Search:
Search took 1.00 seconds.
-
STAR WARS. Δυο λέξεις που κρύβουν πίσω τους –ίσως- το μεγαλύτερο κινηματογραφικό, τηλεοπτικό, εμπορικό Franchise της ιστορίας. Εν έτη 2015 που τα περισσότερα(αν όχι όλα) Shooter θέλουν να αντιγράφουν...
-
Ίσως είναι η πρώτη φορά όπου ξεκινάω να γράψω ένα review, και δεν ξέρω τι να γράψω. Το μόνο βέβαιο για το Journey είναι ότι είναι ένα μοναδικό παιχνίδι από κάθε άποψη, αλλά από την άλλη μεριά δεν θα...
-
Έκανα εγκατάσταση και ξεκίνησα το ψαχούλεμα.
Στα πολύ σύντομα, χωρίς να αναφερθώ σε όσα ήδη γνωρίζουμε από την επίσημη Sony ενημέρωση περί firmware 2.50:
- Για να ενεργοποιηθεί το game suspend...
-
thankssfortistsimpakaienarep
-
Το Grim Fandango ήταν ουσιαστικά επί εποχής του το τελευταίο μεγάλο καθαρόαιμο adventure που έβγαλε η Lukas Arts. Σε μία περίοδο κρίσης για το είδος, όπου από καιρό είχε αρχίσει η πτώση του και η...
-
με τον φίλο sfortis σε game:
6455
O host βρισκόταν στη Μάγχη, το ping μας ήταν λίγο πάνω από 60 ms
btw πως το μπορείς αυτό το hardcore :(
-
Θα αρχίσω να πιστεύω αυτό που λένε ότι τελικά μπορεί να ξέρει να φτιάχνει hardware αλλά από Software δεν το έχουν... Δηλαδή έχουν ένα κονσολίκι όμορφο και καλοφτιαγμένο και το έχουν κάνει μην πω τι....
-
Εγω παιδια συμφωνω με την αποψη του sfortis. Εχοντας παρει το ps3 απο τους πρωτους στην Ελλαδα (πρωτη μερα κυκλοφοριας του) τα παιχνιδια πρωτης γενιας του 3 ηταν τεραστιο αλμα σε σχεση με το ps2....
-
Γιατί δεν κάνουμε μία ενότητα fits/georgios να τους βάλουμε να βγάζουνε τα εσώψυχα τους εκεί μέσα; Θα μου πεις μπορεί να μην τα βρούνε και μεταξύ τους, αλλά θα ηρεμήσει το υπόλοιπο φόρουμ. Επίσης,...
-
As you may know we are committed to our fans and therefor we just set up a server in Istanbul.
This will further enhance the online experience for the people playing in the middle-east for...
-
Το online λειτουργεί αν η primary έχει plus σε όλα τα account
-
Λοιπον μετα και απο εχθες μπορω να πω με σιγουρια οτι το framerate εχει οντως βελτιωθει. Επισης να αναφερω για 2 ματσαρες που επαιξα εχθες. Mια το απογευμα με Παρη και αλλα 4 παιδια που παιξαμε...
-
Και εγώ θεός είμαι (του forum) αλλά δεν ξέρω anyway lag δεν είχα, στη penthouse έπαιζα οπότε ούτε η υγρασία νομίζω να έφταιγε θα δοκιμάσω πάντως και στη wall με ψιλόβροχο και θα ενημερώσω.....stay...
-
slay τωρα καταλαβες οτι trollαρει?...χαρα στο κουραγιο σου που απαντας κιολας
-
Here's what the upcoming free multiplayer map for #killzone shadowfall is going to look like.
https://pbs.twimg.com/media/BmzIxLLCcAAsqbQ.jpg
-
Παιδια αυτο που εκαναν με το sickle ηταν απαραδεκτο. Οχι μονο μειωσαν το damage range κατα 50% αλλα ταυτοχρονα αυξησαν το pellet spread κατα 15%. Αυτο τι σημαινει? Οτι στην πραγματικοτητα το...
-
επισης με αυτο το fw βλεπω οτι τα downloads κατεβαινουν παντα στο limit της γραμμης και δεν χρειαζεται να μπαινουμε standby για να κατεβασουμε τα παιχνιδια
-
τπ ειμαστε λιγοι αλλα ακουγομαστε στην guirella, μπραβο της εγω το λεω για αλλη μια φορα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ 20€ που εδωσα για το season pass
-
Το 1.14 patch βγηκε κ ειναι 1071mb
Μεταξυ αλλων μειωνει το blur στο multi,δινει τη δινατοτητα αλλαγης ομαδας,δινει μαλλον τη δυνατοτητα αλλαγης των κουμπιων(custom?) στο κοντρολερ κ ετοιμαζομαστε κ...
-
μπορει να ειμαστε 2000 ατομα μονο αλλα αυτα τα 2000 ακουγομαστε...μπραβο ξανα στην εταιρεια,
-reduce blur
-change faction for balaance
κτλ κτλ
-
Ανοιγεις τον browser στο PS4 και βαζεις να δεις τη παρακατω εικονα.
Αν ανοιξεις ελαχιστα τη φωτεινοτητα και συνεχιζεις να μην βλεπεις τα πρωτα-πανω-αριστερα τετραγωνα τοτε δεν υποστηριζει η...
-
Μερικες πληροφοριες για τον insurgent:
1. Μπορεις να εχεις ενα μονο hacked αντικειμενο ενεργο. Αν δηλαδη κανεις hack ενα turret, οσο αυτο ειναι ακομα νεργο, δεν μπορεις να κανεις hack αλλο turret....
-
Παιδια συγνωμη που μπαινω στη μεση, αλλα ειναι κριμα να χαλατε τις καρδιες σας ετσι. Απο αυτα που διαβαζω πλεον δεν γινεται καποια διαφωνια αλλα ανταλασσονται χαρακτηρισμοι που δεν σας ταιριαζουν....
-
Αυτο με το battlefield 4 δεν το καταλαβα ουτε και εγω. Ωρες ωρες διαβαζω το νημα για το παιχνιδι και μπαινω στον πειρασμο να ρωτησω τα παιδια εκει γιατι ακομα χανουν την υπομονη τους και τι σκοπευουν...
-
Δείτε και εδώ όπου τα εξηγώ αναλυτικά - Το είχα γράψει καιρό πριν αλλά είναι πάντα επίκαιρο I guess :P
Input Lag: Τι είναι και τι πρέπει να ξέρουμε