Search:

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    2,266
    Views
    942,682

Στο combat, το μεγάλο πρόβλημα είναι το target...

Στο combat, το μεγάλο πρόβλημα είναι το target και το lock στους εχθρούς. Μου τυχαίνει πολλές φορές να τρέχουν κατά πάνω μου 3-4 εχθροί και το target να μένει κολλημένο στο τοξότη πίσω και να αλλάζει...
  2. Replies
    2,266
    Views
    942,682

Εγώ πάντως αύριο θα παραλάβω, δια της πλάγιας...

Εγώ πάντως αύριο θα παραλάβω, δια της πλάγιας οδού!!!!! Θα ήθελα πολύ την collectors, πολύ τίμια για αυτά που περιέχει, αλλά δυστυχώς 150 ευρά δε περισεύουν αυτή τη στιγμή :/
  3. Thread: DriveClub

by Arikoc
    Replies
    2,303
    Views
    687,034

Exclusive Ε βέβαια... περίμεναν να το αγοράσω (πριν 3-4...

Ε βέβαια... περίμεναν να το αγοράσω (πριν 3-4 μέρες) και κατευθείαν έπεσε σύρμα να βγάλουν τη free έκδοση! Μιλάμε για παγκόσμια συνωμοσία. Πάντως για casual racer το παιχνιδάκι είναι ότι πρέπει....
  4. Replies
    371
    Views
    116,011

Σωστά. Απλά θα πρέπει να μπει από το δικό σου για...

Σωστά. Απλά θα πρέπει να μπει από το δικό σου για να ξεκινήσει το download.
  5. Sticky: Είναι free τα μεταφορικά... Έχω πάρει τη special...

Είναι free τα μεταφορικά... Έχω πάρει τη special edition bayonetta από εκεί. Μέχρι 15 εργάσιμες έλεγε στη παραγγελία και ήρθε με συστημένο σε 11-12 εργάσιμες με ΕΛΤΑ. Βέβαια ήταν μέσα σε γιορτές και...
  6. Thread: Bloodborne

by Arikoc
    Replies
    2,295
    Views
    639,115

Exclusive Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα. Θα έλεγα πως ήταν μια...

Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα. Θα έλεγα πως ήταν μια ευκαιρία να ξεσπασεις κάπου ανάμεσα στα death και να γλυτωσεις το ps4 και τη tv... Δες το σαν ένα είδος προστασίας και αυτοσυντηρησης :-P
  7. Replies
    8,700
    Views
    3,009,507

Sticky: pong και τη plus έκδοση του driveclub :P

pong και τη plus έκδοση του driveclub :P
  8. Sticky: Όχι όχι στο δικό μου απευθυνομαι, έβαλα ένα λινκ...

Όχι όχι στο δικό μου απευθυνομαι, έβαλα ένα λινκ για το isolation αλλά τελικά είδα πως αυτή είναι η τιμή σε αρκετά μαγαζιά.
  9. Replies
    8,700
    Views
    3,009,507

Sticky: Έτσι ακριβώς, μόλις ανανεώσεις θα μπορείς να τα...

Έτσι ακριβώς, μόλις ανανεώσεις θα μπορείς να τα παίξεις αλλά και να τα κατεβάσεις πάλι, σε περίπτωση που τα εσβησες.
  10. Εγώ πιστεύω πως κάποιο ρόλο παίζει και ο τρόπος...

Εγώ πιστεύω πως κάποιο ρόλο παίζει και ο τρόπος που ξεκίνησε η νέα γενιά από άποψη hardware. Στη προσπάθεια της η SONY (και η microsoft) να κρατήσει τη τιμή της νέας κονσόλας χαμηλά, το μόνο που...
  11. Replies
    794
    Views
    186,809

Ηλέκτρα η μποξερίνα! ...

Ηλέκτρα η μποξερίνα!

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/16/ae5a291aac1f283dee885290c6f27eca.jpg

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/16/6f613f8a3bb0ec452922f6ac409f5ab5.jpg

Η τρέλα...
  12. Sticky: Αν το έχουν στο ράφι τους μπορείς να το πάρεις...

Αν το έχουν στο ράφι τους μπορείς να το πάρεις κανονικά σε αυτή τη τιμή. Αν δεν υπάρχει όμως, δεν μπορείς να τους πεις να στο παραγγείλουν και να το παραλάβεις από εκεί, πρέπει να πληρώσεις τα...
  13. Sticky: Knack 11,97 στο Κωτσόβολο! ...

Knack 11,97 στο Κωτσόβολο!

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/129328-sony-knack-ps4
  14. Thread: Nintendo Wii U

by Arikoc
    Replies
    2,155
    Views
    858,543

Υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτουμε τη κρίση άλλων...

Υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτουμε τη κρίση άλλων χωρών για δικο μας όφελος! Κάνοντας nnid με χώρα τη Ρωσία, μπορούμε να αγοράσουμε όλα τα games του Shop σχεδόν στη μισή τιμή σε σχέση με την Ελλάδα...
  15. Thread: PS4 Skins

by Arikoc
    Replies
    50
    Views
    32,195

Από ebay τα πήραμε, δεν θυμάμαι ακριβώς από που....

Από ebay τα πήραμε, δεν θυμάμαι ακριβώς από που. Η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη. Αν βάλεις σωστά τις πρώτες 2 γωνίες μετά είναι piece of cake. Και το υλικό είναι σχετικά χοντρό και συγχωρεί μερικά...
  16. Thread: PS4 Skins

by Arikoc
    Replies
    50
    Views
    32,195

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/29/4828325...

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/29/4828325685a0d1e662e06b270ea3f1e3.jpg

Του κολλητού! Έρχεται και το δικό μου!
  17. Thread: Nintendo Wii U

by Arikoc
    Replies
    2,155
    Views
    858,543

Δεν ξέρω αν ετοιμάζει κάτι η nintendo ή αν είναι...

Δεν ξέρω αν ετοιμάζει κάτι η nintendo ή αν είναι λάθος του γερμανού, πάντως wii u premium κάτω από 300 ευρώ στην Ελλάδα δε κατάφερα να βρω!!!! Ακόμα και στο εξωτερικό, σε κάποια καταστήματα που...
  18. Thread: Far Cry 4

by Arikoc
    Replies
    209
    Views
    115,592

Cross-Gen Κάνε με add Arikos88 και οπότε με δεις μέσα inv...

Κάνε με add Arikos88 και οπότε με δεις μέσα inv να το κάνουμε σε 5 λεπτακια!
  19. Sticky: Poll: Τελικώς πήρα τη samsung από το public (μετά από...

Τελικώς πήρα τη samsung από το public (μετά από λίγο παζάρι πηρα TV+gold headset+polumprizo asfaleias 665 euro) και θα τη παραλάβω τη Δευτέρα! Δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις από τη TV! Πιστεύω πως τα...
  20. Replies
    371
    Views
    116,011

Σχετικά με το θέμα που έθιξε ο Λευτέρης παρά...

Σχετικά με το θέμα που έθιξε ο Λευτέρης παρά πάνω, θα ήθελα να πω τη γνώμη μου περί game sharing.

Θα ξεκινήσω από την απέναντι όχθη, δηλαδή το retail δισκάκι για κάθε παιχνίδι. Το δισκάκι λοιπόν,...
  21. Replies
    485
    Views
    114,021

Cross-Gen Κάπου είχα πετύχει ένα ωραίο story telling...

Κάπου είχα πετύχει ένα ωραίο story telling video-mini game όπου εξηγεί το στόρι των 2 πρώτων παιχνιδιών και σου επιτρέπει να κάνεις τις βασικές επιλογές που θα έπαιρνες αν έπαιζες τα 2 παιχνίδια....
  22. Replies
    349
    Views
    80,303

Cross-Gen Μιλάμε για πολύ εθιστικό παιχνίδι! Στην αρχή με...

Μιλάμε για πολύ εθιστικό παιχνίδι! Στην αρχή με μπέρδεψε λίγο, σε πετάει σχετικά γρήγορα στα βαθιά, αλλά μόλις το συνήθισα λίγο κόλλησα! Μάλλον θα είναι η πρώτη μου πλατίνα, μιας και λεφτά για τις...
  23. Thread: Destiny

by Arikoc
    Replies
    2,390
    Views
    507,054

Cross-Gen Αν αγόρασες και το παιχνίδι από αμερικάνικο...

Αν αγόρασες και το παιχνίδι από αμερικάνικο account δε θα έχεις πρόβλημα. Αν το παιχνίδι το αγόρασες από Ελλάδα, τότε πρέπει και τα dlc/season pass να είναι ελληνικά.
  24. Thread: Destiny

by Arikoc
    Replies
    2,390
    Views
    507,054

Cross-Gen Συνήθως τα bounty που ζητάνε weekly ή nightfall...

Συνήθως τα bounty που ζητάνε weekly ή nightfall βγαίνουν και με ένα tiger strike στο vanguard. Αν το βιάζεσαι δοκίμασε το. Αλλιώς αν με δεις μεσα στείλε inv, και γενικά όποιος θέλει βοήθεια εδώ...
  25. Replies
    30
    Views
    8,135

Cross-Gen Εγώ το είχα νοικιάσει τη μέρα που αγόρασα το ps4...

Εγώ το είχα νοικιάσει τη μέρα που αγόρασα το ps4 (κατα τον Ιανουάριο) και μου φάνηκε πολύ όμορφο, κλασικό χειρισμό nfs και με αρκετά μεγάλο χάρτη. Βέβαια έχω να παίξω nfs από το underground :-P Σε...
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2