-
PS4 - My first game ever
ΧΑ!!! Μία νέα γενιά αρχίζει. Κάποιοι το έχουν ήδη στα χέρια τους, κάποιοι θα "αρρωστήσουν" αύριο ποικιλοτρόπως με ή για το PS4 αλλά όλοι κάπως ξεκινάνε. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και τι καλύτερο να ξεκινήσεις με ένα παιχνίδι από την επόμενη γενιά. Οπότε έτσι για το καλό, γιατί να μην κάνουμε ένα θεματάκι με αναφορά με ποιο παιχνίδι ξεκινήσαμε την πρώτη μας επαφή με την ολοκαίνουργια κονσόλα μας και ποιες είναι οι πρώτες μας εντυπώσεις;
-
Το πρώτο παιχνίδι που μπήκε στο tray ηταν το knack και ακολούθησε το killzone.
Το knack είναι ενα πανέμορφο παιχνίδι αρκετά δύσκολο στα σημεία, οχι και τόσο παιδικό όσο νομίζουν πολλοί, και με ατμόσφαιρα crash bandicoot, μέχρι και σχεδόν ίδια μουσική και level design.
Το killzone πολύ καλό αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ενα tech demo του ps4. =) αυτά τα λίγα απο εμένα.
-
Hταν κι ο ανηψιός σπίτι οπότε βάλαμε το playroom για χαβαλέ, να δοκιμάσουμε και την κάμερα. :P
-
Το πρωτο ηταν το killzone μεχρι να κατεβουν ψηφιακα τα bf4 κ ghosts
-
Το πρώτο ήταν το Battlefield 4 και μετά πήγα νοίκιασα για να δοκιμάσω και το Fifa 14 :) Το Battlefield 4 στο PS4 δεν έχει καμία σχέση με το Battlefield 4 στο PS3.Τα textures,οι αναλύσεις,τα frames per second,servers με 64 παίχτες,.....απλά απίστευτο.
-
Το πρωτο που έπαιξα στο Ps4 Μου(γιατι είχα παίξει 2Κ14 στο gaming festival) ήταν το ντέμο του Fifa που εξέπληξε ευχάριστα μιας και το περίμενα για ένα απλό Port από το Ps3 αλλά όσο παίζεις καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για next gen παιχνίδι(μαλλον θα είναι και η χριστουγεννιάτικη αγορά μου) έπειτα έπαιξα το Resogun οκ χαβαλές περνάει η ώρα αλλά οχι κάτι να με τρελάνει.
Και έπαιξα και ενα παιχνίδι στο 2Κ14 το οποιο έχει δρόμο μέχρι να κατέβει ολόκληρο(cross buy).ΑΑυριο ελπίζω να έχει κατέβει ολόκληρο ώστε να έχω μια πλήρη εικόνα.
Οπότε στην ουσία η πρώτη μου αγορά είναι το 2Κ14
-
Χα, άργησα αλλά ήρθε και η ώρα μου.
Killzone φυσικά, ως λάτρης της σειράς. Έφτασα μέχρι το τρίτο κεφάλαιο, αλλά επειδή πήγε αργά η μέρα μου εμένα είπα να ρίξω μία και στο Resogun το οποίο μου αρέσει πολύ και μετά το έκλεισα για ύπνο. Παρότι κατέβαζε το BF4, του έκανα standby αλλά επειδή δεν είχα φτίαξει τις απαραίτητες ρυθμίσεις έσβησε τελείως. Το προτιμώ να πω την αλήθεια, γενικά δεν είμαι φαν του standby στις συσκευές μου, αλλά θα μάθω που θα πάει.
-
Πρώτο παιχνίδι που έπαιξα και τελείωσα το Resogun.Απολαυστικότατος τίτλος που προσφέρεται για ατελείωτες ώρες καψίματος σε όσους ενδιαφέρονται για μια καλή θέση στα leaderboards.
Τα άλλα δυστυχώς ακόμα να κατέβουν.
-
1ο που έπαιξα ήταν το contrast μιας και αγορασα το σκέτο bundle και δεν μπορω να ΠΩ ΟΤΙ ενθουσιάστηκα...
το Σάββατο αγορασα κ το ac4 και έπαιξα λιγάκι!
Περιμενω να βγει infamous κ watch dogs ΤΩΡΑ για τις επόμενες αγορές ενώ σίγουρα θα δανειστω κ το killzone αΠο κάποιο φίλο...
-
Πρωτο παιχνιδι το Killzone γιατι τι καλυτερο το απο το να ξεκινησεις την νεα γενια με ενα exclusive .
-
το πρώτο παιχνίδι ήταν το need for speed rivals....κανένα μισάωρο έπαιξα...
ίσα ίσα τις training missions...
-
Resogun
Απίστευτο κόλλημα,το χω λιώσει!!!
-
Το πρωτο μου φυσικα το Fifa!!!! Ειμαι μπαλαδοπληκτος, το παραδεχομαι!!!
-
Το πρωτο παιχνιδι ηταν chost φανταστικο παιχνιδι και φοβερα γραφικα!!
-
To πρώτο παιχνίδι ήταν όλα τα free που δίνει plus από τα οποία δεν με ενθουσίασε κανένα... όταν βρω χρόνο θα ξεκινήσω το knack και το killzone.
-
Πρωτο παιχνιδι για μενα το resogun, αψογο arcade παιχνιδι, μετα ακολουθησε το contrast, το οποιο με εξεπληξε θετικοτατα.
-
Και μενα παιδια το πρωτο game που τερματησα ηταν το resogun !!!!
Λιωσαμε κανα 4ωρο για την πλακα με τον κολλητο !
Ποιος το περιμενε πως θα εχει τοση μεγαλη απηχηση το resogun !! Μπραβο ρε γμτ !
-
Resogun και τρελλο λιωσιμο και τωρα knack, πλακα εχει μωρε... Αντε να ερθει το watch dogs να λιωσουμε παλι...! Στο psn ειμαι ο pafralis30 καντε add οσοι αγαπατε!
-
Για 'μένα ήταν το FIFA15, επειδή ήταν μαζί...
-
Πρωτοέπαιξατο fifa 14 (ήταν σε προσφορά μαζί με την κονσόλα) αλλά περισσότερες ώρες μέχρι σήμερα έχω ασχοληθεί με το AC Black Flag?