Search:

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    60
    Views
    10,190

Cross-Gen Φαίνεται να έχει gameplay χαρακτηριστικά και από...

Φαίνεται να έχει gameplay χαρακτηριστικά και από τα 3 game, αν και προσωπικά προτιμώ ξεκάθαρα το gameplay του 3. Το νέο level που σχεδίασαν στο N. Sane Trilogy ήταν φοβερό.
  2. Exclusive Το ps4forums δεν είναι το μόνο gaming forum στον...

Το ps4forums δεν είναι το μόνο gaming forum στον πλανήτη. Επίσης έχω κάνει lurk κατά διαστήματα χωρίς να ποστάρω ή να συνδεθώ. Δεν παύω όμως να είμαι σχετικά ένα παλιό μέλος. Δεν είμαι κανένα troll...
  3. Exclusive Το γεγονός ότι δεν ξέρεις ή καλύτερα κάνεις ότι...

Το γεγονός ότι δεν ξέρεις ή καλύτερα κάνεις ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη "normal" (κανονικός, συνηθισμένος) δεν ισοπεδώνει τίποτα. Οι λέξεις έχουν ορισμένη σημασία, δεν είναι αφηρημένες έννοιες...
  4. Exclusive Τις ανασφάλειες τις έχουν αυτοί που ψάχνουν...

Τις ανασφάλειες τις έχουν αυτοί που ψάχνουν συνεχόμενη επιβεβαίωση από την κοινωνία. Ακόμη χειρότερες ανασφάλειες έχουν αυτοί που ψάχνουν επιβεβαίωση από την κοινωνία εκ μέρους άλλων (SJWs).

...
  5. Exclusive Την SJW λογική σας χρησιμοποιώ. Ούτε ξέρετε τι...

Την SJW λογική σας χρησιμοποιώ. Ούτε ξέρετε τι σημαίνουν οι λέξεις που παπαγαλίζετε.
  6. Exclusive Όσο έλειπα το forum μεταλλάχθηκε στο Ελληνικό...

Όσο έλειπα το forum μεταλλάχθηκε στο Ελληνικό resetera από ότι φαίνεται.
  7. Exclusive Όσοι πήραμε το πρώτο TLOU και δεν θα πάρουμε το...

Όσοι πήραμε το πρώτο TLOU και δεν θα πάρουμε το δεύτερο δεν μετράμε στα στατιστικά ε; "Liberalism" and math don't mix well apparently.
  8. Exclusive Το θέμα είναι για ποιον λόγο να έχεις αυτά τα...

Το θέμα είναι για ποιον λόγο να έχεις αυτά τα κοινωνικά θέματα όταν η πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού δεν τα θέλει; Γιατί μπαίνουν τέτοιες προτεραιότητες; Μιλάμε για ένα καταναλωτικό αγαθό και όχι...
  9. Exclusive Κάποιοι μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι η Sony...

Κάποιοι μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι η Sony (PlayStation brand) με την οποία μεγαλώσαμε δεν υπάρχει πια. Είναι πλέον μια καθαρά Αμερικάνικη εταιρεία με έδρα την California (η μακράν πλουσιότερη...
  10. Replies
    1,540
    Views
    505,797

http://i.imgur.com/IoynlRb.jpg

http://i.imgur.com/IoynlRb.jpg
  11. Μερικοί υπολογισμοί για την ανάλυση του PSVR: ...

Μερικοί υπολογισμοί για την ανάλυση του PSVR:

PSVR H Resolution: 960pixels
    PSVR H FOV: 100degrees
    Pixels per degree = 9.6

Μια μεγάλη οθόνη συνήθως είναι περίπου 60 degrees. 60x9.6 = 576
    Μια...
  12. Replies
    1,540
    Views
    505,797

Ναι αλλά η διαφορά του GTA V από το PS3/ 360 με...

Ναι αλλά η διαφορά του GTA V από το PS3/ 360 με το PS4/ ONE/ PC είναι χαοτική. Πιο πολύ remake θυμίζει παρά remaster.
  13. Replies
    2,277
    Views
    4,995,518

Sticky: http://i.imgur.com/5QIK1PY.png SEVEN HUNDRED...

http://i.imgur.com/5QIK1PY.png

SEVEN HUNDRED AND NINETY NINE EUROPEAN EUROS
  14. Replies
    2,277
    Views
    4,995,518

Sticky: Πάντως πίσω στο 2013 είχα ενθουσιαστεί με το...

Πάντως πίσω στο 2013 είχα ενθουσιαστεί με το Oculus Rift DK1 που είχε μάλιστα resolution 600x800 per eye, οπότε είμαι προετοιμασμένος και δεν πρόκειται να απογοητευτώ. :P

Τώρα όσοι περιμένετε...
  15. Replies
    2,277
    Views
    4,995,518

Sticky: Καλύτερο το Gear VR; Μήπως ξέχασες τα αυτοκόλλητα...

Καλύτερο το Gear VR; Μήπως ξέχασες τα αυτοκόλλητα πάνω στους φακούς γιατί κάτι τέτοιο πολύ απλά δεν παίζει.
  16. Ο Michael Abrash κάνει λόγο για 4096x4096 per eye...

Ο Michael Abrash κάνει λόγο για 4096x4096 per eye σε 5 χρόνια, αλλά αυτό είναι μόνο πιθανό με foveated rendering. Δηλαδή eye tracking με το οποίο κάνει η engine render σε καλή ποιότητα μόνο εκεί που...
  17. Βασικά η ανάλυση του PSVR per eye είναι 960x1080...

Βασικά η ανάλυση του PSVR per eye είναι 960x1080 x 1.25 (3D parallax factor), επομένως το perceived resolution είναι 1.3mpixels έναντι των 2mpixels του 1080p. Το ίδιο συμβαίνει και με τα rift/ vive...
  18. Replies
    2,277
    Views
    4,995,518

Sticky: Το Vive μπορεί να δουλέψει στο Oculus Home με...

Το Vive μπορεί να δουλέψει στο Oculus Home με community hacks, ενώ έχει αστείο install base. Οπότε αν το PSVR πουλήσει 2-3 εκατομμύρια συσκευές η συμβατότητα θα είναι πολύ πιθανή.
  19. Replies
    2,277
    Views
    4,995,518

Sticky: Τις τελευταίες μέρες το ψήνω και εγώ πολύ για...

Τις τελευταίες μέρες το ψήνω και εγώ πολύ για PSVR. Κάτι οι απαράδεκτες τιμές των Rift/ Vive, κάτι το οικτρό install base και η έλλειψη VR software στο PC με παροτρύνουν προς το PSVR. Μάλλον θα...
  20. Replies
    2,743
    Views
    1,900,602

Sticky: Για σοβαρό midgen console χρειαζεται τουλάχιστον...

Για σοβαρό midgen console χρειαζεται τουλάχιστον ~3.2x performance (αν αναλογιστούμε ότι το PS4 έχει 10x την ισχύ του PS3, το PS4 Pro θα έπρεπε να έχει performance x√10), επομένως που το βλέπεις το...
  21. Replies
    2,743
    Views
    1,900,602

Sticky: Μιας και το ψήνετε αρκετοί, ήρθα να ρίξω λίγο...

Μιας και το ψήνετε αρκετοί, ήρθα να ρίξω λίγο antimarketing:

PS2 = 180x PS1
    PS3 = 60x PS2
    PS4 = 10x PS3
    PS4 Pro = 2.2x PS4

Food for thought. :P
  22. Replies
    1,677
    Views
    692,666

Exclusive I seriously hope not :D

I seriously hope not :D
  23. Replies
    2,743
    Views
    1,900,602

Sticky: Με την στροφή στο VR το cloud gaming...

Με την στροφή στο VR το cloud gaming απορρίπτεται. Εκτός και αν καταφέρουν να ξεπεράσουν την ταχύτητα του φωτός εκεί στην Sony. :D

Γενικά πάντως το cloud gaming είναι χαζό σαν ιδέα. Πλέον έχεις...
  24. Replies
    2,743
    Views
    1,900,602

Sticky: Αν το PS4K κάνει 499$ και το PS4 πέσει στα 249$...

Αν το PS4K κάνει 499$ και το PS4 πέσει στα 249$ δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει πολύ τις πωλήσεις πάντως. Κατά την γνώμη μου αυτή θα είναι και πιο δίκαια τιμολόγηση.
  25. Replies
    2,277
    Views
    4,995,518

Sticky: Για την επόμενη δεκαετία όσον αφορά το input 2...

Για την επόμενη δεκαετία όσον αφορά το input 2 είναι τα πιο πιθανά σεναρία: είτε hand-tracking, είτε κάποιου είδους glove με haptic feedback. Τα controllers είναι input του περασμένου αιώνα και δεν...
Results 1 to 25 of 69
Page 1 of 3 1 2 3