Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Ωραιος ο φιλος.... βλεπω λαο για το Ridge Racer...

Ωραιος ο φιλος.... βλεπω λαο για το Ridge Racer για το PS Vita...αντε να μπω και εγω γιατι θελω ενα arcade racing για το vita
  2. Replies
    3
    Views
    892

Η απλη φιλε

Η απλη φιλε
  3. Replies
    370
    Views
    770,256

Sticky: Το ιδιο προβλημα εχω ακριβως με otenet vdsl ...τα...

Το ιδιο προβλημα εχω ακριβως με otenet vdsl ...τα κανω ολα εκτος απο Online...Εχω φαει το κοσμο στις ρυθμίσεις...και δεν λεει να στρωσει...(δεν ειχα κανενα προβλημα απο τοτε που ειχα παρει το Ps4 με...
  4. Replies
    2,060
    Views
    591,801

Exclusive Ολα καλα ολα ανθηρα στο game αλλα εχω ενα...

Ολα καλα ολα ανθηρα στο game αλλα εχω ενα παραπονο που ισχυει και στο kz2 ...

Το παιχνιδι εξαρταται σε βαθμο 99% απο το ποσο καλα μπαινουν τα spawn points. Ειναι φοβερα σημαντικο να ξερεις ποτε...
  5. Αντε και μια φωτο με την οικογενεια ...απο την...

Αντε και μια φωτο με την οικογενεια ...απο την παρασκευη λεω να την ποσταρω αλλα δεν βρηκα χρονο (ρε γμτ δεν μου την παιρνει με thumbnail)

PS για οσους ανεβασαν φωτο με δεντρο ...ειστε γατακια :P...
  6. Μιας και δουλευω σε βιομηχανια να ξερεις ενα...

Μιας και δουλευω σε βιομηχανια να ξερεις ενα πραγμα...

Δεν πα να γραφει made in kolopetinitsa ...το θεμα δεν ειναι η χωρα αλλα οι διαδικασίες που τηρουνται εσωτερικα στο εργοσταστιο και ο σωστος...
  7. Replies
    19
    Views
    5,996

Παιδες ακριβως το ιδιο ειπα στο διπλανο...

Παιδες ακριβως το ιδιο ειπα στο διπλανο thread...εχω κανει προπαραγγελία σε 3 καταστηματα (δυστηχως τελος νοεμβριου)...αν για καποιο λογο παρω εξτρα playstation θα ποσταρω εδω για τυχων...
  8. Επειδη ημουν απο τους αβεβαιους αν θα το παρω...

Επειδη ημουν απο τους αβεβαιους αν θα το παρω day1 το εχω κανει προπαραγελλια σε 3 διαφορετικα καταστηματα...public/plaisio 25 νοεμβριου και κωτσο την προηγουμενη εβδομαδα...(μαλιστα εχω κανει χ4...
  9. Replies
    285
    Views
    70,619

Για οποιον ενδιαφερετε ps4 εχει και στο πλαισιο...

Για οποιον ενδιαφερετε ps4 εχει και στο πλαισιο αργυρουπολης (βουλιαγμενης). Οπως ειπαν και τα παιδια εχει fifa 14/knack για demo. (πραγματικα αμαρτια που δεν ειχαν και killzone...ξενερωσα οταν ειδα...
  10. Replies
    309
    Views
    206,346

Ειναι η pal ευρωπαικη εκδοση αν προσεξεις...

Ειναι η pal ευρωπαικη εκδοση αν προσεξεις...
  11. Sticky: Metal Gear Solid Legacy....στα 17 ευρω με...

Metal Gear Solid Legacy....στα 17 ευρω με registered airmail ...προλαβετε

http://www.play-asia.com/metal-gear-solid-the-legacy-collection-paOS-13-49-en-70-70l7.html
  12. Replies
    2,750
    Views
    577,941

Exclusive In da house :) Το κακο ειναι οτι το δανεισα το...

In da house :)

Το κακο ειναι οτι το δανεισα το ευρωπαικο στον αδερφο οποτε περιμενω ΣΚ να ερθει

http://imageshack.us/scaled/medium/221/dm6u.jpg
    http://imageshack.us/scaled/medium/20/o0a6.jpg
    ...
Results 1 to 12 of 12