PS3, η ζωή του μετά το PS4 ( θα το κρατήσετε; )
Καλημέρα,
το παρόν thread το δημιουργώ γιατί έχω στο μυαλό μου από εχτές που πήρα το PS4, αν χρειάζεται να κρατήσουμε το PS3... τα κριτήρια είναι τα εξής:
να το κρατήσω:
) PS plus απο την αρχή του, πολλά games, και ακόμα περισσότερα θα έρθουν ( γιατί θα συνεχίσουμε να είμαστε Plus με το PS4 )
) Games που δεν έχουμε τελειώσει, και περιορισμένος αριθμός games στο PS4.
) PES 14 ( είμαι fan και δε θα βγεί στο PS4 για 1 χρόνο )
) Friends ... στη παρέα μου έχουν 2 φίλοι PS3 και ακόμα δεν έχουν πάρει το PS4 οπότε ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ παίζουμε κάνα online ( σπανιότατα )
) 100-150 ευρώ με τα περιφερειακά που θα βγάλουμε... δεν λένε και πολλά, 1 DS4 κ 1 game παίρνεις ίσα ίσα...
) είμαι άνθρωπος που παρόλο που δεν έχω τόσο χρόνο για gaming τώρα πια, θέλω να τα έχω όλα, νιώθω καλύτερα, και το PC upgraded, Και τα games στα playstation για να δοκιμάζω καινούρια, οπότε με το Plus θα καλύπτω και αυτό το κόλλημα μου
να μην το κρατήσω:
) είμαι 30 ετών, δουλεύω 10 ώρες τη μέρα, κοπέλα, υποχρεώσεις κλπ. οπότε ο χρόνος είναι περιορισμένος για gaming και μετά απο χτες που έπαιξα PS4 σκέφτομαι οτι μήπως δε χρειάζομαι το 3?
) το Fifa με κάλυψε που έπαιξα το Demo οπότε δε χρειάζομαι PES.
) οκ τα 100-150 δεν σωθήκαμε, αλλά 1-2 games και 1 DS4 δεν είναι άσχημα ( γιατί όταν μαζεύεται η παρέα θες 3-4 DS4 ).
) να τα έχω όλα μαζεμένα, αλλιώς 4 DS3, 4 DS4, Games PS3, Games PS4... χαμός.
θα σκεφτώ και άλλα, αυτά για να ξεκινήσουμε το thread και να πούμε τις γνώμες μας.