Printable View
Με μια πρωτη αναγνωση ειναι λιγο δυσκολα τα τροπαια για πλατινα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
θα σου πω τα offline. δυσκολα δεν τα λες. χρονοβορα ετσι κ ετσι γιατι ο χαρτης ειναι μεγαλος και θα πρεπει να μαζεψεις καποια spaceparts και καποια letters. επισης, εχει 2-3 τροπαια που αν δεν τα παρεις σε συγκεκριμενα σημεια, τα ξεχνας. θα πρεπει να το πας απο την αρχη το game ή να κανεις παλαιοτερο load.
το Online δεν το εχω δοκιμασει αλλα μαλλον ειναι πολυ χρονοβορο. εχω διαβασει κατι για 100+ ωρες.
Αυτο διαβασα και εγω ριχνοντας μια ματια πριν το παρω και μολις ειδα 100+ επαθα εγκεφαλικο!!
Ηλια αυτα τα τροπαια που λες ειναι με που πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε τρεις επιλογες;
Ναι.
Spoiler!
Αυτον τον οδηγο κοιταω και εγω Ηλια!!
Ευχαριστω!!
Μου ηρθε πριν 3 μερες το παιχνιδι και σημερα πηρα την κονσολα πισω! (Την ειχα δανεισει ο μαλακας..) πιανω δουλεια με την παιχνιδαρα!!
Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Την περασμένη εβδ. το πλατιναρισα και αυτό που μπορώ με σιγουριά είναι οτι το SP είναι σε αναλογία με το MP 50%-50%. Το lvl 100 (το μονο δυσκολο τρόπαιο - χρονοβόρο) αν βρεις ατομο να κανετε 1-2 races η ακόμη καλύτερα 3 ατομα αγώνες στο Down the Drain παίρνεις άνετα 4-4.5k ανα νίκη και περ'ιπου 2500-3000 για 2η και τρίτη θέση ( για 4 λεπτα αγώνα -κατω απο 3 λεπτα εχετε λιγότερα RP!!! ήτοι 5,5 λεπτά περίπου χρόνος loading & αγωνας γυρω στα 50k την ώρα δλδ πολυ χονδρικά 30-40 ωρες για το 100 αν δεν κανω λαθος στα μαθηματικα). Οι αποστολές εξίσου είναι καλές σε θεμα RP αλλά πρέπει να βρεις συγκεκριμενες οι οποιες θελουν λιγο χρόνο. Επίσης, ο 2ος παιρνει καλυτερα RP οταν τερματιει ακριβως αμεσως μετα τον 1ο - μικρη χρονικη διαφορά.
Οι 100 ωρες ειναι πλασματικες μιας και αυτο είναι οτα πας με randoms - κάτι που δε συνιστώ. 2-3 ατομα boost και το lvl 100 ειναι επιτευξιμο μεσα σε 10 μερες με moderate παιχνιδι.
Ευκολάκι αποστολή είναι και η Coveyed - μεσα σε ενα 2λεπτάκι παίρνεις 3.500-4.000RP και 20,000+ $$, αρκει να γινει στα γρηγορα.
Δυστυχως το boost στο V ειναι εντελως βαρετό και δεν εχει καμια σχεση με το ατελείωτο αλλά ανεκτό και μη βαρετό Noose & Bomb Da Base2