Ελληνικό online κατάστημα για PSN κάρτες - www.maxplay.gr
www.maxplay.gr
http://s6.postimg.org/mswb23f0h/maxplay_logo_3small.jpg
Γεια σας φιλοι και φίλες.
Θέλω να ενημερώσω οτι ήδη υπάρχει online Ελληνικό καταστημα που μπορείτε να προμηθευτείτε Ελληνικές PSN κάρτες ευκολα και αυτόματα στο email όλο το 24ωρο.
Οι κάρτες ειναι έτοιμες σε μορφή φωτοτυπίας και ανεβασμενες στο σερβερ και αποστέλλονται στο email του πελάτη αυτόματα με την ολοκληρωση της πληρωμής.
Επισης η φωτοτυπία παραδίδεται και στη σελίδα της πληρωμης ώστε ο πελάτης να μην χρειάζεται να κάνει εισοδο στο email του για να την ανακτησει.
Εφτιαξα αυτό το site γιατι θα διευκολύνει πολύ ειδικά τους χρήστες που
1. Μένουν σε περιοχές που δεν υπάρχουν φυσικά καταστήματα που πωλούν κάρτες και πρεπει να περιμενουν εως και 2 ημέρες να τους παραδωθει η παραγγελία με ταχυδρομειο
2.Θέλουν να αγοράσουν καποια κάρτα αλλά δεν προλαβαν το ωράριο το καταστημάτων και η ώρα που πέζουν ειναι νυχτερινή (το site λειτουργεί όλο το 24ωρο και παραδίδει τις κάρτες άμεσα με την πληρωμή)
3.Οι τιμές στο site ειναι ελαφρώς καλύτερες απο τις ονομαστικές αξίες των καρτών και μάλιστα μερικές φορές θα προσπαθω να κάνω και σημαντικές προσφορες κατα περιόδους.
4.Επειδή το site στις επομενες ημέρες θα φέρει και καρτες για ξένους λογαριασμούς, θα ειναι χρησιμο για όσους δεν εμπιστευονται να αγοράζουν απο καταστηματα του εξωτερικού, γιατι το site ειναι Ελληνικό και μπορείτε ανα πάσα στιγμή να επικοινωνείτε μαζί μου στο κινητό ή το σταθερό για οποιαδηποτε απορία ή βοήθεια.
Το site ειναι το www.maxplay.gr (στoν browser του PS4 δεν εμφανίζονται οι τιμές γιατι δεν υποστηρίζει Java).
Προς το παρόν δεχεται πληρωμές μονο με πιστωτική κάρτα και με Paypal αλλά στις επομενες ημέρες ενεργοποιείται το συμβόλαιο και με την Paysafecard ωστε ο χρηστης να μπορεί να πληρώνει και με μετρητα μεσω Paysafecard.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους admin και το ps4forums για τη φιλοξενία και την προσφορά στην κοινότητα.