Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Στο combat, το μεγάλο πρόβλημα είναι το target και το lock στους εχθρούς. Μου τυχαίνει πολλές φορές να τρέχουν κατά πάνω μου 3-4 εχθροί και το target να μένει κολλημένο στο τοξότη πίσω και να αλλάζει...
-
Εγώ πάντως αύριο θα παραλάβω, δια της πλάγιας οδού!!!!! Θα ήθελα πολύ την collectors, πολύ τίμια για αυτά που περιέχει, αλλά δυστυχώς 150 ευρά δε περισεύουν αυτή τη στιγμή :/
-
Ε βέβαια... περίμεναν να το αγοράσω (πριν 3-4 μέρες) και κατευθείαν έπεσε σύρμα να βγάλουν τη free έκδοση! Μιλάμε για παγκόσμια συνωμοσία. Πάντως για casual racer το παιχνιδάκι είναι ότι πρέπει....
-
Σωστά. Απλά θα πρέπει να μπει από το δικό σου για να ξεκινήσει το download.
-
Είναι free τα μεταφορικά... Έχω πάρει τη special edition bayonetta από εκεί. Μέχρι 15 εργάσιμες έλεγε στη παραγγελία και ήρθε με συστημένο σε 11-12 εργάσιμες με ΕΛΤΑ. Βέβαια ήταν μέσα σε γιορτές και...
-
Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα. Θα έλεγα πως ήταν μια ευκαιρία να ξεσπασεις κάπου ανάμεσα στα death και να γλυτωσεις το ps4 και τη tv... Δες το σαν ένα είδος προστασίας και αυτοσυντηρησης :-P
-
pong και τη plus έκδοση του driveclub :P
-
Όχι όχι στο δικό μου απευθυνομαι, έβαλα ένα λινκ για το isolation αλλά τελικά είδα πως αυτή είναι η τιμή σε αρκετά μαγαζιά.
-
Έτσι ακριβώς, μόλις ανανεώσεις θα μπορείς να τα παίξεις αλλά και να τα κατεβάσεις πάλι, σε περίπτωση που τα εσβησες.
-
Εγώ πιστεύω πως κάποιο ρόλο παίζει και ο τρόπος που ξεκίνησε η νέα γενιά από άποψη hardware. Στη προσπάθεια της η SONY (και η microsoft) να κρατήσει τη τιμή της νέας κονσόλας χαμηλά, το μόνο που...
-
Ηλέκτρα η μποξερίνα!
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/16/ae5a291aac1f283dee885290c6f27eca.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/16/6f613f8a3bb0ec452922f6ac409f5ab5.jpg
Η τρέλα...
-
Αν το έχουν στο ράφι τους μπορείς να το πάρεις κανονικά σε αυτή τη τιμή. Αν δεν υπάρχει όμως, δεν μπορείς να τους πεις να στο παραγγείλουν και να το παραλάβεις από εκεί, πρέπει να πληρώσεις τα...
-
Knack 11,97 στο Κωτσόβολο!
http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/129328-sony-knack-ps4
-
Υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτουμε τη κρίση άλλων χωρών για δικο μας όφελος! Κάνοντας nnid με χώρα τη Ρωσία, μπορούμε να αγοράσουμε όλα τα games του Shop σχεδόν στη μισή τιμή σε σχέση με την Ελλάδα...
-
Από ebay τα πήραμε, δεν θυμάμαι ακριβώς από που. Η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη. Αν βάλεις σωστά τις πρώτες 2 γωνίες μετά είναι piece of cake. Και το υλικό είναι σχετικά χοντρό και συγχωρεί μερικά...
-
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/29/4828325685a0d1e662e06b270ea3f1e3.jpg
Του κολλητού! Έρχεται και το δικό μου!
-
Δεν ξέρω αν ετοιμάζει κάτι η nintendo ή αν είναι λάθος του γερμανού, πάντως wii u premium κάτω από 300 ευρώ στην Ελλάδα δε κατάφερα να βρω!!!! Ακόμα και στο εξωτερικό, σε κάποια καταστήματα που...
-
Κάνε με add Arikos88 και οπότε με δεις μέσα inv να το κάνουμε σε 5 λεπτακια!
-
Τελικώς πήρα τη samsung από το public (μετά από λίγο παζάρι πηρα TV+gold headset+polumprizo asfaleias 665 euro) και θα τη παραλάβω τη Δευτέρα! Δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις από τη TV! Πιστεύω πως τα...
-
Σχετικά με το θέμα που έθιξε ο Λευτέρης παρά πάνω, θα ήθελα να πω τη γνώμη μου περί game sharing.
Θα ξεκινήσω από την απέναντι όχθη, δηλαδή το retail δισκάκι για κάθε παιχνίδι. Το δισκάκι λοιπόν,...
-
Κάπου είχα πετύχει ένα ωραίο story telling video-mini game όπου εξηγεί το στόρι των 2 πρώτων παιχνιδιών και σου επιτρέπει να κάνεις τις βασικές επιλογές που θα έπαιρνες αν έπαιζες τα 2 παιχνίδια....
-
Μιλάμε για πολύ εθιστικό παιχνίδι! Στην αρχή με μπέρδεψε λίγο, σε πετάει σχετικά γρήγορα στα βαθιά, αλλά μόλις το συνήθισα λίγο κόλλησα! Μάλλον θα είναι η πρώτη μου πλατίνα, μιας και λεφτά για τις...
-
Αν αγόρασες και το παιχνίδι από αμερικάνικο account δε θα έχεις πρόβλημα. Αν το παιχνίδι το αγόρασες από Ελλάδα, τότε πρέπει και τα dlc/season pass να είναι ελληνικά.
-
Συνήθως τα bounty που ζητάνε weekly ή nightfall βγαίνουν και με ένα tiger strike στο vanguard. Αν το βιάζεσαι δοκίμασε το. Αλλιώς αν με δεις μεσα στείλε inv, και γενικά όποιος θέλει βοήθεια εδώ...
-
Εγώ το είχα νοικιάσει τη μέρα που αγόρασα το ps4 (κατα τον Ιανουάριο) και μου φάνηκε πολύ όμορφο, κλασικό χειρισμό nfs και με αρκετά μεγάλο χάρτη. Βέβαια έχω να παίξω nfs από το underground :-P Σε...