PS3 slim.... >> ΘΟΡΥΒΟΣ!!<<
Καλησπερα παιδια. Απο περσι μου χαλασε το phat, το εδωσα στο EBW + καποια χρηματα και μου εδωσαν φρεσκο. Το φρεσκο phat εκανε YLOD πριν κανα μηνα.
Το πηγα πισω στο EBW και λογω ενος ετους εγγυησης μου εδωσαν παλι φρεσκο αλλα αυτη τη φορα slim.
Και τωρα αρχιζει το πανηγυρι... μετα απο 10-15 λεπτα και απλα ανοιχτο στο κεντρικο menu, χωρις να κανω τιποτα ο ανεμηστηρας παιρνει μπρος και κανει εναν απιστευτα δυνατο θορυβο, λες και εισαι διπλα σε τουρμπινα... παιρνει μπρος ο ανεμιστηρας και ειναι τοσο δυνατος που απλα δεν μπορεις να απολαυσεις ενα παιχνιδι ή ενα εργο.
Το πηγα παλι πισω στο EBW και μου εδωσαν παλι νεο slim, το οποιο παλι τα ιδια, μετα απο λιγη ωρα και χωρις να κανω τιποτα (απλα το κεντρικο menu) ο ανεμιστηρας γκαζωνει και ειναι απιστευτα σπαστικο..
Τι να σας πω, ειδικα μετα τις 11 το βραδυ (που λογω γειτονων δεν μπορω να δυναμωσω το volume) ακους μονο τον ανεμιστηρα. Ακουγεται απο το σαλονι στην κουζινα (3αρι διαμερισμα).
Τι να κανω? Τα παιδια στο EBW μου ειπαν να τους το ξαναπαω και θα το κοιταξουν και αν ειναι θα μου δωσουν παλι καινουργιο...
Αλλα εχει καταντησει κουραστικο... μονο και μονο τα downloads που πρεπει να ξανακανεις ειναι σπαστικο..
Στο internet που εψαξα οι μισοι λενε πως δεν ακουγεται σχεδον τιποτα, και οι αλλοι μισοι λενε πως κανει πολυ θορυβο. Βρηκα μεχρι και mods για τον ανεμιστηρα στο slim για να "στρωσει" ο θορυβος... το youtube κλπ. ειναι γεματο με τετοια..
Εσεις εδω εχετε κανενα τετοιο θεμα? Εχετε βρει καποια λυση?