• Τελευταία Posts στο Forum

gonzalez

Baldur's Gate 3

Τελος απο μενα μετα απο 160 ωρες στο 1ο playthrough!! Συγκλονιστικο παιχνιδι με απιστευτο στορυ και χαρακτηρες που σου μενουν... Μαζι με το Elden Ring

gonzalez Yesterday, 23:19 Go to last post
    Fulgore

Xbox Series S | X

Η αρχική μου τοποθέτηση αφορούσε στο πως προκύπτει η πιο πάνω αναλογία, μιας και έχω προσωπική άποψη/εμπειρία πάνω σε αυτο ,δεν μιλάω υποθετικά. Ετσι

Fulgore Yesterday, 21:36 Go to last post
    Valkyre

Xbox Series S | X

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να "σου λεει εσενα κατι". Το σχολιο μου δεν ειχε αποκλειστικο παραληπτη εσενα. Δεν ησουν καν στην σκεψη μου οταν

Valkyre Yesterday, 16:02 Go to last post
    Fulgore

Xbox Series S | X

Τα παράπονα στο SS δεν μου λένε κάτι, μιας και αντίστοιχα δεν είναι λίγα τα παράπονα και σε SX/Ps5(ή και Switch εδώ και χρόνια)για την απόδοση της κονσόλας

Fulgore Yesterday, 15:37 Go to last post
    Valkyre

Xbox Series S | X

Ενα - ενα:

Αυτου του ειδους ο καταναλωτης που θελει ενα Fifa και ενα Call of Duty (2-3 παιχνιδια τον χρονο) ανηκει στην κατηγορια του "πραγματικα

Valkyre Yesterday, 10:33 Go to last post
    Fulgore

Xbox Series S | X

Ο μέσος καταναλωτής δεν είναι αυτός που κάθε χρόνο αγοράζει Fifa, call of duty, που αγόραζε GTA V όλα αυτά τα χρόνια και πάει λέγοντας?
    Που ακριβώς

Fulgore 21-09-2023, 22:33 Go to last post
  • 14 λεπτά gameplay από το Horizon Forbidden West

Δείτε το gameplay που δημοσίευσε η Sony στο State of Play για το αναμενόμεο Horizon Forbidden West, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα PS4/PS5. Επίσης, το παιχνίδι θα υποστηρίζει ελληνικό μενού και υπότιτλους με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να περαμένει άγνωστη. Το gameplay video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, τρέχει στο Playstation 5:

Μάθετε περισσότερα στο σχετικό post του PlayStation Blog.
    This article was originally published in forum thread: Horizon Forbidden West (2021) started by Leon_DiZ View original post
  • Πιο Δημοφιλή

• Διαφημίσεις

• Συνεργασιες

• Social Media