Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    390
    Views
    74,388

Exclusive Ξεκίνησα το δεύτερο dlc Turf Wars.Πολύ πιο...

Ξεκίνησα το δεύτερο dlc Turf Wars.Πολύ πιο σκοτεινό και βαρύ,καταφέρανε τον Hammerhead από villain δευτέρας διαλογής να τον παρουσιάσουν σαν πραγματική απειλή.Έχει ανέβει και η δυσκολία βέβαια,με...
  2. Replies
    585
    Views
    156,781

Εγώ τα κάνω όλα dismantle για να μαζεύω πρώτες...

Εγώ τα κάνω όλα dismantle για να μαζεύω πρώτες ύλες ώστε να μπορώ να αναβαθμίσω το καράβι πιο εύκολα.
    Τα μόνα που χρειάζεσαι για trophies είναι τα Legendary και δε σε αφήνει να τα κάνεις dismantle...
  3. Replies
    585
    Views
    156,781

Είναι skills λέγεται eagle eye αν θυμάμαι καλά...

Είναι skills λέγεται eagle eye αν θυμάμαι καλά και το ενεργοποιείς πατώντας το πάνω στο dpad.
  4. Replies
    390
    Views
    74,388

Exclusive Ας πω κι εγώ δυό λόγια για το παιχνίδι.Το έχω...

Ας πω κι εγώ δυό λόγια για το παιχνίδι.Το έχω τελειώσει,έχω πάρει το Platinum κι έχω βγάλει και όλα τα dlc trophies.
    Το παιχνίδι είναι ένα Spider-Man open world game όπου σε κάνει να νιώθεις ότι...
  5. Replies
    865
    Views
    240,533

Να μιλήσω εγώ που έχω παίξει το Unity και είμαι...

Να μιλήσω εγώ που έχω παίξει το Unity και είμαι στην τελευταία αποστολή;Τα microtransactions είναι απαραίτητα ΜΟΝΟ αν βαριέσαι να παίξεις το παιχνίδι,και θες να ξεκλειδώσεις τα καλύτερα αντικείμενα...
  6. Replies
    1,243
    Views
    345,909

Exclusive Το είχα τελειώσει όταν πρωτοβγήκε,expert/good...

Το είχα τελειώσει όταν πρωτοβγήκε,expert/good karma έφυγα για δουλειά,και τώρα που επέστρεψα κάθομαι και κάνω clean up trophies και περιοχές.Πραγματικά,το ευχαριστιέμαι απίστευτα,το σύστημα μάχης όσο...
  7. Replies
    24
    Views
    6,427

Πρώτο παιχνίδι που έπαιξα και τελείωσα το...

Πρώτο παιχνίδι που έπαιξα και τελείωσα το Resogun.Απολαυστικότατος τίτλος που προσφέρεται για ατελείωτες ώρες καψίματος σε όσους ενδιαφέρονται για μια καλή θέση στα leaderboards.
    Τα άλλα δυστυχώς...
Results 1 to 7 of 7