Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    104
    Views
    48,183

Exclusive Οχι το παιζεις αφοβα. Καθε παιχνιδι ειναι σε...

Οχι το παιζεις αφοβα. Καθε παιχνιδι ειναι σε τελειως διαφορετικο κοσμο με τελειωε διαφορετικους χαρακτηρες και σεναριο. Υπαρχουν καποια κοινα σημεια οπως πχ τα τερατα που κανεις summon, τα chocobos,...
  2. Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα, η Sony ξέρει τι...

Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα, η Sony ξέρει τι κάνει.

Ξέρει ότι τα shooters είναι πολύ δημοφιλές genre και επεδίωξε να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό... για να τσιμπάει ακόμα περισσότερα 3rd...
  3. Thread: Cyberpunk 2077

by Slay
    Replies
    1,337
    Views
    303,833

https://www.youtube.com/watch?v=oOhp_nZeP5I

https://www.youtube.com/watch?v=oOhp_nZeP5I
  4. Replies
    1,540
    Views
    506,409

Προχωρησα και αλλο και εφτασα στο saint denis,...

Προχωρησα και αλλο και εφτασα στο saint denis, και οι αποστολες , κυριες και δευτερευοντες γινονται ολοενα και καλυτερες. Βεβαια το στορυ χαλαει λιγο απο την πραγματικοτητα μου. Υποτιθεται οτι ο...
  5. Thread: Death Stranding

by obione
    Replies
    884
    Views
    899,084

Αρχιζω λιγο να ανησυχώ για το τι περιμένει ο...

Αρχιζω λιγο να ανησυχώ για το τι περιμένει ο κοσμος και τι απαιτήσεις θα εχει απο τον kojima και τον τροπο που διαχειρίζεται το promo του death stranding!
    Μη γινει κανα μπαμ απο πλήρη απογοήτευσή...
  6. Replies
    251
    Views
    69,717

Σ'αυτό το κομμάτι το franchise είναι εγγύηση....

Σ'αυτό το κομμάτι το franchise είναι εγγύηση. Παίζει να έχω περάσει περισσότερη ώρα in game διαβάζοντας τα εγκυκλοπαιδικά στοιχεία παρά παίζοντας. Στον επανασχεδιασμό του gameplay είναι το μεγάλο...
  7. Replies
    991
    Views
    326,380

Exclusive Με fast travel packs. Αν δεις στο inventory στα...

Με fast travel packs. Αν δεις στο inventory στα resources σίγουρα θα έχεις μερικά. Εγώ έχω το έχω χρησιμοποιήσει 3-4 φορές και έχω ακόμα 28. Οπότε θεωρώ πως μαζεύονται εύκολα.
  8. Replies
    991
    Views
    326,380

Exclusive No 4K, nο HDR.. :P

No 4K, nο HDR.. :P
  9. Thread: Batman Arkham

by PDS
    Replies
    18
    Views
    5,415

VR To αγορασα τελικα και επαιξα πολυ λιγο στην αρχη....

To αγορασα τελικα και επαιξα πολυ λιγο στην αρχη.

Εχουν κανει φανταστικη δουλεια.

Ο συνδιασμος γραφικων και image quality ειναι τοπ για παιχνιδι PSVR. Σιγουρα ενα κλικ καθαροτερο στο PS4 PRO...
  10. Replies
    371
    Views
    116,196

Σχετικά με το θέμα που έθιξε ο Λευτέρης παρά...

Σχετικά με το θέμα που έθιξε ο Λευτέρης παρά πάνω, θα ήθελα να πω τη γνώμη μου περί game sharing.

Θα ξεκινήσω από την απέναντι όχθη, δηλαδή το retail δισκάκι για κάθε παιχνίδι. Το δισκάκι λοιπόν,...
  11. Thread: FIFA 15

by polakis
    Replies
    1,001
    Views
    222,791

Cross-Gen Εχουμε πει εδω και χρονια οτι το φιφα ειναι...

Εχουμε πει εδω και χρονια οτι το φιφα ειναι φτιαγμενο για slow speed, full manual controls και offline παιχνιδι. Εκει αγγιζει την τελειοτητα! Οσο πιο συντομα το συνειδητοποιησετε, τοσο πιο γρηγορα θα...
  12. Να διευκρινησω για όσους δεν το γνωρίζουν, οτι το...

Να διευκρινησω για όσους δεν το γνωρίζουν, οτι το "Thanks" κουμπι στη σελιδα του φορουμ δεν δουλευει για αυτούς που βρισκονται στην πρωτη θεση καθε σελιδας όπως τωρα για τον φίλο dream21 γιατι ...
  13. Νεες κυκλοφορίες PS4 Games - 2014

Εδω θα μπορούμε να δούμε ποτε κυκλοφορούν τα νεα παιχνίδια για το PS4. Θα τα εχω ολα μαζεμένα στο πρώτο post μαζι με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους (αν υπάρχουν). Θα προσπαθήσω να προσθέσω...
  14. Playstation Tech Demo Evolution: From PS1 to PS4

Ενα ομορφο video που πετυχα τυχαια στο youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=dmZSU0793hQ
  15. Thread: The Last of Us

by odytsak
    Replies
    2,750
    Views
    578,554

Exclusive ευχαριστώ για το ειρωνικό σχόλιο και το -rep...

ευχαριστώ για το ειρωνικό σχόλιο και το -rep οποιος το έβαλε,
    δεν κατάλαβα τι ακριβώς τον πείραξε σ' ενα χιουμοριστικό post, γι αυτό εξάλλου έβαλα και το emoticon,
    αυτό είναι το ευχαριστώ σε άτομα...
Results 1 to 15 of 15