ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!!!!!!
Φίλοι μου, βοήθεια, κοντεύω να τρελαθώ....!!!!!!! Μόλις άνοιξα το ps4 και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!!! Όποιο δισκάκι και να βάλω μέσα (FIFA14 και BF4) ΔΕΝ το διαβάζει!!! Μόλις μπει μέσα το δισκάκι, εκτός από τον γνωστό ήχο της εισαγωγής, κάνει ακόμα ένα θόρυβο (σαν να προσπαθεί να "κάτσει" καλά το δισκάκι) που δεν τον έκανε μέχρι τώρα, και μου γράφει "Unrecognized Disc" και μόλις πατήσω το x λέει "Cannot recognize the disc"!!! Δοκίμασα και σε όρθια στάση την κονσόλα αλλά τα ίδια!
Παρακαλώ, όποιος έχει μια ιδέα που θα βοηθήσει, ας το κάνει... Θα τηλεφωνήσω αύριο το πρωί στον Γερμανό που το αγόρασα και θα ζητήσω οδηγίες και - εννοείται - ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ!!! Αν δεν γίνει αυτό και μου προτείνουν οτιδήποτε άλλο, θα γίνει της πουτ@ν@ς το κάγκελο...
Σημ.: η κονσόλα αγοράστηκε στις 18/12 σφραγισμένη (έχω την απόδειξη)... και μέχρι σήμερα δεν μου είχε παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Σημ.2: όλες οι άλλες λειτουργίες του συστήματος δουλεύουν κανονικά, μόνο το drive τα 'παιξε...
Α ρε SONY, καλά λένε ότι ΠΟΤΕ δεν πρέπει να αγοράζει κανείς από την πρώτη παρτίδα μηχανημάτων...!!!