Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Να ευχαριστήσω τον Vengeance για τα UFC, Fight Night 3+4 και Battlestations!
Στέφανε για κάποιο λόγο είχε κολλήσει το site και δεν μπορούσα ούτε να ποσταρω αλλά ούτε και pm.
Δεν πειράζει πάντως...
-
Καλησπέρα φίλε! Θα με ενδιέφεραν τα Unravel, The Walking Dead: Season One X1 και The Walking Dead: Season Two X1. Είναι ακόμα διαθέσιμα;
-
1000 ευχαριστώ Τάσο! Όλα κομπλέ! Και πάλι μπράβο σου!
-
Τα έχω και τα 2 απλώς θα πω και πάλι μπράβο για τη χειρονομία σου!
-
Eντελώς τυχαία ανακάλυψα αυτό και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Βασική προϋπόθεση για να αποκτήσετε τα 2 παιχνίδια είναι να έχετε εγκατεστημένο στο PS3 σας το PlayStation Home και να έχετε φτιάξει...
-
Congatulations στο νικητή και ένα μεγάλο μπράβο στο Στέφανο για την ευγενική του χειρονομία!
-
Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα φιλαράκι μου που δυστυχώς χάλασε πρόσφατα το Xbox 360 White λόγω RROD. Count me in!
-
Να'στε καλά παίδες!!! Έχω γύρω στα 1000+ games και πραγματικά θέλω να τα χαρώ όλα. Προσπαθώ αλλά σε περίπτωση που δε τα προλάβω όλα θα με βοηθήσουν με το καλό τα μελλοντικά μου παιδιά! :a045:...
-
Εγώ προσωπικά πεθαίνω!!! Πολύ δύσκολο game, δε το έχω καταφέρει όσο κι αν το παλεύω! To χω λιώσει στο Dreamcast!
Αγαπητέ Error Flynn ορίστε μετά από πολύ καιρό ένα μέρος τς συλλογής μου :yes:...
-
Σταύρο και πάλι μπράβο για τη χειρονομία! Με ενδιαφέρει το De Blob 2. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Από τις πιο ευγενικές χειρονομίες που έχω δει.