Πρωτάθλημα Pro Evolution για... σκληροπηρυνικούς! (2 αγώνες για την ολοκλήρωση του)
Λέω να διοργανώσουμε ένα μίνι πρωταθληματάκι Pro Evolution για όλους εμάς που καταρχήν ασχολούμαστε όλοι και στο κανονικό και επίσημο Πρωτάθλημα, αλλά βαρεθήκαμε να ξέρουμε ότι θα παίξουμε κάθε ματς με αντίπαλο τη Barcelona και τη Manchester.
Η λογική είναι να αφαιρέσουμε καμιά 15αριά πρωτοκλασάτες ομάδες και να επιλέξουμε από τις υπόλοιπες. 2 ομάδες ο κάθε συμμετέχοντας ανάμεσα τις οποίες θα έχει τη δυνατότητα να επιλέγει όποια θέλει ανάλογα το κάθε ματς.
Αποτελέσματα και βαθμολογίες θα ποστάρονται από μένα στην πρώτη σελίδα αυτού του thread (για να μη γεμίζουμε το κόσμο με thread και κάνουμε τη ζωή των mod δύσκολη). Στα post δεν υπάρχει πρόβλημα να ποστάρει ο καθένας ότι θέλει (αποτελέσματα - σχόλια - γνώμες - στοιχεία αγώνων κτλ). Σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα και εκεί θα γίνεται από μένα άμεσα η ενημέρωση των αποτελεσμάτων και των βαθμολογιών.
Το πρωτάθλημα θα γίνει ευέλικτο με καμιά 10αριά ομάδες, έτσι για τον χαβαλέ μας και για κάτι το διαφορετικό.
Περιμένω ανταπόκριση ειδικά από τους παρακάτω...
touristas, donald, selanmere, jorgedept, takaros7, tasioskis, iak100 όπως και φυσικά από τα καινούργια παιδιά της Β που ήδη έχουν δείξει συνεπέστατοι απέναντι στο πρωτάθλημα τους. (Συγμώμη προκαταβολικά αν έχω ξεχάσει κάποιον από τους συνεπείς).
Παρακαλώ να ποστάρουν μόνο όσοι έχουν τη διάθεση να παίξουν το 100% των αγώνων τους!
Πείτε γνώμη και δηλώστε συμμετοχή. Στόχος είναι σε μια εβδομάδα περίπου να έχουμε ξεκινήσει.
Στο spoiler βρίσκονται οι ομάδες που αποκλείονται
Spoiler!
Arsenal, Chelsea, Manchester Utd, Liverpool, Olympique Lyonnais, Real Madrid, Valencia, Barcelona, Sevilla ,Roma, AC Milan, Inter, Juventus, Bayern Munich
Στα post των συμμετοχών σας με ένα edit προσθέστε τις ΔΥΟ ομάδες (όπως και τα PRO ID σας) με τις οποίες θα συμμετάσχετε! Να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε ίδιες επιλογές. Σε περίπτωση ομοίων επιλογών θα ζητηθεί από κάποιους να αλλάξουν τη μία από τις δύο :fryingpan:(μη βαράτε).
Επειδή οι ομάδες είναι αυτές που είναι και καλοί πάγκοι στις πιο πολλές δεν υπάρχουν προτιμότερο είναι όλα τα ματς να γίνονται με τους παίκτες στο πράσινο και όχι random
Σημείωση :
O Selanmere θα παίξει όλους τους αγώνες με τη Mallorca. Ελπίζω να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα και άλλοι...:)
O Manos_GR θα παίξει όλα τα παιχνίδια του με τον Olympiacos (Είναι διεθνές τουρνουά γι αυτό και τα Αγγλικά) :giggle:
Ο iak100 αποχώρησε από το τουρνουά και τη θέση του πήρε ο bilias13.
O bilias13 παίζει όλα τα παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό
και που ξερεις μπορει να γινει και το κανονικο πρωταθλημα ετσι...;)
PRO ID:SeLanmere
1η ΟΜΑΔΑ:RCD Mallorca
2η ΟΜΑΔΑ:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Εγω παντως λεω να εξαιρεθουν Newcastle Tottenham, Atletico Madrid, kai Saragosa και γενικα να παιρνει ο καθενας οτι μικρή ομαδα υποστηριζει.
Ας μην κανουμε και αυτο το τουρνουα ανταγωνιστικο
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ
07-02-2008, 16:28
touristas
ennoeitai mesa,ti les tora,gia tottenham me vlepo ektos ki an thelete pio asxetes opote pali mesa eimai.zito o erithros asteras
07-02-2008, 16:30
takaros7
kai go mesa
07-02-2008, 16:54
roxito
mesa
mesa kai ego
07-02-2008, 16:56
ProEvo
Quote:
Originally Posted by roxito
mesa kai ego
Φίλε roxito είχες δηλώσει και στο επίσημο αλλά δεν είχες συμμετάσχει. θεωρείς ότι εδώ θα συμμετέχεις σίγουρα?
07-02-2008, 17:07
SIRIOS7
paidia kai ego mesa eimai alla peripou sto telos tou mina tha fugw gia deka meres
07-02-2008, 17:25
manos_ps3
Παιδιά, υπολογίστε κι εμένα!
1η ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2η ομάδα: RIVER PLATE
07-02-2008, 17:27
gavrosdr
και γω μεσα ειμαι...ποσες μερες θα διαρκεσει περιπου?ααα και μια αλλη ερωτηση επειδη ειμαι νεος σε αυτα-το πρωταθλημα θα διεξαγεται μεσω του network του παιχνιδιου οπως παιζουμε δηλαδη και με αλλους ασχετους?
Λοιπον τα στοιχεια μου για το πρωταθλημα ειναι:
PES 2008: gavrosdr
1η ομαδα: ΑJAX
2η ομαδα: VILLAREAL
07-02-2008, 18:53
ProEvo
Quote:
Originally Posted by gavrosdr
και γω μεσα ειμαι...ποσες μερες θα διαρκεσει περιπου?ααα και μια αλλη ερωτηση επειδη ειμαι νεος σε αυτα-το πρωταθλημα θα διεξαγεται μεσω του network του παιχνιδιου οπως παιζουμε δηλαδη και με αλλους ασχετους?
πλάνο για συγκεκριμένες μέρες δεν υπάρχει. θέτουμε σαν ορίζοντα τον ένα μήνα. απλά επειδή δε σε έχω δει αν συμμετάσχεις σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα σε παρακαλώ επιβεβαιωσέ μου ότι θα παίξεις σίγουρα και θα ασχοληθείς με το θέμα. Τα ματς θα γίνονται μέσα από το network του Pes. θα κάνεις εσύ ή ο αντιπαλός σου ένα room και θα τον καλείς με το PES ID του όπως αυτό θα έχει γραφτεί εδώ, στο πρώτο post.
08-02-2008, 18:17
gavrosdr
ααα, οκ καταλαβα...ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω συμμετασχει σε αλλο τουρνουα γιατι ειμαι καινουριος, λογικα θα μπορω απλως θα υπαρχει καποιο συγκεκριμενο ωραριο και ετσι? για να ξερω πως θα κανονιζω το προγραμμα για να μη χασω κανα αγωνα...ευχαριστω και σορρυ αν κουρασα! :d
08-02-2008, 18:31
denni77
signomi epidi me endiaferi na rotiso kati?eho hasi episodia?to network ehi ftiaxi toso poli oste na boroume na pezoume telia?
signomi epidi me endiaferi na rotiso kati?eho hasi episodia?to network ehi ftiaxi toso poli oste na boroume na pezoume telia?
Απλά, το lag από κανόνας έχει γίνει εξαίρεση ;)
09-02-2008, 10:32
ProEvo
Quote:
Originally Posted by gavrosdr
ααα, οκ καταλαβα...ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω συμμετασχει σε αλλο τουρνουα γιατι ειμαι καινουριος, λογικα θα μπορω απλως θα υπαρχει καποιο συγκεκριμενο ωραριο και ετσι? για να ξερω πως θα κανονιζω το προγραμμα για να μη χασω κανα αγωνα...ευχαριστω και σορρυ αν κουρασα! :d
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο. Θα κανονίζεις με τα παιδιά να παίξεις τα ματσάκια σου είτε μέσω του Forum, είτε μέσω του PSN όποτε εξυπηρετεί και τους δύο. :)
Στο πρώτο post έγινε update με τις ομάδες που αποκλείονται. Στα post των συμμετοχών σας με ένα edit, δηλώστε τις 2 ομάδες που θέλετε. Να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε ίδιες επιλογές. Σε περίπτωση ομοίων επιλογών θα ζητηθεί από κάποιους να αλλάξουν τη μία από τις δύο :fryingpan:(μη βαράτε).
09-02-2008, 11:18
peristeri13
kai ego
paidia balte me kai emena mesa.tha einai gamato.re paidia pou eipame oti tha kanoume edit ta stoixeia mas,se pio post???
ps id= peristeri13
galatasaray-Atletico Madrid
09-02-2008, 12:03
roxito
nai file moy aplos eixa mia metakomisi tora ola ok.sorry gia palia
09-02-2008, 12:42
ProEvo
Quote:
Originally Posted by peristeri13
paidia balte me kai emena mesa.tha einai gamato.re paidia pou eipame oti tha kanoume edit ta stoixeia mas,se pio post???
αν δεν είχες δηλώσει συμμετοχή ήδη τότε στο παραπάνω post σου ;)
09-02-2008, 12:45
Donald
Λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή? Λοιπόν:
Pro Id: Donald