Το Κυνήγι των Χαμένων Παιχνιδιών...
Τι εννοω? εχω ενα κολληματακι που τωρα τελευταια χειροτερευει βλεποντας καποια βιντεο στο youtube...εκτος απο το ιντερνετ (βλεπε ebay κτλπ) γουσταρω τωρα τελευταια να πηγαινω σε μαγαζια κ να ρωταω για παλια games κ συνηθως αυτα ειναι βιντεοκλαμπ που ισως εχουν καποιο κρυμμενο θησαυρο απο παλια ps1-psp-ps2 games.ανοιξα αυτο το thread για ανταλλαγη αποψεων και φυσικα να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο ωστε να βρουμε αυτα που θελουμε.
εχουμε κ λεμε:
σε βιντεοκλαμπ στο γερακα κανοντας την κλασσικη ερωτηση "εχετε παλια παιχνιδια προς πωληση" μια εμφανισημη νεαρα μου εδειξε ενα σταντ στο οποια ειχαν καποια προς πωληση. αφου εψαξα βρηκα τα εξης :
A) broken sword (ps1) 5 euro . απο τα αγαπημενα μου point and click το οποιο ψαχνω μαζι με το discworld.
B) breath of fire : dragon's quarter (ps2) 10 euro . λειπει απο την jrpg συλλογη μου κ εχω ακουσει τα καλυτερα.
Γ)Deus ex the conspiracy (ps2) 10 euro . εχοντας παιξει μονο το τελευταιο της σειρας κ πλεον εχοντας την καλυτερη γνωμη για το franchise θα ηθελα να το προσθεσω στην συλλογη μου κ γιατι οχι να το αρχισω στο ps2.
αφου μιλησα κ με την κοπελα ωστε να δω σε τι κατασταση ειναι τα δισκακια αλλα κ αν ειναι πληρεις απο βιβλιαρακια κ κουτια , περιμενα να δω τι θα της πει το "αφεντικο". μετα απο ολιγολεπτη αναμονη ειδα κατι δισκακια σε τραγικη κατασταση τα οποια ειχαν τα βιβλιαρακια αλλα δεν ειχαν καν τα original κουτια.φυσικα κ δεν προχωρησα σε αγορα καθως αν αγοραζα κουτια κ πηγαινα να φτιαξω τα cd στο γνωστο μηχανημα θα τα χρυσοπληρωνα.
today's game hunt : failed
παμε γι αλλα