλησεις και να παρεις εναν κανονικο ραδιοενισχυτη (οι τιμες ξεκινανε απο πολυ χαμηλα) ωστε να μπορεσεις να συνδεσεις το ps3 σου! (φανταζομαι αυτος ειναι ο λογος που χρειαζεσε την optical εισοδο).
(παντως θα κανω μια ερωτηση σε ενα φιλαρακι ηλεκτρονικο)
-
σευχαριστω παρα πολυ ρε φιλε,ρωτα αμα μπορεις.Οι ανθρωποι ειναι τοσες μαλα**ς (και εγω πιο πολυ απο αυτους που το πηρα)που εχουν coaxial αλλα για την κεραια,δεν μπορουσαν να το εχουν και σαν εισοδο;:badpc: