Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Οχι το παιζεις αφοβα. Καθε παιχνιδι ειναι σε τελειως διαφορετικο κοσμο με τελειωε διαφορετικους χαρακτηρες και σεναριο. Υπαρχουν καποια κοινα σημεια οπως πχ τα τερατα που κανεις summon, τα chocobos,...
-
Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα, η Sony ξέρει τι κάνει.
Ξέρει ότι τα shooters είναι πολύ δημοφιλές genre και επεδίωξε να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό... για να τσιμπάει ακόμα περισσότερα 3rd...
-
https://www.youtube.com/watch?v=oOhp_nZeP5I
-
Προχωρησα και αλλο και εφτασα στο saint denis, και οι αποστολες , κυριες και δευτερευοντες γινονται ολοενα και καλυτερες. Βεβαια το στορυ χαλαει λιγο απο την πραγματικοτητα μου. Υποτιθεται οτι ο...
-
Αρχιζω λιγο να ανησυχώ για το τι περιμένει ο κοσμος και τι απαιτήσεις θα εχει απο τον kojima και τον τροπο που διαχειρίζεται το promo του death stranding!
Μη γινει κανα μπαμ απο πλήρη απογοήτευσή...
-
Σ'αυτό το κομμάτι το franchise είναι εγγύηση. Παίζει να έχω περάσει περισσότερη ώρα in game διαβάζοντας τα εγκυκλοπαιδικά στοιχεία παρά παίζοντας. Στον επανασχεδιασμό του gameplay είναι το μεγάλο...
-
Με fast travel packs. Αν δεις στο inventory στα resources σίγουρα θα έχεις μερικά. Εγώ έχω το έχω χρησιμοποιήσει 3-4 φορές και έχω ακόμα 28. Οπότε θεωρώ πως μαζεύονται εύκολα.
-
-
To αγορασα τελικα και επαιξα πολυ λιγο στην αρχη.
Εχουν κανει φανταστικη δουλεια.
Ο συνδιασμος γραφικων και image quality ειναι τοπ για παιχνιδι PSVR. Σιγουρα ενα κλικ καθαροτερο στο PS4 PRO...
-
Σχετικά με το θέμα που έθιξε ο Λευτέρης παρά πάνω, θα ήθελα να πω τη γνώμη μου περί game sharing.
Θα ξεκινήσω από την απέναντι όχθη, δηλαδή το retail δισκάκι για κάθε παιχνίδι. Το δισκάκι λοιπόν,...
-
Εχουμε πει εδω και χρονια οτι το φιφα ειναι φτιαγμενο για slow speed, full manual controls και offline παιχνιδι. Εκει αγγιζει την τελειοτητα! Οσο πιο συντομα το συνειδητοποιησετε, τοσο πιο γρηγορα θα...
-
Να διευκρινησω για όσους δεν το γνωρίζουν, οτι το "Thanks" κουμπι στη σελιδα του φορουμ δεν δουλευει για αυτούς που βρισκονται στην πρωτη θεση καθε σελιδας όπως τωρα για τον φίλο dream21 γιατι ...
-
Εδω θα μπορούμε να δούμε ποτε κυκλοφορούν τα νεα παιχνίδια για το PS4. Θα τα εχω ολα μαζεμένα στο πρώτο post μαζι με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους (αν υπάρχουν). Θα προσπαθήσω να προσθέσω...
-
Ενα ομορφο video που πετυχα τυχαια στο youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=dmZSU0793hQ
-
ευχαριστώ για το ειρωνικό σχόλιο και το -rep οποιος το έβαλε,
δεν κατάλαβα τι ακριβώς τον πείραξε σ' ενα χιουμοριστικό post, γι αυτό εξάλλου έβαλα και το emoticon,
αυτό είναι το ευχαριστώ σε άτομα...