Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να προκαλέσω και ούτε με ενδιαφέρει. Προσωπικά έχω ps4 και κατά 90% θα πάρω ps5. Από κει και πέρα, η νέα πραγματικότητα είναι πως οι υπολογιστές έχουν αρχίσει να...
-
Και αν σε κόψει φέτες (οποιονδήποτε ) μετά θα λέμε άλλα. Η πιο σωστή αντίδραση κατά την γνώμη μου είναι να τον αφήσεις να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να πας να τον εμποδίσεις / ακινητοποιησεις. Εκτός και...
-
Πολύ εντυπωσιακό, δεν περίμενα κάτι τόσο καλό! Το νησί της Μυκόνου φαίνεται πολύ όμορφο. Τα δόρατα, οι πανοπλίες και οι ασπίδες ξεχωρίζουν. Απλά Day one.
-
Αστείες εταιρείες. Ξεχνούν το κομμάτι μετά την αγορά. Και η Sony τα ίδια χάλια είναι. Πριν πολλά χρόνια που είχα πάει σε service τους δεν επισκεύαζαν τπτ και σου έδιναν να αγοράσεις refubricated ( ;...
-
Gameplay από Thrones of Britannia. Θα έχει 13 διαφορετικούς τύπους settlement που δίνουν νέα πνοή στο παιχνίδι, ειδικά στο κομμάτι των πολιορκιών. Έχει κάποια θεματάκια αλλά ελπίζω να λυθούν σύντομα....
-
Ο βασικός λόγος κατά την γνώμη μου είναι πως μπορεί να σου χαλάσει η κονσόλα. Ειδικά κάποιες εκδόσεις των ps3/x360 ήταν για τα σκουπίδια. Μπορεί να πάρεις μία κονσόλα και να σου χαλάσει μετά από χ...
-
Προσωπικά πιστεύω ότι το bc πρέπει να είναι υποχρεωτικό. Γιατί να μην παίξεις το bloodborne π.χ. στην επόμενη κονσόλα; Γιατί η from software θα σου πει "το έκανα remaster" κλπ. Ας πάρουμε για...
-
Μετά το Dark souls 2 και το Bloodborne το τελείωσα. Εξαιρετικό παιχνίδι και σαφώς αναβαθμισμένο σε σχέση με το 2. Έχει αρκετά πιο γρήγορο ρυθμό λόγω επιρροής από το Bloodborne, απίστευτα σκηνικά,...
-
Μπορείς να ξαναπάς στην λάμπα που έχει η περιοχή. πριν σκοτώσεις την αράχνη και ξεκινήσουν τα γεγονότα που οδηγούν προς το τέλος του παιχνιδιού (μετά από αυτό καταστρέφεται η λάμπα) Δες μία από τις...
-
Το αγοράζεις κανονικά λόγω του budge που σου έδωσε. Αν πας στον έμπορο θα το δεις στην λίστα.
-
Το jotun δωρεάν στο gog.com για άλλες 2 μέρες. Να' ναι καλά και το ήθελα.
-
Για ποιο λόγο να κάνει backwards compatibility η $ony, τα κονομάει με remaster κλπ.
-
Τα 2 πρώτα παιχνιδάκια είναι όμορφα και θα τα έπαιζα άνετα αλλά η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα και αν δεν ήταν το online στη μέση ελάχιστοι θα συνέχιζαν τη συνδρομή. Μέσω του online η Sony βρήκε...
-
Το τελείωσα επιτέλους. Το είχα στην συλλογή αλλά δεν το είχα αγγίξει. Ωραία ιστοριούλα και ωραίο παιχνιδάκι γενικότερα. Μου άρεσε η γλώσσα που μιλούσαν, δεν ξέρω αν είναι αληθινή αλλά σπάνια...
-
Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, εκτός από το setting είναι μία από τα ίδια. Τα tank πως τα σκοτώνεις;
-
Από τα καλύτερα παιχνίδια που φτιάχτηκαν ποτέ. Εξαιρετικό σε όλους τους τομείς. Έχει τα πάντα συν ένα πολύ δυνατό σενάριο. Γραφικά, ήχος, χαρακτήρες, animation, χάρτης, όλα κορυφαία. Ένα αρνητικό...
-
Αν θα είναι 4k το παιχνίδι εξαρτάται από το studio. Το Neo δεν παίζει 4κ για κανένα λόγο. Το scorpio θα παίζει στην ανάλυση αυτή σύμφωνα με τα specs που δώσανε.
-
Εντυπωσιάστηκα από την αλλαγή στη σειρά. Είναι πολύ επιτυχημένη και ήλθε στον κατάλληλο χρόνο. Το έκτο παιχνίδι της σειράς (το 4 ) ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά ήταν μία από τα ίδια. Η σειρά έφτασε...
-
Η σειρά Gran Turismo έχει μείνει 20 χρόνια πίσω. Ποια είναι η διαφορά αυτού του παιχνιδιού σε σχέση με το GT1 ; Τα γραφικά! Αν είναι δυνατόν στο έτος 2016 να μην υπάρχει ένα υποτυπώδες μοντέλο ζημιών...
-
Αν δεν το ξέρεις στο pc βάζεις χειριστήριο, προσωπικά χρησιμοποιώ το χειριστήριο του X360 το οποίο είναι 50 φορές καλύτερο από το Dualshock 3. Σε fps βέβαια δεν συγκρίνεται το ποντίκι με το...
-
Αυτό είναι άλλο θέμα, φυσικά καθένας κρίνει τι του είναι χρήσιμο και τι τον βολεύει και αναλόγως πράττει.
-
Υπάρχει γενικά αυτή η εντύπωση ότι οι pc gamers κάνουν συνέχεια αναβαθμίσεις αλλά σε μεγάλο βαθμό δεν ισχύει. Δεν χρειάζονται κιόλας, κάρτες (υπολογιστές γενικότερα) 5-6 ετών παίζουν εφάμιλλα ή ίσως...
-
Όλες οι αλλαγές αναλυτικά
https://www.bungie.net/en/News/News?aid=13453
-
Αναλυτικά οι αλλαγές που θα φέρει το Update 2.0 είναι
Character
Character Level Cap για όλους τους παίκτες το 34
Level Cap για το The Taken King θα είναι στο 40.
Θα μπορείτε να κάνετε...
-
Παιχνίδι συνεργασίας, βαρετό και δύσκολο όταν παίζει ένας μόνος του, εξαιρετικό αν υπάρχουν και άλλοι παίχτες στην πίστα. Για τα γραφικά τι να πούμε, κορυφαία. Αυτά με μία πρώτη ματιά.