• Το Uncharted 4: A Thief's End στα Ελληνικά  Μόλις έλαβα το επίσημο Δελτίο Τύπου, από την Sony Hellas, αποκλειστικά για το Uncharted 4. Ελληνικά μενού και υπότιτλοι. Επαναλαμβάνω: μενού και υπότιτλοι = όχι και φωνητικά.

  Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι το Uncharted 4: A Thief’s End, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου του 2016 αποκλειστικά στο PS4, θα διαθέτει πλήρως εξελληνισμένο μενού και ελληνικούς υπότιτλους.
  Ο τίτλος του παιχνιδιού στην Ελλάδα θα είναι Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη

  Το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς και πολυαγαπημένης σειράς θα δώσει την ευκαιρία στους έλληνες gamers να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία δράσης και εξερεύνησης στη γλώσσα τους, κάτι που πλέον ισχύει και για τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Τα πρώτα τρία κεφάλαια του Uncharted κυκλοφορούν στις 7 Οκτωβρίου με την τριλογία “Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake" για PlayStation 4, επίσης με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

  Tο Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία, αποτελώντας ιδανική επιλογή τόσο για τους μη μυημένους στις περιπέτειες του Nathan Drake όσο και για εκείνους που έχουν δοκιμάσει όλα ή κάποια από τα 3 παιχνίδια της σειράς. Όσοι μάλιστα αποκτήσουν το Uncharted: Η Συλλογή του Nathan Drake θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στη δοκιμαστική λειτουργία multiplayer του παιχνιδιού Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη.
  This article was originally published in forum thread: Uncharted 4: A Thief's End started by Deathtrick View original post
 • Διαφημίσεις

 • Συνεργασιες