Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    1,444
    Views
    316,262

Καλησπέρα παιδιά. Συγχωρέστε με αν δεν είναι...

Καλησπέρα παιδιά.

Συγχωρέστε με αν δεν είναι το κατάλληλο thread (θα το βάλω και στις αγορές), ωστόσο, επειδή κουβεντιάζουμε πολύ τον Κωτσόβολο εδώ μέσα σκέφτηκα να το μοιραστώ.

Κονσόλα έχω...
  2. Replies
    1,444
    Views
    316,262

Όντως το πλαίσιο είχε την καλύτερη...

Όντως το πλαίσιο είχε την καλύτερη εξυπηρέτηση,εγώ δεν πήρα γιατί την έδωσα σε έναν φίλο (γιατί δεν την ήθελα αυτό τον καιρό) κ με εξυπηρέτησαν αμέσως με αλλαγή διεύθυνσης με ενημερώσει τι ώρα θα...
  3. Replies
    1,444
    Views
    316,262

Ody εμείς φταίμε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα....

Ody εμείς φταίμε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Παραγγειλαμε ο καθένας από 3 κονσόλες σε 3 διαφορετικά μαγαζιά και έγινε το σώσε. Εγώ από την εμπειρία μου θα παίρνω μόνο από το πλαίσιο πλέον ότι...
  4. Replies
    1,444
    Views
    316,262

Αναμενόμενο ότι θα γίνει χαμός με τις παραδόσεις...

Αναμενόμενο ότι θα γίνει χαμός με τις παραδόσεις στους κούριερ και τον αυξημένο όγκο λόγω lockdown,
    ευτυχώς ήρθε ο κούριερ σήμερα το απόγευμα και δεν πήγε η παράδοση για Δευτέρα.
    Προφανώς και δεν...
  5. Replies
    1,444
    Views
    316,262

Ναι φίλε, θυμάμαι και το διάλογό μας πριν μερικές...

Ναι φίλε, θυμάμαι και το διάλογό μας πριν μερικές σελίδες. Είμαι σίγουρος ότι και με εμένα κάτι παρόμοιο έγινε. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις μίλησα με κάποιον πιο "υπεύθυνο" ας το πούμε, που μου έδωσε...
  6. Replies
    1,444
    Views
    316,262

Μακαρι και εγώ 4 σχολάω θα περάσω από εκεί

Μακαρι και εγώ 4 σχολάω θα περάσω από εκεί
  7. Replies
    1,444
    Views
    316,262

Επιασα γραμμη σε courier center. Μου ειπαν εχουν...

Επιασα γραμμη σε courier center. Μου ειπαν εχουν δεκαδες παλετες απο κωτσοβολο και τις ανοιγουν σιγα σιγα ολες με ps5! Μου ειπε υπομονη και μολις μου ερθει sms οτι βρισκεται στην αποθηκη, να τους...
  8. Replies
    1,444
    Views
    316,262

Λοιπόν, καλά που είπες κι εσύ τη δική σου...

Λοιπόν, καλά που είπες κι εσύ τη δική σου περίπτωση, για να έχουμε εμείς οι παθόντες μία πιο ξεκάθαρη εικόνα του τί γίνεται. Πραγματικά αυτή είναι η κατάσταση με τον Κωτσόβολο τώρα, όπως ακριβώς το...
Results 1 to 8 of 8