http://s15.postimage.org/wgigaahbd/image.png
Printable View
Οσοι ειχατε δηλωσει εξ αρχης μπηκατε αυτοματα στην λιστα.Αν καποιος δεν θελει η δεν θα εχι το παιχνιδι μεχρι το Σαββατο ας ενημερωσει.Συνεχιζονται κανονικα οι εγγραφες μεχρι και το βραδυ της Παρασκευης 05/10.Στειλτε μου ολοι με p.m 3-4 ομαδες ωστε οταν γινει κληρωση και ειναι εφικτο να σας βαλω αυτοματα να προχωρησουμε πιο γρηγορα.
*Κρατατε το thread καθαρο και ευδιακριτο.Οτι αλλη συζητηση εκτος θεματος μπορει να γινει στο παλιο.Καλη μας αρχη!
εγω ειμαι εκτως,,,εχω το φιφα αλλα παιζω ασσισστεντ και απο το να γινω ο σακος του μποξ ...καλυτερα να μεινω εκτως!
Δυστυχως με το ''καλημερα'' ειμαστε 2 ατομα λιγοτεροι.Την Παρασκευη μαλλον θα κριθει αν θα κανουμε τελικα πρωταθλημα η οχι ετσι οπως παμε.
traboukos13:δηλώνω και εγω συμμετοχή!
Κι εγώ μέσα.. Δεν ξέρω αν με έχετε γιατί δεν μπορώ να δω το πρώτο ποστ.
Σε εχω Φωτη.Θα την ανανεωσω σε 1-2 μερες.Αν καποιος εχει σκοπο να το παρει μεχρι την αλλη βδομαδα μπορω να τον δηλωσω και να ξεκινησει λιγο αργοτερα τους αγωνες.
sorry για την αναστατωση κατσουρα :P τελικα ομως θα το παρω αλλα επειδη ομως το παρεγγιλα απο αγγλια θα πρεπει να περιμενω καμια βδομαδα να ερθει!
εγω δεν θα μπορεσω να συμμετασχω στο 1ο τουλαχιστον τουρνουα!!!
edit:τελικα θα παρω μερος στο τουρνουα συγνωμη για την αναστασωση katsoura!!
mesa ego katsoura..den eixa dilsosei sto proto thread.. ante kali arxi na exoume ;D
kalispera ....
tha ithela na sumetexo kai ego...
apla einai proti fora pou mpeno sto forum giauto thelo ligo voitheia me tin leitourgia!
to psn id mou einai : tomkoul11
Φιλε μου οπως σου ειπα και στο p.m που εστειλες στο πρωτο ποστ γραφω λεπτομεριες.Θα ανανεωσω αυριο την λιστα και θα δουμε μεχρι την Παρασκευη που θα βρισκομαστε και τα υπολοιπα στην ωρα τους.
mesa kai ego paidia
Ανανεωση λιστας.Φτασαμε τα 13 ατομα!Στειλτε μου ΟΛΟΙ 3-4 ομαδες επιλογης σας ωστε οταν κανω την κληρωση να σας τις βαλω αυτοματα να μην καθυστερουμε.Ειναι απαραιτητη προϋποθεση!
Οκ freaky τωρα σε ειδα.Το βραδι θα ποσταρω την νεα λιστα.
kippy σε βαζω κανονικα και αν δεν το χεις αρχιζεις οταν το παρεις εφοσον δεν θα αργησει πανω απο βδομαδα.
Έχει όριο κάποια αστέρια στις ομάδες?
sto 1o post egw den vlepw tipota den kserw giati... omades 5astes?
Απο ομαδες ελευθερη επιλογη.Απλα αν στειλετε ολοι 3 ιδιες ομαδες δεν θα βγαλουμε ακρη.Οποιος εχει ορεξη ας στειλει μεχρι 5 αλλιως θα τα βρουμε μετατην κληρωση.
mouzaka δοκιμασε να κανεις copy/paste μηπως στην ανοιξει απο τον explorer http://s14.postimage.org/nuqmijmun/image.png
Στειλτε ολοι 4-5 ομαδες επιλογης σας.Την Παρασκευη το βραδυ θα κλεισουν οι εγγραφες και θα προχωρησω στην κληρωση ωστε Σαββατο να μπορουμε να αρχισουμε.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Ο πρωταθλητής είναι εδώ κορίτσια. Με λιγότερο χρόνο αλλά κάτι θα κάνουμε και φέτος...
giannislazy: Bayern M. , Manchester Utd , Dordmund , Tottenham , Inter M.