Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Πολύ υπερτιμημένη αυτή η σειρά (Stranger Things). Διάβαζα παντού τα καλύτερα σχόλια/reviews και τελικά είδα ένα απλό θριλεράκι με πιτσιρικάδες...
Οι υψηλές βαθμολογίες μάλλον πήγαιναν για τη...
-
Αυτο το παιχνίδι είναι ένα αριστούργημα. Τόσο απλό αλλά και τόσο τέλειο... Το τελειώνω αυτές τις μέρες και δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό που ζω!
Ορίστε πως μπορεί κανείς να φτιάξει ένα απίστευτο...
-
Για αυτά που κάνεις παίζει ρόλο και το upload της γραμμής σου, όχι μόνο το down
Ειδικά το streaming θέλει ταχύτητα στο up (περίπου 0,8-1 στις κλασικές 24αρες)..
-
Με λίγα λόγια σου έκαναν μία έκπτωση περίπου 4% επί του συνόλου!
-
Στο PSN οι προσφορές ισχύουν μέχρι τις 29, όπως λέει...
-
Είπαμε, αν κάποιος έχει ήδη το απλό PS4 δεν αξίζει να πάει στο Pro. Καλύτερα να περιμένει 3-4 χρόνια για το PS5.
Αν όμως έχει μείνει με το PS3 και θέλει να αναβαθμιστεί τότε πάει σε Pro χωρίς...
-
Έτσι ακριβώς.
Κανένας κάτοχος PS4 δεν πρόκειται να δώσει λεφτά για το Pro (ούτε με πρόγραμμα ανταλλαγής ούτε με κανέναν άλλο τρόπο).
Ή ελάχιστοι τέλος πάντων...
Αντίθετα θα σαρώσει σε αυτούς...
-
Παιχνίδια στην κονσόλα και PC για όλα τ' άλλα.
Δεν συγκρίνεται η ευκολία του controller στον καναπέ με τα ποντικοπληκτρολόγια στο γραφείο.
Όσες μορφές κι αλλάξει το PC, πάντα θα πρέπει τα...
-
Αργεί πολύ η εποχή που η Sony θα τρέχει τα παιχνίδια για λογαριασμό μας, στους servers της;
Το μόνο που θα χρειάζεται από εμάς θα είναι ένα παμφθηνο τερματικό και γρήγορη σύνδεση στο ιντερνετ.
Και...
-
Η Sony (και η κάθε Sony) είναι ιδιωτική εταιρεία που λειτουργεί με βάση το κέρδος, πάνω απ' όλα... Αν η κερδοφορία της (είτε η βραχυπρόθεσμη είτε η μακροπρόθεσμη) αυξηθεί με την κυκλοφορία του...
-
Λίγο άσχετο αλλά επειδή διαβάζω συχνά για το FEZ, υπάρχει ένα πολύ ωραίο ντοκυμαντέρ του 2012 σχετικά με τη δημιουργία και προώθηση των ανεξάρτητων (indie) παιχνιδιών.
Εστιάζει σε 3-4 developers...
-
Αφού είσαι "της γενιάς μας" για ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ, αν δεν το έχεις δει...
:a020:
-
Μάλλον λες το World Rally της Gaelco (1993)!
-
Σαν ενοικίαση είναι φοβερό deal, δεν το συζητάμε. Κι εγώ θα τσιμπήσω μία ετήσια σίγουρα. Μόνο από τις εκπτώσεις του plus στα παιχνίδια που θα αγοράσω μέσα στον χρόνο θα κάνω απόσβεση των 30 ευρώ...
-
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα, ειδικά στα bold.
Ωστόσο, την άνεση να κάνω συγκεκριμένες επιλογές για να αγοράσω παιχνίδια, όπως λες, μου τη δίνουν και τα demos.
-
Μετά από άλλα 2 χρόνια αξιώθηκα να σχεδιάσω επίτέλους και τα πλαϊνά αυτοκόλλητα και σήμερα τα έδωσα για εκτύπωση στον γραφίστα. Το 3ήμερο μάλλον θα τα τοποθετήσω.
Μέχρι τότε δείτε ένα 3D μοντέλο της...
-
Σε συνέχεια του thread που είχα ανοίξει εδώ πριν από 3+ χρόνια, μπορώ επιτέλους να σας παρουσιάσω τη δική μου ρετρο παιχνιδομηχανή.
Πρόκειται για ένα χειροποίητο arcade που τρέχει MAME και που...