• Τελευταία Posts στο Forum

jimspy

Ποια ειναι η αγαπημενη σας σειρα!

Ειδα την πρωτη σαιζον του From ...Αρκετα ενδιαφερουσα σειρα με ενταση κ σασπενς ...σε κανει να ανυπομονεις για το επομενο επεισοδιο ....εχει καποια κενα

jimspy Today, 14:06 Go to last post
    Valkyre

The Official Photography Thread

Αιγινα

Valkyre Today, 13:09 Go to last post
    Christos33

Δεν χρειάζεται VPN ,απλά μια αλλαγή στο dns ,εγώ cosmote εχω αλλά δεν παίζει ρόλο ολες οι εταιρείες το εχουν κάνει .
    Λευτέρη δεν χρειάζεται να το

Christos33 Yesterday, 13:28 Go to last post
    jk_blue_tiger

Πιθανον, οταν εγιναν τα δικαστηρια κ βγηκαν οι αποφασεις που εδιναν στην αεπι το δικαιωμα να μπλοκαρει διευθυνσεις

εγω με cosmote, skytelecom

jk_blue_tiger Yesterday, 01:32 Go to last post
    mihalis13

Εγω το θυμάμαι χαρακτηριστικά μου έβγαζε μήνυμα ότι απαγορεύεται η πρόσβαση κλπ κλπ.
    Και σε chrome και σε edge. Έμπαινα μέσω opera στις αρχές με

mihalis13 02-06-2023, 21:40 Go to last post
    Lefteris_X

Xbox Series S | X

Ορθόν, είναι Housemarque!! (ντροπή μου καθότι τους ξέρω από το πρώτο Stardust που έβγαλαν πριν 30+ χρόνια στην Amiga)

Ναι, αν το πάρεις με

Lefteris_X 02-06-2023, 21:34 Go to last post
  • 14 λεπτά gameplay από το Horizon Forbidden West

Δείτε το gameplay που δημοσίευσε η Sony στο State of Play για το αναμενόμεο Horizon Forbidden West, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα PS4/PS5. Επίσης, το παιχνίδι θα υποστηρίζει ελληνικό μενού και υπότιτλους με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να περαμένει άγνωστη. Το gameplay video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, τρέχει στο Playstation 5:

Μάθετε περισσότερα στο σχετικό post του PlayStation Blog.
    This article was originally published in forum thread: Horizon Forbidden West (2021) started by Leon_DiZ View original post
  • Πιο Δημοφιλή

• Διαφημίσεις

• Συνεργασιες

• Social Media