Search:
Search took 1.00 seconds.
-
-
Rock of Ages (PS3)
Dead Space 2 (PS3)
Just Cause 2 (PS3)
Borderlands (PS3)
Να μου επιτρεψεις να προτιμω κατι τετοιο...8ος του 12 (βλεπωντας βεβαια τα παιχνιδια στην εποχη τους).
Η κατι...
-
Τι να πω, μπορει να φταινε τα ελληνικα μου.....
καταρχας ενα επιχειρημα δεν ειναι απαραιτητο να αφορα εμενα προσωπικα....αλλωστε καπου εγραψα την φραση "να σκεφτομαστε και καναν αλλο περα απο το...
-
Τα δωρεάν plus games για την επόμενη Τετάρτη 7 Ιανουαρίου.
Infamous First Light και The Swapper για PS4
Duck Tales Remastered και Prototype 2 για PS3
Duke Nukem 3D: Megaton Edition και...
-
Εγώ από την άλλη τα bold παιχνίδια τα έπαιξα λόγω Plus. Δεν έχω δυνατότητα να παίρνω παιχνίδια κοντά στην ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας τους, οπότε περιμένω πολύ καιρό για να πέσει η τιμή τους και τα...
-
@PDS
Μην συγκρινεις το ποτε ξεκινησε να δινει ΑΑΑ games το + στο ps3, αλλα το τι εφτασε να δινει
(2 ή 3 ΑΑΑ games/μηνα απο τα οποια τα μισα τλχ ηταν πολυ καλα)
και αρκετα απο αυτα τα εδινε μετα...
-
Eίναι γενικό το πρόβλημα
http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php/5484-PlaystationΒStore-β€ʼ-Stores-Updates-β€ʼ-OT?p=548616&viewfull=1#post548616
δεν έχει να κάνει με την κονσόλα σου αλλά με τον...
-
Rumoured April Playstation Plus (Europe) content
PS4: Mercenary Kings
PS3: PES 2014, Sly Cooper Thieves in Time
Vita: Hotline Miami, Moto GP13
...
-
Oι τσιγγουνιές αρχίσανε αλλά μόνο στην Ευρώπη, το αμερικάνικο plus συνεχίζει να δίνει 3 PS3 παιχνίδια κάθε μήνα.
-
^^Ειδικά για το setting, σίγουρα δοκίμασέ το! Σκέψου ένα open world game, που όμως δεν περιορίζεται μόνο στην ξηρά και στις πόλεις εκεί, αλλά ουσιαστικά κάνεις παρόμοια πράγματα και με το καράβι σου...
-
Με διάφορες δοκιμές που έκανα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα plus δωρεάν παιχνίδια του PS4 δεν εμφανίζονται μέσα από το store του PS3.
Ως εκ τούτου για όποιον θέλει να κάνει purchased τα παιχνίδια...
-
Από άλλο ένα ωραίο λαθάκι της Sony είναι free και το ΝΒΑ 2Κ13 :respect7:
-
Όχι δεν χρειάζεται.Εγω τα έχω κατεβάσει ξεχωριστά και το 3D δεν το Κατεβασα γιατι δεν είχα χώρο.Για να μπορείς να παίξει πρέπει να κατεβασες και την multiplayer έκδοση που είναι 4gb