Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Το like dislike ratio δείχνει τα παντα.
Και υπόψιν πολλοι (παρά πολλοι) δεν γνωρίζουν τι εχει κανει.
Μετα το release θα δείτε τι εχει να γινει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο καθένας μπορει να περάσει οτι μήνυμα λαχταράει η ψυχη του, δημοκρατία εχουμε δεν τον εμποδίζει κανεις.
Φτιάχνεις ενα νεο franchise, χώνεις μεσα οτι γουστάρεις , ειτε σεξιστικό ειτε LGBT, (αν το χω...
-
Αυτο ακριβως.
Και αυτοί που τον βρίζουν ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ για τι τον βρίζουν.
Οι αλλοι απλα υποθέτουν οτι ειμαστε ξενοφοβικοί, ομοφοβικοί , ρατσιστές κλπ.
-
Αυτο μενει να αποδειχθεί.
Προσωπικα πιστευω οτι θα πέσεις εξω και εχω λογο να το πιστευω.
Παντως πραγματικά θα ευχόμουν αυτη τη στιγμή να ξυπνήσει η Sony , να ακυρώσει το game , να απολύσει ΤΩΡΑ...
-
Δεν εχει προκαλέσει μια «συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων»
Εχει προκαλέσει λαϊκή οργή στην κυριολεξία.
Παει πολυ beyond το θεμα και επειδη φυσικα και δε μπορω να δωσω spoiler δε μπορω να συμμετέχω...
-
Αμάν βρε με αυτή τη καραμέλα :P.... προτιμώ το φήμες. Δεν είπε πάντως κανείς ότι ήταν μόνιμος υπάλληλος μπορεί να ήταν και εξωτερικός συνεργάτης. Για το άλλο που λες περι επισήμων πηγών αν εσυ...
-
Ναι ρε συ θα χαλάει ο κόσμος γύρω μου, θα βλεπω αυτον τον druckman πως τον λενε να καθυβρίζεται απ οποιον εχει στομα και εγω θα παω να δωσω τα λεφτα μου σαν τον καλο Σαμαρείτη επειδη ειμα φαν....
-
Μαλλον εσυ μπερδεύεις τους Sony fanboys σαν του λόγου σου με τους κανονικούς gamers. (Το μαλλον το εγραψα για λόγους ευγένειας του λόγου, στην ουσία ηταν αχρείαστο)
Προσωπικα δεν άφησα ΠΟΤΕ την...
-
Για να γινει ενα thread ρδελομπου και για να γινει ρδελομπου γενικα η κατάσταση με τους fans του παιχνιδιού που καταδικάζουν την naughty dog με ποσοστά Στάλιν σημαίνει οτι καποιος αλλος τα έκανε...
-
Τωρα σιγουρεύτηκα.
Μπορω να τους πω και επισήμως να πανε να να να να.
Παλιό αλλα το αγνοούσα .
“What makes us unique is everything we do from gameplay to art to story is ultimately in...
-
Αυτο ακριβως διαβάζω στα ξένα φόρουμ.
Γενικα δεν ειμαι συνομοσιολογος αλλα στο Lou 2 μαλλον ισχιει.
-
Αυτο ακριβως δε μπορω να καταλαβω κι εγω.
Πως ορισμένοι μας λενε «αφου δεν σας ενδιαφέρει το παιχνίδι μην ασχολείστε».
Σοβαρα ρε guys?
Κονσόλα πιθανότατα θα αγόραζα και ευχαριστω και εγω με...
-
Αλήθεια? Τότε γιατί έφαγε censor το DMC5? Επειδή ο δημιουργός του είχε απολυτή καλλιτεχνική ελευθερία στο περιεχόμενο? Commiefornia (SCEA HQ) would like to have a word with you!
Υπέδειξε μου το...
-
Να σου υπενθυμισω Αλεξανδρε οτι τα δικαιωματα του τιτλου εδω κ χρονια ανηκουν στην Activition και οι δημιουργοι της σειρας (Naughty Dog) στεγαζονται στην Sony, οποτε ειναι αρκετα δυσκολο να...
-
Καλησπέρα σε όλους...
Πρίν από λίγες μέρες αγόρασα το Playstation VR Worlds.
Είχα διαβάσει πως σαν πακέτο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αλλά ο ενθουσιασμός στην περίπτωσή μου
πάντα νικάει την...
-
@Dinos
το έχει αναφέρει η Sony πολύ συγκεκριμένα, ότι για να αποδωθεί 3D Audio, χρειάζονται τα απλά στερεοφωνικά ακουστικά. Αντιθέτως, ακουστικά με ψευτο-surround (γιατί όλα είναι "ψευτό" από...
-
-
Aντε να γίνουμε πολλοί παίδες. :yes:
Bασικά υπάρχει stock στα καταστήματα?
Διαβάζω σε πολλές χώρες έχει ξεπουλήσει και δεν υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές.
Νομίζω το είχα προβλέψει μετά το...
-
Πριν από λίγο είχα και γω την πρώτη μου επαφή στο golden hall.
Έπαιξα το London heist getaway.
Ναι το κράνος είναι εξαιρετικό σαν σχεδιασμός και εφαρμογή στο κεφάλι.
Ναι τα γραφικά είναι...
-
Battlezone, ξεκινάει υπέροχα, είσαι μέσα σ'ένα δωμάτιο στο virtual cockpit, λέω εδώ είμαστε, αυτό μάλιστα,
πεντακάθαρο, ευκρινέστατα όλα,
ξεκινάει το παιχνίδι και τρώω την ήττα,
έξω από το cockpit...
-
Δηλαδή θέλεις να πείς ότι θέλεις ένα ολοκληρωμένο ΑΑΑ παιχνίδι για το PSVR;
Κάτι που να μην φωνάζει tech demo και να σε κάνει να νιώσεις ότι η επένδυση αξίζει να γίνει αυτή τη στιγμή;
Ποιος θα...
-
Πρέπει να φύγω, το απόγευμα θα το ανοίξω, εντυπώσεις το βραδάκι.
786158514427293696
-
Οι συγκρίσεις πάντα υπήρχαν όπως και τα console wars επίσης. Απλά έχουμε περισσότερους πλεον παράγοντες για να γίνονται συγκρίσεις κάνοντας τα πράγματα για τους χρήστες που ασχολούνται πιο πολύπλοκα....
-
Μια επισημανση, ειδικα για φιλους που σκεφτονται 4κ τηλεοραση. Πιο σημαντικο απο ολα σε μια τηλεοραση για κονσολα ειναι το input lag. Μεγαλο input lag καταστρεφει το παιχνιδι. Ειδικα για αυτους που...
-
Δεν ξέρω αν το ειπε κανένας αλλά το γνωστό καπέλο μπήκε για μας slim 309 ευρώ και pro 409 ευρώ.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk