Error 80010514 και η απογοητευση ειναι φανερη.
Την παρασκευη το απογευμα και ενω επαιζα fifa 08 σταματησε ο ηχος. Εβγαλα το cd και το χαναεβαλα.Εμφανιστηκε ενα μηνυμα error 80010514. Απο τοτε το ps3 δεν διαβαζει κανενα cd. Τηλεφωνησα στην sony και τους ειπα για το προβλημα μου. Μου ειπαν οτι θα γινει αλαγη της κοσνολας αν εχω την εγγιηση, οταν ομως τους ειπα οτι εχω αγορασει το ps3 πριν απο 1 χρονο και 2 μηνες μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω 300 ευρω για να γινει η αλλαγη της κονσολας , μιας και η εγγιηση ειχε ληξει. Μου ειπαν οτι θα παρω μια νεα κονσολα των 60 GB ιδια με αυτη που εχω τωρα αλλα θα πρεπει να περιμενω 25 μερες.
Προσοπηκα πιστευω οτι θα μου στειλουν 40 GB κονσολα αν πληρωσω τα λεφτα αφου οι 60 εχουν σταματισει. Εγω θελω να ρωτησω 1) αν υπαρχει αλλος τροπος για να φτιαχτει κονσολα εκτος απο την αντικατασταση της με μια καινουργια 2) αν στειλω την κοσνολα μου και την αποδειξη ενος φιλου μου που εχει παρει και αυτος ps3 (αλλα δεν εχει ληξει ακομα η εγγυηση του) θα καταφερω αντικατασταση χωρις να δωσω χρηματα ή θα φανει καπου ο αριθμος του ps3 (ο οποιος ομως δεν υπαρχει πουθενα πανω στην αποδειξη) και θα με καταλαβουν οτι εστειλα αλλη αποδειξη και οχι την δικια μου?
Ειναι πολυ χαζο να χαναπληρωσω για ps3 απο την στιγμη που το λαθος δεν ειναι δικο μου αλλα της ιδιας της εταιριας.