Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Το τερμάτισα χθες το παιχνίδι με good karma 5 μπορώ να πω το ευχαριστηθηκα ως έναν βαθμό αρκετά όχι κάτι το τρομερό, πάντως από γραφικά χρώματα άψογο, έδωσε ρέστα η sp οι παρατηρήσεις μου είναι οι...
-
Το ξέρω φίλε μου ότι δεν είναι από το μηχάνημα, το λειτουργικό του είναι ένα πατς και φτιάχνεται ελπίζω να το κάνουν ! αυτό που λέτε για το join υπάρχει και στο 360 όσοι έχετε θα το ξέρετε δεν είναι...
-
Πριν μερικές μέρες νοίκιασα μια ταινία Blu ray και είπα αν ας την εγκαινιάσω στο ps4 να δω και πως παίζει, όλα άψογα τέλεια από εικόνα-ήχο πεντακάθαρα μόνο το drive του έκανε θόρυβο πολύ μερικές...
-
psx ξέρω πολύ καλά τι γράφουν εκεί είμαι και από παλιά μέλος απλά όχι ενεργό, διαβάζω που και που και όλα αυτά που λέτε τα είχα δει πριν καιρό, το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι δεν είναι σωστό να...
-
Παιδιά το να αρχίσουμε να λέμε τι είπε ο ένας και άλλος από το άλλο site χαθηκαμε ...δεν το θεωρό σωστό να καθόμαστε να σχολιάζουμε άτομα που δεν ξέρουμε άσε που είναι και κατινιά, και στην τελική...
-
Θα δω τι θα κάνω ίσως περάσω να τους το δείξω αν συνεχίσει να κολλάει περισσότερο, για τον ιδρώτα που λες δεν έχει σημασία χειμώνα καλοκαίρι αν παίζεις πολλές ώρες αναπτύσσεται θερμοκρασία μέσω της...
-
Τι σε πείραξε φίλε μου που ανέφερα την συγκεκριμένη κονσόλα?δεν είπα κάτι κακό, εξάλλου όπως λέει και ο admin όλοι εδώ μέσα για το gaming είμαστε ανεξάρτητος τι κονσόλα έχει ο καθένας και αναφέρομαι...
-
Καλά λες καθόλου εντύπωση δεν θα με κάνει, όπως είχα γράψει και αλλού εντάξει δικά σου λεφτά είναι τα κάνεις ότι θες πάνε σπίτι κλειδώσου και σπαστα όλα,αλλά μη το κάνεις δημόσια λίγο σεβασμός στους...
-
Αυτό με έκανε εντύπωση και μένα, λέτε να σκάσει μύτη στις 29 σε όσους προπαρηγγειλαν η γενικά να έρθει τότε? γιατί το είπε άραγε.
-
Καλησπέρα στο φόρουμ και στα παιδιά που ξέρω από game20. Ήθελα να ρωτήσω παιδιά σχετικά με τον σκληρό όσοι τον αλλάξετε day 1 γιατί με βλέπω και γω να τον αλλάζω 1η μέρα, τι διαδικασία έχει απλά...