Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Τα πρώτα ρούχα μπορείς να τα πουλήσεις. Αλλά γενικά ότι βρίσκεις από ρούχα μετά ακόμα και αν δεν τα φοράς είναι καλό να τα κρατάς γιατί προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως fire resistance,...
-
Την ώρα που παίζεις μπορείς να κουβαλάς μέχρι 20 blood vials και 20 quicksilver bullets. Όταν στο loot βλέπεις το πράσινο σηματάκι αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο item πηγαίνει αυτόματα στο...
-
Στο μενού του πάρτυ εχει στο όνομα σου ενα εικονίδιο ενός mic αν πατήσεις Χ πάνω του κανει mute αν δεν κάνω λάθος.
-
Στο party και δεξιά στα settings έχει επιλογή για την ένταση εισόδου του μικροφώνου, υποθέτω ότι αν το πας τέρμα κάτω είναι σαν mute. Επίσης, έχει επιλογή για να κάνεις mute άλλους παίκτες που...
-
Άφοβα. Έχω αγοράσει αρκετές φορές
-
Τρελες παιχνιδαρες το plus...Νομιζω οτι εχω nintendo 64
-
Για fifa points στον ευρωπαϊκό μάλλον δεν θα μπορείς. Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ και κοίταξα και στο wb app και εκεί δεν υπάρχει ανοιχτή επιλογή για αγορά.
Μπορείς όμως να αγοράσεις fifa points στον...
-
κάνε περίπου 10 ποστ ακόμα κι εγώ είμαι καινούριος και το ρώτησα και τωρα έχω κουμπάκι για edit
στο edit εχει και επιλογή για delete
-
Δεν μπορεις ακομα καθως εισαι νεος στο φορουμ και δεν εψεις τον απαιτουμενο αριθμο ποστ!
Στάλθηκε από το HTC One mini μου
-
Eίναι γνωστό ότι αυτό το ΠΣΚ είναι δωρεάν το multiplayer για τους μη plus,
μπήκα που λέτε στο store αλλά έκανα 2-3 δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσω ότι δεν λέει στο μπανεράκι
''παίξτε δωρεάν τα...