Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Για όλα αυτά δεν φταίει το Pro αλλά οι άχρηστοι που φτιάχνουν 10 χρόνια το παιχνίδι με γραφικά πιο κοντά σε ps3 και με το ζόρι πιάνουν 30 frame 1080p σε ένα μηχάνημα 4.2 tfops όταν μια gtx 970 που...
-
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε μερικοί, τους πίεσε κάνεις να πάρουν το Pro; Συνεχίζουν με το ps4 όπως και πριν, που το πρόβλημα τους αδυνατώ να το κατανοήσω...
Sent from my...
-
Τώρα μόλις διάβασα το review του ign, μιλάει για 23.5 ώρες στο standard survival mode. Γενικά τα review που είδα και διάβασα μιλάνε με πολύ καλά λόγια.
-
Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο εκτός από γραφικά προς το παρόν, πέφτουν σαγόνια. Απορώ με αυτούς που λένε ότι είναι απλά οκ.
-
Παρακαλώ! :-) Για να στείλεις ότι θέλεις πας στο γραμματοκιβώτιο. Άντε να ανεβάσω κάνα lvl ακόμα, να ξεκλειδώσω και το adventure mode να παίξουμε και κανένα coop. :-)
-
Ρίξε μια ματιά στα seven.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απάντηση σε ερώτηση μου στο Twitter από τον game director.
http://img.tapatalk.com/d/14/05/07/avede7u8.jpg
Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, αλλά μέσα μου είχα μια κρυφή ελπίδα να είναι καθαρά...
-
Hands on από insidesimracing.tv
http://m.youtube.com/watch?v=1L0Y1u4rygg
Στάλθηκε από το GT-N5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί ο περισσότερος κόσμος με τα pc που διαθέτει εάν παίξει σε medium settings το witcher 3 θα είναι ευχαριστημένος.
Το ποσοστό των pc που θα μπορούν πραγματικά να παίξουν το παιχνίδι σε full...
-
Ναι βρε συ αυτό λέω και εγώ ότι δηλαδή δεν δουλεύει μόνο με το usb stick όπως στο PlayStation χρειάζεται η σύνδεση με καλώδιο με Jack 3.5mm ,τι διαφορετικό είπα;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου...
-
Φίλε μου τα έχω από εχθές και ενώ και εγώ φοβόμουν πως θα δουλεύει το surround, δηλώνω ενθουσιασμένος. :-)
Στάλθηκε από το GT-N5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά τελικά παιδιά. Το έλυσα το πρόβλημα με το support της ubisoft. Οφείλω να ομολογήσω ότι είχα άμεση υποστήριξη.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk