Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Με την συμμετοχη δυο ηθοποιων απο το Hollywood των Ellen Page, και Willem Dafoe, και με στόχο την δημιουργια ενος παιχνιδιου οπου θα προσπαθει να παντρεψει τον κινηματογραφο με τα video games , η...
-
Ο περισσοτερος κοσμος θελει ενα χομπυ με ποικιλια και καινουργιες ιδεες. Οχι ανακυκλωση των ιδιων ιδεων ξανα και ξανα απο ολους. Τα genres πρεπει να αυξηθουν, οχι να περιοριστουν. Ακομα και αν αυτο...
-
Μόλις το τερμάτισα. Το gameplay αυτού του genre είναι συγκεκριμένο, ξέρεις από πριν τι θα πάρεις. Σεναριακά, δεν έχει ασυνέχεια, απλώς πάει την ιστορία μπρος - πίσω και ίσως αυτό μπερδεύει. Αυτά που...
-
Η Κατάσταση με τα παιχνίδια του Cage μου θυμίζει εποχές που τα adventure games απο απλά text games απόκτησαν και γραφικά. Τότε πολλοί που δε μπορούσαν ακριβώς να καταλάβουν το παραπάνω βήμα άρχισαν...
-
Αυτη τι στιγμη που γράφω ειμαι σε pause κατάσταση στο παιχνιδι για να γράψω εδώ μέσα. Μέχρι στιγμής η υπόθεση με έχει καθηλώσει.
Με τον Aiden μπορείς να κανεις πράματα πολυ ωραία. Βγαίνει το παιδί...
-
Οχι, ειναι (μονο) στην Directors Edition (την ασιατικη) αν θυμαμαι καλα.
-
http://www.youtube.com/watch?v=5-Mw0dr71Oo
-
Το demo θα ανέβει αύριο στο PSN.
-
θα σε παρακαλουσα να βρεις ενα ποστ μου και να το κανεις quote στο οποιο ανεφερα το last of us ή το ΜΕ....
Να μην πετανε κατηγοριες και πραγματα ανυπαρκτα ετσι? Μαλλον εσυ φαινεσαι να βγαζεις...
-
Σε οτι αφορα την σατυρα στην σειρα gta, για μενα εχει 2 αναγνωσεις και το εχω ξαναγραψει. Ναι μεν υπαρχει φυσικα ενα σατυρικο υποβαθρο αλλα η ουσια για μενα προσωπικα δεν αλλαζει. Και η ουσια ειναι...