Πήρα το περιοδικό του hitech με το blu ray του τεύχους Μαρτίου.
Καλά τι χάλι είναι αυτό ? Σε μερικές λήψεις έχει απίστευτο κόκο.
Καλά blu ray είναι δαύτα ? Κάτι γίνεται λάθος :rofl:
(( Και δεν έβαλα καταλάθος την DVD version)) :wave:
Printable View
Πήρα το περιοδικό του hitech με το blu ray του τεύχους Μαρτίου.
Καλά τι χάλι είναι αυτό ? Σε μερικές λήψεις έχει απίστευτο κόκο.
Καλά blu ray είναι δαύτα ? Κάτι γίνεται λάθος :rofl:
(( Και δεν έβαλα καταλάθος την DVD version)) :wave:
πρεπει να βγαλουν τα εξοδα τουλαχιστον σκεψου... 5000 τευχη = 5000 blu ray . βαλε εξοδα γιαυτα οποτε θα σκεφτηκαν "ας τα κανουμε στον χειροτερο meade in china κατασκευαστη και γλιτωνουμε κανενα φραγκο"... thanks for doing busines!!!
και ηθελα να το παρω!!!! ευχαριστω που μας προστατευσατε....
ελεγα να παρω αυτο με το βυθο... εχει βγει? χάλι?
Εγώ έχω και τα 6 και τα πρώτα 4 που έχω δει είναι πάρα πολύ καλά σε εικόνα και μάλιστα σε 720p. Νομίζω πως υπερβάλετε.
Έχω το δισκάκι του Φεβρουαρίου, με τον Ειρηνικό (Hi-Def planet). Εντυπωσιακό μεν, αλλά κάπου διάβασα ότι δεν είναι όλο HD αλλά έχει και σκηνές SD, κάτι που εξηγεί την πολύ κακή του ποιότητα σε σημεία. Επισης, όταν αναπαράγω αυτό το δισκάκι, δεν μπορώ με τίποτα να πάρω 5.1 ήχο από το home cinema. Τα πίσω ηχεία δεν παίζουν τίποτα.
Κρίμα για το περιοδικό πάντως, το είχα σε εκτίμηση.
Αυτο που λες με τις SD σκηνες ειναι στο τελευταιο με το αεροπλανοφορο, λογικο μιας και οι Onboard καμερες στα αεροπλανα δεν ειναι HD.
Πάντως ρε παιδιά κι εγώ τα έχω πάρει όλα αλλά αυτό ήταν και το τελευταίο. Από ήχο δεν λένε και πολά αλλά ντοκιμαντερ είναι οπότε οκ. Aπό εικόνα τα πρώτα είναι καλά αλλά έχω δει και καλύτερα.
Πάντως και σε mkv απο NAtional Geographic δε βλέπω μεγάλες διαφορές. Είναι θέμa mastering.
ποτε δε θεωρουσα σοβαρο περιοδικο το hitech,οπως και τα περισσοτερα ελληνικα περιοδικα...