Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Φαίνεται να έχει gameplay χαρακτηριστικά και από τα 3 game, αν και προσωπικά προτιμώ ξεκάθαρα το gameplay του 3. Το νέο level που σχεδίασαν στο N. Sane Trilogy ήταν φοβερό.
-
Το ps4forums δεν είναι το μόνο gaming forum στον πλανήτη. Επίσης έχω κάνει lurk κατά διαστήματα χωρίς να ποστάρω ή να συνδεθώ. Δεν παύω όμως να είμαι σχετικά ένα παλιό μέλος. Δεν είμαι κανένα troll...
-
Το γεγονός ότι δεν ξέρεις ή καλύτερα κάνεις ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη "normal" (κανονικός, συνηθισμένος) δεν ισοπεδώνει τίποτα. Οι λέξεις έχουν ορισμένη σημασία, δεν είναι αφηρημένες έννοιες...
-
Τις ανασφάλειες τις έχουν αυτοί που ψάχνουν συνεχόμενη επιβεβαίωση από την κοινωνία. Ακόμη χειρότερες ανασφάλειες έχουν αυτοί που ψάχνουν επιβεβαίωση από την κοινωνία εκ μέρους άλλων (SJWs).
...
-
Την SJW λογική σας χρησιμοποιώ. Ούτε ξέρετε τι σημαίνουν οι λέξεις που παπαγαλίζετε.
-
Όσο έλειπα το forum μεταλλάχθηκε στο Ελληνικό resetera από ότι φαίνεται.
-
Όσοι πήραμε το πρώτο TLOU και δεν θα πάρουμε το δεύτερο δεν μετράμε στα στατιστικά ε; "Liberalism" and math don't mix well apparently.
-
Το θέμα είναι για ποιον λόγο να έχεις αυτά τα κοινωνικά θέματα όταν η πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού δεν τα θέλει; Γιατί μπαίνουν τέτοιες προτεραιότητες; Μιλάμε για ένα καταναλωτικό αγαθό και όχι...
-
Κάποιοι μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι η Sony (PlayStation brand) με την οποία μεγαλώσαμε δεν υπάρχει πια. Είναι πλέον μια καθαρά Αμερικάνικη εταιρεία με έδρα την California (η μακράν πλουσιότερη...
-
http://i.imgur.com/IoynlRb.jpg
-
Μερικοί υπολογισμοί για την ανάλυση του PSVR:
PSVR H Resolution: 960pixels
PSVR H FOV: 100degrees
Pixels per degree = 9.6
Μια μεγάλη οθόνη συνήθως είναι περίπου 60 degrees. 60x9.6 = 576
Μια...
-
Ναι αλλά η διαφορά του GTA V από το PS3/ 360 με το PS4/ ONE/ PC είναι χαοτική. Πιο πολύ remake θυμίζει παρά remaster.
-
http://i.imgur.com/5QIK1PY.png
SEVEN HUNDRED AND NINETY NINE EUROPEAN EUROS
-
Πάντως πίσω στο 2013 είχα ενθουσιαστεί με το Oculus Rift DK1 που είχε μάλιστα resolution 600x800 per eye, οπότε είμαι προετοιμασμένος και δεν πρόκειται να απογοητευτώ. :P
Τώρα όσοι περιμένετε...
-
Καλύτερο το Gear VR; Μήπως ξέχασες τα αυτοκόλλητα πάνω στους φακούς γιατί κάτι τέτοιο πολύ απλά δεν παίζει.
-
Ο Michael Abrash κάνει λόγο για 4096x4096 per eye σε 5 χρόνια, αλλά αυτό είναι μόνο πιθανό με foveated rendering. Δηλαδή eye tracking με το οποίο κάνει η engine render σε καλή ποιότητα μόνο εκεί που...
-
Βασικά η ανάλυση του PSVR per eye είναι 960x1080 x 1.25 (3D parallax factor), επομένως το perceived resolution είναι 1.3mpixels έναντι των 2mpixels του 1080p. Το ίδιο συμβαίνει και με τα rift/ vive...
-
Το Vive μπορεί να δουλέψει στο Oculus Home με community hacks, ενώ έχει αστείο install base. Οπότε αν το PSVR πουλήσει 2-3 εκατομμύρια συσκευές η συμβατότητα θα είναι πολύ πιθανή.
-
Τις τελευταίες μέρες το ψήνω και εγώ πολύ για PSVR. Κάτι οι απαράδεκτες τιμές των Rift/ Vive, κάτι το οικτρό install base και η έλλειψη VR software στο PC με παροτρύνουν προς το PSVR. Μάλλον θα...
-
Για σοβαρό midgen console χρειαζεται τουλάχιστον ~3.2x performance (αν αναλογιστούμε ότι το PS4 έχει 10x την ισχύ του PS3, το PS4 Pro θα έπρεπε να έχει performance x√10), επομένως που το βλέπεις το...
-
Μιας και το ψήνετε αρκετοί, ήρθα να ρίξω λίγο antimarketing:
PS2 = 180x PS1
PS3 = 60x PS2
PS4 = 10x PS3
PS4 Pro = 2.2x PS4
Food for thought. :P
-
-
Με την στροφή στο VR το cloud gaming απορρίπτεται. Εκτός και αν καταφέρουν να ξεπεράσουν την ταχύτητα του φωτός εκεί στην Sony. :D
Γενικά πάντως το cloud gaming είναι χαζό σαν ιδέα. Πλέον έχεις...
-
Αν το PS4K κάνει 499$ και το PS4 πέσει στα 249$ δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει πολύ τις πωλήσεις πάντως. Κατά την γνώμη μου αυτή θα είναι και πιο δίκαια τιμολόγηση.
-
Για την επόμενη δεκαετία όσον αφορά το input 2 είναι τα πιο πιθανά σεναρία: είτε hand-tracking, είτε κάποιου είδους glove με haptic feedback. Τα controllers είναι input του περασμένου αιώνα και δεν...