Search:

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Σαν συνολο και για τις ωρες που κρατησε σκετη...

Σαν συνολο και για τις ωρες που κρατησε σκετη απογοητευση τα game awards.

Ασε που αλλες κατηγοριες τις ξεπεταγε(ειδικα στην αρχη)στα γρηγορα,απαξιωνοντας στην ουσια τα παιχνιδια και τις...
  2. Μεγάλοι νικητές το God of War, Red Dead...

Μεγάλοι νικητές το God of War, Red Dead Redemption και Fortnite.

Best Action Adventure Game, Best Direction + Game of the Year για το God of War

Αναλυτικά οι νικητές.

Έκανα λίστα με όλα τα...
  3. Replies
    585
    Views
    156,785

Εγω ειμαι στις 110 ωρες και εχω ολοκληρωσει μονο...

Εγω ειμαι στις 110 ωρες και εχω ολοκληρωσει μονο το 50% απο το main story! Το παιχνιδι εχει τοσα να ασχοληθεις που χανεσαι! Δεν εχω βαρεθει λεπτο ομως κι αυτο ειναι στα συν του παιχνιδιου.

Στο...
  4. Sticky: Εγω φοβαμαι μην πηρε αερα το μυαλο της Σονυ και...

Εγω φοβαμαι μην πηρε αερα το μυαλο της Σονυ και νομιζει οτι ειναι πολυ "big" για να συμμετασχει στην Ε3...
  5. Replies
    585
    Views
    156,785

ASSASSIN'S CREED� ODYSSEY– 1.0.7 PATCH NOTES...

ASSASSIN'S CREED� ODYSSEY– 1.0.7 PATCH NOTES

PATCH SIZES:

Xbox One: 2.6GB
    PS4: 2.5GB
    PC: 2.2GB
    Check out the most notable changes with Patch 1.0.7 below.
    Warning: Please note that...
  6. Replies
    1,540
    Views
    505,769

Παιδιά γράφτε και τίποτα για το παιχνίδι. Είχα να...

Παιδιά γράφτε και τίποτα για το παιχνίδι. Είχα να μπω απο εχτές βλέπω 2 σελίδες και είναι όλα τα μηνύματα τσακωμοί και σου'πα μου'πες και ελάτε να σας ανοίξουμε τα μάτια εσάς τους ανίδεους και όσοι...
  7. Replies
    1,540
    Views
    505,769

το υφακι φιλε αλλου εκτος και αν μιλαω με...

το υφακι φιλε αλλου εκτος και αν μιλαω με εκπροσωπο της rockstar ΟΚ?
    Το παιχνιδι εχει fake hdr ΤΕΛΟΣ, αν λοιπον δεν ηθελαν να φτιαξουν κατι λαθος και δεν τους αρεσε το hdr ας μην το εβαζαν, δεν θα...
  8. Replies
    13
    Views
    7,745

Cross-Gen Καμία αγάπη για την γιακουζια; Λοιπόν...το έβαλα...

Καμία αγάπη για την γιακουζια;
    Λοιπόν...το έβαλα για κάτι χαλαρό εν αναμονής διαφόρων και έχω τρελαθεί!φοβερό το στορυ που δεν το περίμενα μιας και το είχα στο μυαλό μου σαν ένα αναλαφρο gta στην...
  9. Replies
    390
    Views
    74,388

Exclusive Μα ρε συ το οτι εγω το θεωρω υπερεκτιμημενο δεν...

Μα ρε συ το οτι εγω το θεωρω υπερεκτιμημενο δεν ειναι καμμια παγκοσμια αληθεια. Ειναι απλα η δικη μου εκτιμηση. Δεν αποτελει κανονα. Εφοσον εσυ το λατρευεις μπορει να το θεωρεις ακομα και...
  10. Replies
    390
    Views
    74,388

Exclusive Δημήτρη ξέρουμε ότι ένα παιχνίδι ανάλογα τις...

Δημήτρη ξέρουμε ότι ένα παιχνίδι ανάλογα τις απαιτήσεις και τα γούστα αλλιώς θα εντυπωσιασει τον καθένα.
    Πχ για εμένα το MGSV είναι από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει σε αυτή τη γενιά. Κάθε...
  11. Replies
    390
    Views
    74,388

Exclusive Υπερεκτιμημένο δεν νομίζω να είναι. Κανεις δεν...

Υπερεκτιμημένο δεν νομίζω να είναι.
    Κανεις δεν μίλησε ούτε για αριστούργημα ούτε για το επόμενο βήμα στα videogames πχ.
    Πχ Val του βάζεις 8 και έχει μέσο όρο 87. Πως γίνεται να είναι...
  12. Replies
    390
    Views
    74,388

Exclusive Δεν μπορώ να πω ότι βρήκα τόσο αρνητικά για το...

Δεν μπορώ να πω ότι βρήκα τόσο αρνητικά για το παιχνίδι. Ίσως επειδή είχα πολύ χαμηλότερες προσδοκίες.
    Το story του ήταν άψογο, επίσης μου άρεσαν πολύ τα stealth σημεία του παιχνιδιού.
    Οι σταθμοί...
  13. Replies
    865
    Views
    240,538

To multi παντα το απεχθανομουν. ΤΟ βρισκω 9 στις...

To multi παντα το απεχθανομουν. ΤΟ βρισκω 9 στις 10 φορες βαρετο ανουσιο και επαναλαμβανομενο.

Ειμαι strictly offline gamer. Με μικρες εξαιρεσεις εννοειται οπου το multi ειναι ωραια συνδεδεμενο με...
  14. Replies
    865
    Views
    240,538

Εγώ θεωρώ ότι πλέον έχουμε παιχνίδια για όλα τα...

Εγώ θεωρώ ότι πλέον έχουμε παιχνίδια για όλα τα γούστα. Παίζω 25 χρόνια games και η γενιά που ευχαριστήθηκα τα περισσότερα ήταν η προηγούμενη. Τα γραφικά εφτασαν σε πολύ ρεαλιστικό επίπεδο, είδαμε...
  15. Replies
    865
    Views
    240,538

Σου λεω Νικο, για εμενα εξαρταται την δουλεια....

Σου λεω Νικο, για εμενα εξαρταται την δουλεια. Καποια DLC δεν μπορουν να μπουν μεσα στο τελικο δισκακι. Δεν γινεται για πχ να λεμε οτι το Balad of Gay Tony ειναι κατι το οποιο θα επρεπε να...
  16. Replies
    865
    Views
    240,538

Ο ένας παίζει η γιαγιά του και ο κάθε άσχετος ο...

Ο ένας παίζει η γιαγιά του και ο κάθε άσχετος ο άλλος τον πειράζει που απευθύνονται σε όλους θα τρελαθώ κυρία μου για παιχνίδια μιλάμε ή για τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ πείτε μου σας παρακαλώ.

Σοβαρός...
  17. Replies
    865
    Views
    240,538

Διαβαζω τα οσα γραφουν οι φιλοι εδω μεσα και θα...

Διαβαζω τα οσα γραφουν οι φιλοι εδω μεσα και θα ηθελα να γραψω και εγω την γνωμη μου και να καταθεσω την εμπειρια μου μεχρι τωρα.
    Απο την στιγμη που σταματησα το PC gaming και περασα σε PS2, PS3,...
  18. Replies
    865
    Views
    240,538

Το κορυφαιο ειναι η αδυναμια κατανοησης του πως...

Το κορυφαιο ειναι η αδυναμια κατανοησης του πως θα ηταν το gaming και η βιομηχανια εν γενει εαν δεν υπηρχαν οι κονσολες. Ειναι εκπληκτικο το ποσο πολυ δυσκολο ειναι να το καταλαβουν καποιοι αυτο. Η...
  19. Replies
    865
    Views
    240,538

Αλλιώς λέγεται αλλά είναι τσιτωμένα τα πράγματα...

Αλλιώς λέγεται αλλά είναι τσιτωμένα τα πράγματα γενικά και δεν θέλω να φάω το 1ο μου ban.
  20. Replies
    865
    Views
    240,538

και αυτο αγαπητα μου παιδια, λεγεται ελιτισμος.

και αυτο αγαπητα μου παιδια, λεγεται ελιτισμος.
  21. Replies
    865
    Views
    240,538

Nα διευκρινησουμε οτι casual gamer δεν ειναι...

Nα διευκρινησουμε οτι casual gamer δεν ειναι αυτος που δεν μπορει να πατησει ενα κλικ παραπανω, αλλα αυτος που θα παιξει που...και που κανα παιχνιδι και αυτο μπορει να ειναι και dancing game....
  22. Replies
    865
    Views
    240,538

Μα εγω πιστευω οτι ''εσυ'' προτιμας σκατα:) (το...

Μα εγω πιστευω οτι ''εσυ'' προτιμας σκατα:) (το παραδειγμα σου δανείζομαι, χωρις και εγω να εννοω οτι τα pcs ειναι ταδε)
    Εγω ειχα την δυνατοτητα να παιξω το 2013 τα 2 παιχνιδια με τα περισσοτερα...
  23. Replies
    865
    Views
    240,538

Απο ποτε εισαι υποκριτης οταν απαιτεις να εχεις...

Απο ποτε εισαι υποκριτης οταν απαιτεις να εχεις αυτο που πληρωνεις?:S.Δεν απαιτησα 8Κ και ps5 παιχνιδια στο ps4.Απαιτησα το max του ps4.Toσο απλο.
    Τι ειναι αυτα που γραφεις?wtf δλδ...
    Φαντασου δλδ...
  24. Replies
    865
    Views
    240,538

Μπραβο.Στα λογια μου ερχεσαι.Bασανιζεσαι με...

Μπραβο.Στα λογια μου ερχεσαι.Bασανιζεσαι με ονειρα που δεν θα πραγματοποιηθουν ποτε.Στην πολη εισαι και στην πολη θα εισαι, δεν θα εχεις ποτε τετοιους δρομους.;)
    Μην βασανιζεσαι αδικα με νεραιδες...
  25. Replies
    865
    Views
    240,538

Παλι καλα που εχουμε και τους Ευγενεις Βασιλιαδες...

Παλι καλα που εχουμε και τους Ευγενεις Βασιλιαδες γνωστικους της PC gaming κοινοτητας να μας δινει τα φωτα της.

Πισω λοιπον τωρα στο console port σας και δειτε τα gigaflops να χορευουν ενω...
Results 1 to 25 of 47
Page 1 of 2 1 2