• Τελευταία Posts στο Forum

king2009

Ποια ειναι η αγαπημενη σας σειρα!

The Walking Dead: Daryl Dixon[The Book Of Carol][Season 2]

https://www.imdb.com/title/tt1306250...odes/?season=2
    Αμφιλεγομενη σεζον

king2009 Yesterday, 23:28 Go to last post
    Valkyre

Nintendo Switch

Συγνωμη που ειμαι οφφτοπικ αλλα σε ευχαριστω πολυ με εκανες να γελασω με την ψυχη μου!

Valkyre Yesterday, 16:18 Go to last post
    tomic20

Xbox Series S | X

καποια στιγμη ειχα διαβασει οτι η αναλογια πωλησεων του s με το x, ειναι 3 προς 1 υπερ του s. Δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει ακομα, αλλα αν παιζει κατι

tomic20 Yesterday, 09:58 Go to last post
    tomic20

Nintendo Switch

γιατι χωρις το gimmick δεν δινει τον λογο σε 150εκ χρηστες να αναβαθμισουν απο switch στο switch 2. Αν δεν γινει η μεταβαση των χρηστων στην νεα κονσολα

tomic20 Yesterday, 09:50 Go to last post
    tomic20

Μικρά νέα και rumors για το PS5 all-in-one Thread

Αν και προσωπικα ημουν εντελως αντιθετος στην στροφη της σονι στα mp και τα gaas , (για εμενα απλα επρεπε να συνεχισουν να κανουν αυτο που εκαναν καλα

tomic20 Yesterday, 05:53 Go to last post
    hakoo

Μικρά νέα και rumors για το PS5 all-in-one Thread

Παιδια για μενα λιγη σημασια εχει ποιος ειναι επικεφαλης, δεν θεωρω οτι αυτες οι αποφασεις παιρνονται απο τον οποιο head, ειναι απλα εκφραστες της διοικησης

hakoo Yesterday, 01:21 Go to last post
  • Δείτε τα gameplay και story trailer του Far Cry 6

Η Ubisoft δημοσίευσε in game υλικό για νεότερο παιχνίδι της σειράς στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad & Westworld). Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC καθώς και σε Google Stadia και Amazon Luna.

This article was originally published in forum thread: Far Cry 6 (TBA) started by Leon_DiZ View original post
  • Πιο Δημοφιλή

• Διαφημίσεις

• Συνεργασιες

• Social Media