Ό,τι λέει ο τίτλος!!! Γράψτε τα πάντα... Κάντε post replays απο goal, και κάντε πλάκα κρατώντας το επίπεδο εκεί που πρέπει φυσικά! :giggle:
Δικό σας.... ;)
Ό,τι λέει ο τίτλος!!! Γράψτε τα πάντα... Κάντε post replays απο goal, και κάντε πλάκα κρατώντας το επίπεδο εκεί που πρέπει φυσικά! :giggle:
Δικό σας.... ;)
LOL μαματο τοπικ!:tiphat::bgrin2:
Πολυ θα ηθελα να συμμετεχω και εγω .Ισως να το αγορασω συντομα τελικα το παιχνιδι:p
Εγώ έχω να πω ότι η ΑΕΚ μου , στο εκτός έδρας που είχε με την Milan του cocous , στάθηκε αντάξια στο όνομά της αλλά τελικά υπέκυψε στο 85 (αν έκοβε ο Maduca το κωλοτσίγαρο μπορεί και να κερδίζαμε)...
Τεσπά, τι ήττα με ένα γκολ τι ήττα με 5 γκολ . . . .
ΘΑ τα πούμε στα εντός έδρας COCOUS !!!! :prayer::prayer::prayer::prayer:
Υπαρχει thread για ποδοσφαιρο ρεσυ :p
Α ρε Drogba τι μας εκανες... Θα ειχαμε το 3 στα 3 τωρα...
κενη εστια και το στελνεις αουτ??? μαλλον βιαζεσαι να φυγεις απ τους μπλε αλλα δεν πειραζει οσο μας πληγωνεις τοσο μας πορωνεις :yay:
οντως η ΑΕΚ σταθηκε αψογα. μπραβο σου ifrit εισαι πολυ καλος!!!
paidia mia erwthsh:exw arsena prwth epilogh kai juventus deuterh mporw na paiizw me th juve pou einai deuterh epilogh?
λογικά ναι, εκτός αν έχει κ ο αντίπαλος την ίδια ομάδα με εσένα
molis efaga 10 goal ap ton bojomojo...epaize entos!sto allo mats kerdisa omos,...alla einai polla ta 10...
Καλά ρε συ πως τα κατάφερες; :p 10 γκόλ είναι όντως πολλά. Εσείς ρε παιδιά αμα παίζετε έχετε Lag; Εγω έπαιξα 2 φορές με τον JorgeDept Και είχαμε άπειρο Lag Να δοκιμάσουμε το βράδυ, ίσως να είναι καλύτερα.
Ματσάρες βλέπω να γίνονται συνέχεια! Κ τελικά δεν έχουμε κ τόσο μεγάλο πρόβλημα lag οι περισσότεροι! Προβλέπω να έχει μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα με ενδιαφέρον κ ανατροπές!!! Άντε να δικαιωθεί κ ο κόπος των διοργανωτών μετά από τόσα προβλήματα!
Nonborn,Selanmere,Proevo :1appl::1appl::1appl:
exo na diloso mia paratypia tou Tasioski pou xalaei thn aksiopistia tou protathlimatos ta sosta apotelesmata einai:
Real (tasioskis)3-4 arsenal(monkey)
(pali ektos edras ego)
inter (tasioskis)2-1 real (monkey)
perimeno apo tous ypefthinous tou protathlimatos na kanoun kati gia ta psevdei apotelesmata pou dilose o tasioski!
re non egw se pio omilo eimai?
:banghead::banghead::banghead::banghead: :fryingpan::fryingpan::fryingpan: :rant::rant::rant:
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=1442
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=1438
Για ποιον βάζουμε τις ανακοινώσεις ρε γμτ... :mad: Ρε παιδιά μήπως δεν είναι καλά γραμμένα? Βοηθήστε κάνουμε κάτι λάθος εμείς?
Όχι όλα είναι σωστά γραμμένα και πλήρως κατανοητά ! Και σας ευχαριστούμε και το χαιρόμαστε το event !
ifrit ελπίζω να βρεθούμε μαζί σε κάποιο league! :D
paidia thelo na do kinitopoiiai ston E omilo.exoume meini piso!!!!!!!!
*edit
άκυρο,θα συνεχίσω............και θα γελάω :D