• Εντυπωσεων συνεχεια απο την Alpha του Destiny

Παιξαμε σημερα το πρωι με τον odytsak και το giorgos78 , βασικα ημασταν αρχικα στο explore οπου εχει διαφορες αποστολες να κανεις, αλλα βασικα δεν εχεις κανενα στοχο οπως γινεται στο story και το strike, ποιο πολυ σαν level grinder το ειδα το συγκεκριμενο. Να πω πρωτα οτι πηγα στο tower οπως ειπε ο roy για να ξεκλειδωσω το heavy weapon , αλλα τιποτα, τελικα ομως βρηκα ενα heavy machine gun (εμοιαζε σαν αυτο της E3 2013, αν δεν ηταν το ιδιο οπλο) παιζοντας στο explore, μεσα σε μια σπηλια, και απο εκεινη την στιγμη και μετα μου εδινε και heavy ammo.

Tα public events ειναι αψογα δομημενα, εκει που προχωρας βλεπεις καποιους να ειναι σε μαχη με καποιο σκοπο, και εαν θελεις πας και πολεμας και εσυ μαζι τους, ουτε μενου , ουτε matchmaking ουτε τιποτα. Στο πρωτο που μπηκα πριν μπουν και τα παιδια επρεπε να σκοτωσουμε το spider tank το οποιο ειχε αυτη τη φορα φυσιολογικη δυσκολια, οχι να θελει να του ριξεις μερικες χιλιαδες σφαιρες για να ψοφησει οπως ειχε γινει στο strike. Βασικα το co-op μου φανηκε ευχαριστο, σε συνδυασμο με το setting οπου εμενα μου αρεσει πολυ, θα μπορουσα να το παιξω. Τελος να πω οτι ενω εξερευνουσα κατεβηκα σε κατι υπογεια , προχωραγα, προχωραγα, οσπου βρηκα καποιους αντιπαλους οπου δεν εγραφαν level , ενταξει πρεπει να προλαβα να ριξω καμια 10-αρια σφαιρες πριν με φανε λαχανο.

Στο Crusible τωρα , προς το παρον ειχε μονο ενα mode, ενα σε στυλ capture and hold. Δεν μου αρεσε γενικα, αν και θυμιζε παλιο multiplayer οπως Unreal Tournament η Doom. Βασικα ειναι καθαρα run and gun , εγω δεν προλαβαινα να σημαδεψω οσες φορες δοκιμασα μεσα απο σκοπευτρο, και ετσι εγω απο μια στιγμη και μετα αρχιζα να το παιζω σαν doom (το πρωτο) μονο με καραμπινα σε κοντινη επαφη, ενω οι περιοχες που επρεπε να κρατησεις δεν ειχαν την παραμικρη καλυψη, γενικα δεν μου αρεσε καθολου αν και καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι απλα θεμα γουστου και τιποτε περισσοτερο, μιας και ο giorgos78 μας ειπε οτι μοιαζει αρκετα με το halo.

Το Co-op εχει την φαση του, και θα μπορουσε να παιχτει καπως ευχαριστα, παντως το παιχνιδι τελικα δειχνει να εχει βαθος , καθως εχει επιλογες που αρχικα δεν ειναι εμφανεις, και σε αυτο συμβαλει και το γεγονος οτι δεν υπαρχει κανενα ειδους tutorial.
    This article was originally published in forum thread: Destiny started by Lnds500 View original post
  • Διαφημίσεις

• Συνεργασιες