Search:

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    2,459
    Views
    749,137

10720

10720
  2. Συγγνώμη εκ των προτέρων για τον λαϊκισμό, αλλά...

Συγγνώμη εκ των προτέρων για τον λαϊκισμό, αλλά πόσα λεφτά χρειάζονται για να μην ψάχνουμε κάθε χρόνο 25000 αναπληρωτές δασκάλους κ καθηγητές για να καλύψουν τα κενά στην εκπαίδευση? Στη...
  3. To ξεκίνησα το ΣΚ και έχω ήδη δει 7 επεισόδια....

To ξεκίνησα το ΣΚ και έχω ήδη δει 7 επεισόδια. Είναι πολύ δυνατό.
    Στο Σταρ Τρεκ ξέρει κανείς γιατί την πρωταγωνίστρια τη λένε Μιχάλη;
  4. Ειδα το Ghost in the Shell, δεν ξερω ειλικρινα...

Ειδα το Ghost in the Shell, δεν ξερω ειλικρινα γιατι πηγε τοσο ασχημα. Το κλιμα του anime το εχει πιασει παρα πολυ καλα, οι χαρακτηρες ειναι κοντα στους αρχικους, και γενικα μου φανηκε μια πολυ καλη...
  5. Replies
    991
    Views
    325,429

Exclusive Δεν είναι θέμα παρεξήγησης. Ελληνικά λέγεται....

Δεν είναι θέμα παρεξήγησης. Ελληνικά λέγεται. Όταν χρησιμοποιείς κάποιους χαρακτηρισμούς για να εκφράσεις μία ομάδα ανθρώπων και λες οτι είναι σε αντίθεση με μία άλλη ομάδα ανθρώπων είναι σαν να λες...
  6. Ειναι το Avatar των σειρων. Καλοφτιαγμενο αλλα...

Ειναι το Avatar των σειρων. Καλοφτιαγμενο αλλα πληρες rehash παλιοτερων ιδεων και ταινιων
  7. Επιστροφή από Ρωσία, μπορώ να πω ότι το...

Επιστροφή από Ρωσία, μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα γιατί έκατσα 16 μέρες!

Η Μόσχα είναι απερίγραπτα όμορφη τις γιορτινές μέρες και το κέντρο όνειρο. Παγοδρόμια, τσουλήθρες πάγου, πάρκα...
  8. Δεκτες οι αποψεις φυσικα, αλλα για να πουμε και...

Δεκτες οι αποψεις φυσικα, αλλα για να πουμε και του στραβου το δικιο παιδια οποιος πηγε να δει independence day και δεν του εκατσε μαλλον θα επρεπε να δει πιο προσεκτικα το trailer. Ειναι σαφες οτι...
  9. Thread: Inside

by panos74gr
    Replies
    36
    Views
    9,694

PSN Μόλις τελείωσα το INSIDE και WTF παίδες;;; Τι...

Μόλις τελείωσα το INSIDE και WTF παίδες;;;

Τι παιχνιδάρα ήταν αυτή; δεν σταματά να σε εκπλήσσει το παιχνιδι με τις ιδέες του. Έχουν κάνει φοβερή δουλειά σε κάθε τι, κάθε σκηνή ειναι τρομερα...
  10. Thread: Battlefield 1

by Conjure7
    Replies
    733
    Views
    186,285

Απλώς να τον σκοτώσει, μετά το spot σου. Είμαι...

Απλώς να τον σκοτώσει, μετά το spot σου. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν παίζει ρόλο το αν είσαι ζωντανός.
  11. Replies
    733
    Views
    186,285

Σταματήστε να ασχολείστε με το τι κάνει ποστ το...

Σταματήστε να ασχολείστε με το τι κάνει ποστ το κάθε μέλος. Εφόσον:
    1)Δε παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ.
    2)Δεν ασχολείται ούτε ο ίδιος για τον οποίο γίνεται θέμα.
    Δεν υπάρχει και λόγος όλοι...
  12. Έχω δει και τις δυο. Δεν ήταν κακή και η ελληνική...

Έχω δει και τις δυο. Δεν ήταν κακή και η ελληνική εκδοχή.
  13. Περαστικά στην μάνα σου φιλαράκι. Τέτοιες ώρες...

Περαστικά στην μάνα σου φιλαράκι. Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια, αλλά εκτιμώ οτι ο καλύτερος τρόπος για να ιδιωτικοποιήσεις τα πάντα είναι να τα απαξιώσεις πρώτα στα μάτια του κόσμου ώστε να μην έχεις...
  14. Thread: Battlefield 1

by jimspy
    Replies
    733
    Views
    186,285

εχω να κολλησω ετσι με παιχνιδι FPS απο εποχες...

εχω να κολλησω ετσι με παιχνιδι FPS απο εποχες MODERN WARFARE.....για μενα ισως το καλυτερο FPS μεχρι σημερα..
    οτι αναφερεται σε μια εποχη που δεν εχουμε ξαναδει σε παιχνιδι ειναι ισως ενα απο τα...
  15. Replies
    2,743
    Views
    1,900,554

Sticky: Παντως εγω παιδια ιδιαιτερη διαφορα με το θεμα...

Παντως εγω παιδια ιδιαιτερη διαφορα με το θεμα του supersampling δεν βλεπω στο Pro (μιλαμε για 1080ρ τηλεοραση).

Οκ το Uncharted ουτως η αλλως ειναι μονο 1440ρ οποτε τα οποια ωφελη του...
  16. Replies
    2,743
    Views
    1,900,554

Sticky: Στο multi έχει την μεγαλύτερη διαφορά που αντί...

Στο multi έχει την μεγαλύτερη διαφορά που αντί για 900 παίζει 1080 και κάνει μπαμ
  17. Thread: PlayStation 4 Pro

by gRim
    Replies
    2,743
    Views
    1,900,554

Sticky: Καταρχήν δεν είμαι κάτοχος του pro και δεύτερον...

Καταρχήν δεν είμαι κάτοχος του pro και δεύτερον είπες "κριμα που δεν υποστηριζεται τοσο απο τη sony το pro,κριμα για τον κοσμο που το αγορασε" για αυτό και σε ρώτησα τι ακριβώς περιμένεις για να πεις...
  18. Replies
    2,743
    Views
    1,900,554

Sticky: Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε...

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε μερικοί, τους πίεσε κάνεις να πάρουν το Pro; Συνεχίζουν με το ps4 όπως και πριν, που το πρόβλημα τους αδυνατώ να το κατανοήσω...

Sent from my...
  19. Replies
    2,743
    Views
    1,900,554

Sticky: Καπως ετσι!!!αλλα και παλι ξανα ευχαριστημενος...

Καπως ετσι!!!αλλα και παλι ξανα ευχαριστημενος ειμαι που δεν πληρωσα το καπελο των 9 ευρω.
  20. Thread: Battlefield 1

by cocous
    Replies
    733
    Views
    186,285

Παιδιά τι παιχνιδαρα είναι αυτή ρε παιδάκι μου....

Παιδιά τι παιχνιδαρα είναι αυτή ρε παιδάκι μου. Το πήρα εχτές απο το Black Friday του ps store την Ultimate έκδοση. Εχω πάθει την πλάκα μου. Δεν ξέρω πως είναι στο απλό ps4 αλλά στο ps4 pro τα...
  21. Thread: Battlefield 1

by cocous
    Replies
    733
    Views
    186,285

https://store.playstation.com/#!/en-gr/black-frida...

https://store.playstation.com/#!/en-gr/black-friday/cid=STORE-MSF75508-BFMWD2016?mi_u=9348999&mi_language=english_greece&mi_date=%25%25DATE%25%25&emcid=em-st-94416&et_cid=em_282868&et_rid=22567601&Lin...
  22. Replies
    2,743
    Views
    1,900,554

Sticky: Είναι αυτό που λέγαμε κάποιοι. Οτι οχι μονο θα...

Είναι αυτό που λέγαμε κάποιοι. Οτι οχι μονο θα έχει διαφορά αλλά θα ειναι σημαντικά αισθητή και οχι μόνο στο single player αλλά και στο multi. Και σκεφτείτε τι θα γίνει με τα games που έρχονται. Δεν...
  23. Thread: PlayStation 4 Pro

by Slay
    Replies
    2,743
    Views
    1,900,554

Sticky: To παρακατω θα σας δωσει μια ιδεα γιατι ολοι λενε...

To παρακατω θα σας δωσει μια ιδεα γιατι ολοι λενε οτι το HDR ειναι ποιο σημαντικο και απο την αναλυση.
    http://timclarkehdr.com/compare-hdr/

Κανοντας κλικ βλεπετε την εικονα στην κανονικη της...
  24. Replies
    2,743
    Views
    1,900,554

Sticky: Στην αρχή επειδή το παρακολουθουσα αρκετα...

Στην αρχή επειδή το παρακολουθουσα αρκετα αναφερανε μικροδιαφορες οπως γραφω πιο πανω και καλα σταθερα 60 fps κτλ. Τωρα σου λενε διπλασια tfps. 4600 περιπου βγαζει μια gtx 980. Φανταστείτε τι θα...
  25. Replies
    2,743
    Views
    1,900,554

Sticky: Λοιπόν. Ότι έμαθα εγώ σχετικά με το ps4 neο Η...

Λοιπόν. Ότι έμαθα εγώ σχετικά με το ps4 neο
    Η σονυ δεν το βγάζει για να παίζει παιχνίδια 4k. Όσοι περιμένατε κάτι τέτοιο ξεχάστε το.

Το ps4 neo βγαίνει για να υποστηρίξει καλύτερα το vr μιας...
Results 1 to 25 of 49
Page 1 of 2 1 2