Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Οκτακοσια ευρω???? Ελιωσα στα γελια, Για digital pro ? Ακομα και 800 για physical edition ειναι υπερβολικα πολλα για να δειχνει μερικες λεπτομέρειες στο performance που δεν τα βλεπεις καν κατα την...
-
Lefteris_X
Να εχεις δυναμη και κουραγιο , το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο και εγω εχασα την μανα μου το 2017 πανω απο 6 μηνες συνεχεια μερα νυχτα στο νοσοκομειο μονος μου, και ο πατερας μου μετα...
-
Συγχαρητήρια για την κίνηση αν και ειμαι λιγο φαντασμα εδω μεσα ειπα να δοκιμασω και εγω γτ το επαιξα στο trial και με αφησε εντυπωσιασμενο και θελω να το παιξω
Μεσα απο τα απειρα παιχνιδια που...
-
odytsak
Ειχα το ιδιο θεμα με τον ηχο σε ΧΗ90 στο ps5.
Το ειχα στο hdmi 4 και ολα δουλευαν κανονικα με 4κ120 και ηχο.
Ως που μια φορα ανοιξα το πσ5 με κλειστη την τηλεοραση , ανοιγει πσ5...
-
Παντως ξανα εβλεπα σημερα το disasembly video του XSX , και με βαση πλεον και το ps5, με την ολη δουλεια που εχουν ριξει επανω του στο συστημα ψυξης του 5, με.. με.. με...
Θεωρω οτι καπου υστερει το...
-
https://blog.playstation.com/2020/10/09/ps4-games-on-ps5-your-top-questions-answered/?fbclid=IwAR2SLfBM_I24_iupBBPq45fQaDfZ-r3Y-v_wwQIbtMe7JvSORByJUMGRjb0
Αντε επιτελους μαθαίνουμε και αλλα...
-
ΤΙιιι???
Δεν θα μπορω να παιξω στο ps5 το Joes Diner ?
12491
Ε οχι, τετοια υποκρισία απο την sony δεν το περιμενα
:c030:
Παντως βλεπω οτι τα εχουν προβλεψει ολα περι BC, upgrades κλπ
-
Εχεις απολυτο δικιο Valk , μ@κ@κιες για μια βιδα ασχολιομαστε χαχα αλλα ξερεις ψωφαει ο κοσμος για οποιαδηποτε πληροφορια αφορα το ps5 και φυσικα πουλαει το ps5 ακομα και απο το πιο απλο τα site...