PDA

View Full Version : 1o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ GT500 PS3FORUMS.GR

Pages : 1 [2]

trialamp
17-02-2011, 10:12
Οι F1 οδηγείτε πολύ άνετα και με το χειριστήριο και πολύ χαρακτηρίστηκα παράδειγμα είναι με τον cobra που παίζαμε στην monza και γεια 5 γύρους ήταν μια κόλαση από μάχες και συνεχόμενα προσπεράσματα panta tetia gogo

odytsak
17-02-2011, 10:25
Προς το παρον ας μου στειλει καποιος την f2010 γιατι δεν προκειτε να μαζεψω τοσα λεφτα please.

Κυριάκο στην έχει στείλει κανείς ή να στην στείλω?

Γενικώς τα παιδιά που είναι στο πρωτάθλημα και είναι στην friendlist μου,
στείλτε μου απ'ευθείας μήνυμα στο psn.

Εχω διαθέσιμα για αποστολή από premium cars

Ferrari F2007
Ferrari F1'10

Χ2010 prototype (carbon)
X2010 S. Vettel
X2010 κόκκινη
Χ2010 πορτοκαλί

Tα αξίας 20 εκατομμυρίων
Ferrari 330 P4 Race Car '67
Ford Mark IV Race Car '67

και δύο standard cars που είναι απαραίτητα για συγκεκριμένα πρωταθλήματα στο GT Mode

Formula Gran Turismo
Toyota 7 Race Car '70

vstav130908
17-02-2011, 11:52
Οδυσσεα από όλα τα αυτοκίνητα που ανέφερες δεν έχω ούτε ένα
όταν αποφασιστεί κάποιο από αυτά για να τρέξουμε αν δεν σου κάνει κόπο στείλτε

Ευχαριστώ,

odytsak
17-02-2011, 12:29
Σου έστειλα την Ferrari F1 '10 μπας και κάνουμε κανένα δοκιμαστικό τη Δευτέρα...

vstav130908
17-02-2011, 12:35
MANY THANKS θα σε αφήσω να με περάσεις

kyrtzo
17-02-2011, 16:09
Φιλε οδυσσεα εγω θελω την F1 2010 και το red bull carbon. θα σου τα στειλω ξανα πισω για να τα δωσεις και σε αλλα παιδια. Ευχαριστω
Περιμενω τις επιλογες σας παιδια για το πρωταθλημα, πρεπει να αποφασισουμε.
Και εγω κλεινω προς την δευτερη, τα αυτοκινητα που μπορουμε να διαλεξουμε ειναι πανω απο 15 και αν αποφασισουμε θα βαλω ολες τις επιλογες.

freakygeo
17-02-2011, 16:40
kuriako an ginei allagh meras thelw na me upologizeis gia summetoxh ok?

giannislazy
17-02-2011, 16:57
Συμφωνώ κι εγώ με την επιλογή νο2.

Θα έχω σίγουρα κανονική συμμετοχή...

Τέλος τα ταξίδια...

odytsak
17-02-2011, 17:27
Φιλε οδυσσεα εγω θελω την F1 2010 και το red bull carbon. θα σου τα στειλω ξανα πισω για να τα δωσεις και σε αλλα παιδια. Ευχαριστω
Περιμενω τις επιλογες σας παιδια για το πρωταθλημα, πρεπει να αποφασισουμε.

Δεν τα θέλω πίσω, κλωνοποιημένα είναι, μόνο όμως από αύριο γιατί σήμερα σε πρόλαβε ο Βασίλης.

Οσο για το πρωτάθλημα ότι και να αποφασιστεί μέσα είμαι.:a068:

MAD-THAN
17-02-2011, 23:01
καλησπερα παιδια.εγω ειμαι μεσα σε οτι κανονισετε:d055:.αλλη μια ιδεα ειναι ενα ενιαιο πρωταθλημα αλλα με ιδια αυτοκινητα[επιλογη απο το γκαραζ] πχ. 1η βδομαδα Deep Forest με BMW m5,Laguna Seca με Nissan gtr 07.2η βδομαδα Tokyo r246 με Audi tts coupe 09,HSR reverse me Mercedes sls amg 10.επισης μπορουμε να προστεσουμε καθε βδομαδα κ μια πιστα με kart η με nascar η rally cars μεχρι 320hp.για την ferrari f1 δεν τρελλαινομαι κ τοσο.επισης δικια μου αποψη ειναι να το κανουμε πιο simulation.ολα off εκτος απο γραμμη οδηγησης και abs για να δουμε πως λειτουργει το καθε αμαξι:a038-1:.ετσι κ αλλιως δεν παιζουμε για την :first: αλλα για τον χαβαλε.φιλε οtακοn οτι κ αν αποφασισεις :respect7: για το ολο σκηνικο που εχεις φτιαξει γιατι αλλιως δεν θα καναμε τιποτα,κ μπραβο στα παιδια που παιρνουν μερος:yes:

STI_GR
18-02-2011, 10:19
τωρα με το update θα εχουμε και performance points{opos sto PROLOQUE}.
μια προταση ειναι να ορισουμε ΡΡ και ο καθενας ας μπει με οτι θελει.

giannislazy
18-02-2011, 10:22
Φίλε STI τι ακριβώς είναι αυτά τα PP, και τι ρόλο παίζουνε στο παιχνίδι?

STI_GR
18-02-2011, 11:39
Φίλε STI τι ακριβώς είναι αυτά τα PP, και τι ρόλο παίζουνε στο παιχνίδι?

sto online sto proloque υπηρχαν κατηγοριες αναλογα με τα ΡΡ.
παραδειγμα 750ΡΡ. μπορεις να μπεις με ενα πχ. μαμα Σουμπαρου που θα δειχνει οτι εχεις 450ΡΡ τοτε αρχιζεις ανεβαζεις αλογα{ανεβαινουν τα ΡΡ} ή κατεβαζεις κιλα ή βαζεις αγωνιστικα λαστιχα μεχρι να φτασεις στο οριο 750.
τωρα το αντιθετο μπορεις να μπεις στον ιδιο αγωνα με 750ΡΡ αλλα με ενα τερας ας πουμε Ford GT. εκει ομως μπαινονταςθα σου βγαλει οτι ειναι ηδη πχ 850ΡΡ τοτε αναγκαστικα θα πρεπει να κατεβασεις αλογα να ανεβασεις κιλα ή να τρεξεις με λαστιχα σπορ...
η ουσια με τα performance points ειναι οτι τα αυτοκινητιτα γινονται "ισοδυναμα"

kyrtzo
18-02-2011, 16:42
Πολυ ωραια τωρα με τα ΡΡ μπορουμε να κανουμε ανετα ενα πρωταθλημα. Προτεινω μεχρι 600ΡΡ και ολα νορμαλ οχι racing.
Ευκαιρια ειναι να διαλεξουμε και πιστες.

MAD-THAN
18-02-2011, 20:43
Πολυ ωραια τωρα με τα ΡΡ μπορουμε να κανουμε ανετα ενα πρωταθλημα. Προτεινω μεχρι 600ΡΡ και ολα νορμαλ οχι racing.
Ευκαιρια ειναι να διαλεξουμε και πιστες.
αυτο ελειπε δηλαδη?τα pp δεν βοηθανε να γινει καλυτερο πρωταθλημα.ο καθενας θα μπορει να βαλει λαστιχα ανεσης κ πολλους hp k να βαζει κ βοηθειες στο τιμονι δεν θα του φευγει με τιποτα το αμαξι. κ θα καταντησουμε το gt5 να γινει nfs.αυτη ειναι η γνωμη μου.........θα μου πεις ο καθενας λεει τα δικα του κ πως να βγαλεις ακρη.διαφορετικα τα γουστα του καθενος............

kyrtzo
20-02-2011, 23:18
Αυριο ειναι η τελευταια μερα του πρωταθληματος και θα βγει ο πρωτος πρωταθλητης του PS3forum που εκτος συγκλονιστηκου απροοπτου θα ειναι ο Trelokomio. Μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ξεπερασε τις προσδοκιες μου και το συνολικο αποτελεσμα ειναι αρκετα ενθαρυντικο ωστε να ξεκινησουμε τις προετοιμασιες για ενα καινουργιο.
Περισσοτερες πληροφοριες αυριο και το καινουργιο thread απο την τριτη.
Οπως θα παρατηρησατε με το καινουργιο update υπαρχουν παρα πολλες αλλαγες στο παιχνιδι και θα πρεπει να προσαρμοστουμε αναλογα σε αυτες.
Ολα τα παιδια που με τιμησαν με την συμμετοχη τους και πηραν μερος σχεδον σε ολους τους αγωνες οπως ειναι φυσικο εχουν εξασφαλισμενη θεση στο νεο πρωταθλημα και αναφερομαι συγκεκριμενα:
1. otakon61078
2. Trialamp
3. Extacy156
4. odytsak
5. CantoMR2
6. Cobradrama
7. STI_GR
8. Greecegt_Madthan
9. Vstav130908
10. Trelokomio

Για τα υπολοιπα παιδια που βαζω παρακατω εχουν δικαιωμα συμμετοχης αρκει να μου πουν οτι θελουν και μπορουν να συμμετεχουν πιο δραστηρια στο νεο πρωταθλημα
Vagelis1981
f1_stk
GiannisLazy
Dinos161079

Νεες συμμετοχες δεν θα δεχτω εκτος αν προκειται να αποσυρθουν καποια απο τα παραπανω παιδια και αυτο ειναι κατι που θα το αποφασισουμε ολοι μαζι.

Τελος θα ηθελα να γινουν καποιες προτασεις απο ολους για τις πιστες που θα θελατε να χρησιμοποιησουμε στο νεο πρωταθλημα ετσι ωστε να φτιαξουμε το νεο καλενταρι.

cobradrama
21-02-2011, 10:08
Trial Mountain Circuit
Deep Forest Raceway
Grand Valley Speedway
Autumn Ring
Autodromo Nazionale Monza
Road Course-Daytona
Suzuka Circuit
Special Stage Route 5/Night
Rome Circuit
Tokyo R246

^^^ Αυτές θα προτιμούσα εγώ προσωπικά!!!
Και 700 PP, εκτός αγωνιστικών.:bang:

Dinos
21-02-2011, 10:17
Αυριο ειναι η τελευταια μερα του πρωταθληματος και θα βγει ο πρωτος πρωταθλητης του PS3forum που εκτος συγκλονιστηκου απροοπτου θα ειναι ο Trelokomio. Μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ξεπερασε τις προσδοκιες μου και το συνολικο αποτελεσμα ειναι αρκετα ενθαρυντικο ωστε να ξεκινησουμε τις προετοιμασιες για ενα καινουργιο.
Περισσοτερες πληροφοριες αυριο και το καινουργιο thread απο την τριτη.
Οπως θα παρατηρησατε με το καινουργιο update υπαρχουν παρα πολλες αλλαγες στο παιχνιδι και θα πρεπει να προσαρμοστουμε αναλογα σε αυτες.
Ολα τα παιδια που με τιμησαν με την συμμετοχη τους και πηραν μερος σχεδον σε ολους τους αγωνες οπως ειναι φυσικο εχουν εξασφαλισμενη θεση στο νεο πρωταθλημα και αναφερομαι συγκεκριμενα:
1. otakon61078
2. Trialamp
3. Extacy156
4. odytsak
5. CantoMR2
6. Cobradrama
7. STI_GR
8. Greecegt_Madthan
9. Vstav130908
10. Trelokomio

Για τα υπολοιπα παιδια που βαζω παρακατω εχουν δικαιωμα συμμετοχης αρκει να μου πουν οτι θελουν και μπορουν να συμμετεχουν πιο δραστηρια στο νεο πρωταθλημα
Vagelis1981
f1_stk
GiannisLazy
Dinos161079

Νεες συμμετοχες δεν θα δεχτω εκτος αν προκειται να αποσυρθουν καποια απο τα παραπανω παιδια και αυτο ειναι κατι που θα το αποφασισουμε ολοι μαζι.

Τελος θα ηθελα να γινουν καποιες προτασεις απο ολους για τις πιστες που θα θελατε να χρησιμοποιησουμε στο νεο πρωταθλημα ετσι ωστε να φτιαξουμε το νεο καλενταρι.

εγω προσωπικα θελω να συνεχισω να συμμετεχω αλλα επειδη δεν ειμαι και πολυ ανταγωνιστικος αν θεωρει καποιος οτι την θεση μου πρεπει να την παρει καποιος γρηγοροτερος για το καλο του πρωταθληματος δεν εχω ειλικρινα κανενα προβλημα:yes:

cobradrama
21-02-2011, 13:34
εγω προσωπικα θελω να συνεχισω να συμμετεχω αλλα επειδη δεν ειμαι και πολυ ανταγωνιστικος αν θεωρει καποιος οτι την θεση μου πρεπει να την παρει καποιος γρηγοροτερος για το καλο του πρωταθληματος δεν εχω ειλικρινα κανενα προβλημα:yes:

Άσε τα παλαβά τώρα πέρι γρηγορότερων οδηγών και μπές κανονικά!!!!!!:d030:

vagelis e11 turbo
21-02-2011, 14:12
Εγω ειμαι εξω για σημερα....οποιος θελει ας παρη την θεση μου!

kyrtzo
21-02-2011, 16:20

Φυσικα και σε θελουμε στο πρωταθλημα η ταχυτητα δεν παιζει κανενα ρολο σημασια εχει να περναμε καλα.

Η προταση η δικη μου ειναι το οριο να ειναι στα 660PP και φυσικα εκτος αγωνιστηκων. Ολα τα supercars ειναι κατω απο αυτο το οριο και με πολυ λιγες βελτιωσεις φτανουν εκει. Αλλωστε μετα απο αρκετες δοκιμες που καναμε με παιδια απο εδω μεσα ειδαμε οτι δεν πρεπει να υπαρχουν πολλες βελτιωσεις στα αυτοκινητα γιατι χαλαει η ισοροποια.
Για τις πιστες οι προτιμησεις μου ειναι:

Deep Forest Raceway
Grand Valley Speedway
Suzuka Circuit
Rome Circuit
Tokyo R246
NURBURGRING GP/F
FUGI SPEEDWAY F
cape ring
ROAD COURSE INDIANAPOLIS

Τα υπολοιπα θα τα γραψουμε αυριο

MAD-THAN
21-02-2011, 19:32
παιδια ουτε εγω θα μπορεσω σημερα.

trelokomio
21-02-2011, 20:45
Trial Mountain Circuit
Deep Forest Raceway
Grand Valley Speedway
Autumn Ring
Road Course-Daytona
Suzuka Circuit
Rome Circuit
Tokyo R246

^^^ Αυτές θα προτιμούσα εγώ προσωπικά!!!
Και 700 PP, εκτός αγωνιστικών.:bang:
sin mia prasini kolasi........:c026:

kyrtzo
21-02-2011, 23:57
To πρωτο πρωταθλημα εφτασε στο τελος του, πολλα συγχαρητηρια στον Trelokomio που πηρε ανετα την πρωτη θεση. Ευχαριστω ολα τα παιδια που βοηθησαν να ολοκληρωθει με επιτυχια το πρωταθλημα και ολους οσους πηραν μερος στους αγωνες και φυσικα στο forum που μας φιλοξενησε.
Tα λεμε στο επομενο..........

odytsak
22-02-2011, 00:08
Tα συγχαρητήριά μου στον Trelokomio
αλλά και σε σένα Κυριάκο για την πρωτοβουλία, την λειτουργία, την οργάνωση
και φυσικά για τη διάθεση και την προθυμία σου να αναλάβεις και καινούριες διοργανώσεις.

giannislazy
22-02-2011, 00:20
To πρωτο πρωταθλημα εφτασε στο τελος του, πολλα συγχαρητηρια στον Trelokomio που πηρε ανετα την πρωτη θεση. Ευχαριστω ολα τα παιδια που βοηθησαν να ολοκληρωθει με επιτυχια το πρωταθλημα και ολους οσους πηραν μερος στους αγωνες και φυσικα στο forum που μας φιλοξενησε.
Tα λεμε στο επομενο..........

Πολλα μπράβο στον πρώτο, στον τελευταίο και στους ενδιάμεσους που δώσανε μάχες στο δέκατο του δευτερολέπτου...
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον κυριάκο για την επιμονή και υπομονή του γιατί εκτός απο τα άλογα του αυτοκινήτου είχε να δαμασει και όλους εμάς...

ΥΓ. Στο επόμενο αν γίνεται μπορώ να συμμετέχω κανονικά καθώς Τελειώσαμε τα ταξίδια για φέτος... Οπότε μην κάνετε όνειρα για την 7η θέση...

STI_GR
22-02-2011, 08:16
μπραβο σε ολα τα παιδια, στον Μαρκο με την πριονοτιμονιερα του!!!:a014: και στον κυριακο για την πρωτοβουλια του.
παμε για αλλα τωρα οπου ρολο θα παιξει περισσοτερο η στρατηγικη παρα η ταχυτητα.
μεχρι την δευτερα πρεπει να κανουμε δοκιμες για να αποφασισουμε στα ποσα ΡΡ θα ειναι το οριο καθως επισης τις πιστες και τα laps.
να δουμε επισης τι θα κανουμε με τις συμμετοχες γιατι ακομα δεν εχουμε βρει room που να σηκωνει πανω απο 1Ο ατομα χωρις προβλημα.

ξεχασα να ευχαριστω το φιλαρακι μου τον COBRADRAMA για την τρομερη μαχη που δωσαμε εχθες στην Grand Valey. εκατσα και ειδα το βιντεο 2 φορες εχθες....να'σαι καλα ρε κολλητε.

Dinos
22-02-2011, 08:26
Και απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια και στον διοργανωτη.Αντε παμε για το επομενο...

cobradrama
22-02-2011, 10:39
μπραβο σε ολα τα παιδια, στον Μαρκο με την πριονοτιμονιερα του!!!:a014: και στον κυριακο για την πρωτοβουλια του.
παμε για αλλα τωρα οπου ρολο θα παιξει περισσοτερο η στρατηγικη παρα η ταχυτητα.
μεχρι την δευτερα πρεπει να κανουμε δοκιμες για να αποφασισουμε στα ποσα ΡΡ θα ειναι το οριο καθως επισης τις πιστες και τα laps.
να δουμε επισης τι θα κανουμε με τις συμμετοχες γιατι ακομα δεν εχουμε βρει room που να σηκωνει πανω απο 1Ο ατομα χωρις προβλημα.

ξεχασα να ευχαριστω το φιλαρακι μου τον COBRADRAMA για την τρομερη μαχη που δωσαμε εχθες στην Grand Valey. εκατσα και ειδα το βιντεο 2 φορες εχθες....να'σαι καλα ρε κολλητε.

Μπράβο μπράβο στον Τρελαμένο,εεεεεε,TRELOKOMIO ήθελα να πώ :banana: και θα ήθελα να ξέρεις φίλε Μάρκο ότι παρέλαβα σήμερα απευθείας από Αιτή
ένα νέο κουκλάκι με μεγάααααααλες βελόνες για τα βουντού που θα φάς στο επόμενο πρωτάθλημα :c030:.Οπότε μήν ονειρεύεσαι πρωτιές!!!!!:c055gfe::c055gfe::c055gfe:

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΚΥΡΙΑΚΟ για την πρωτοβουλία,την ιδέα,και την οργάνωση των αγώνων :respect7:.Καθώς και για την υπομονή που έκανε με μάς τους μαντραχαλάδες!!!!!!

Σε ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ RESPECT για την κόσμια συμπεριφορά τους,τόσο στους αγώνες όσο και εκτός αυτών.:respect7:

Και τέλος στα καλλητάρια μου STI_GR και TRIALAMP,ένα μεγάλο ευχαριστώ για το άφθονο γέλιο και τον υγιή συναγωνισμό στις πίστες!!!

ΥΓ.Στέλιο περιττό να σου πώ πως κι εγώ κάθισα και είδα το replay 3-4 φορές χθές βράδυ.Νά σαι καλά παλικάρι μου,πάντα τέτοια!!!!!:swordfight:

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!:yes:

vstav130908
22-02-2011, 12:54
YouTube - Drift + Terlegkas!
Το αφιερώνω σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος

trelokomio
22-02-2011, 16:11
nai eimai o protos elinas protathlitis GT500 tha ithela na euxaristiso toys gonis moy tin kopela gia tin katanoisitoys apo to thorivo tis timonieras.paroles tis diskolies kai ta voyntoy poy kanane kapioi den onomazoyme :a018:(cobra-otakon)poy me petagie exthes kai den mporousa na mpo.....telos ena megalo mpravo ston kyrgiako gia tin telia organosi toy protathlimatos xoris auton den tha kaname tipota kai sinxaritiria sta alla paidia.:d065fdd::d065fdd::d065fdd::d065fdd::d065fd d:

kyrtzo
22-02-2011, 16:47
Οπως ειπα και χθες συνεχιζουμε και ξεκιναμε καινουργιο πρωταθλημα, με την εμπειρια που αποκτησαμε και αφου γνωριστηκαμε ολοι ειμαι σιγουρος οτι θα γινει ακομα καλυτερο.
Ακομα δεν εχω αποφασισει τους κανονες αλλα η σκεψη μου ειναι να υοθετησω την ιδεα του sti να κανουμε εναν αγωνα καθε δευτερα με περισσοτερους γυρους ωστε να ειναι απαραιτητο ενα pit stop, τα αυτοκινητα θα ειναι normal περιπου στα 650-680ΡΡ τις πιστες θα τις αποφασισουμε μετα απο καποιες δοκιμες. Σχεδον καθε βραδυ οσοι μπορουν να μπαινουν να κανουμε αγωνες και την επομενη Δευτερα θα κανουμε ενα επισημο τεστ για να δουμε πως δουλευει η ιδεα και να παρουμε τις τελικες αποφασεις.
Οι συμμετοχες εχουν κλεισει με τα παιδια που ειμασταν στο προηγουμενο πιστευω οτι 12 ειναι υπεραρκετοι δεν θα βαλουμε παραπανω.

STI_GR
23-02-2011, 08:18
και την επομενη Δευτερα θα κανουμε ενα επισημο τεστ για να δουμε πως δουλευει η ιδεα και να παρουμε τις τελικες αποφασεις.

μες'το μυαλο μου εισαι...:yes:
αν σκεφτουμε οτι στο προηγουμενο πρωταθλημα ξεκινουσαμε στις 9:30 και τελειωναμε στις 11:15 με 11:30 με δυο αγωνες, τωρα πιστευω ειναι καλυτερα να κανουμε 1 αγωνα και να ορισουμε οτι ο καθε αγωνας θα ειναι π.χ. 100χιλιομετρα παραδειγμα το nurburgring θελει 5 laps kai h Suzuka θελει 15-16 laps.

πρεπει να κανουμε δοκιμες να αποφασισουμε και να δηλωσουμε τι αμαξι θα τρεχει ο καθενας και να μην αλλαζουμε σε καθε πιστα οτι μας βολευει.
πιστευω θα ειναι πολυ ανατρεπτικο αυτο το πρωθλημα γιατι οπως ειπα θα παιξει ρολο η στρατηγικη παρα η δυναμη ή η ταχυτητα.

εντυπωση μου εκανε προχθες μετα τον τελευταιο αγωνα, που καναμε εναν δοκιμαστικο στην GRAND VALEY ποσο καλα εκατσε το μικρο Lotus{νομιζω ηταν ο Ντινος} απεναντι στα αλλα "θηρια"....

giannislazy
23-02-2011, 09:05
αν σκεφτουμε οτι στο προηγουμενο πρωταθλημα ξεκινουσαμε στις 9:30 και τελειωναμε στις 11:15 με 11:30 με δυο αγωνες, τωρα πιστευω ειναι καλυτερα να κανουμε 1 αγωνα και να ορισουμε οτι ο καθε αγωνας θα ειναι π.χ. 100χιλιομετρα παραδειγμα το nurburgring θελει 5 laps kai h Suzuka θελει 15-16 laps.

πρεπει να κανουμε δοκιμες να αποφασισουμε και να δηλωσουμε τι αμαξι θα τρεχει ο καθενας και να μην αλλαζουμε σε καθε πιστα οτι μας βολευει.
πιστευω θα ειναι πολυ ανατρεπτικο αυτο το πρωθλημα γιατι οπως ειπα θα παιξει ρολο η στρατηγικη παρα η δυναμη ή η ταχυτητα.

εντυπωση μου εκανε προχθες μετα τον τελευταιο αγωνα, που καναμε εναν δοκιμαστικο στην GRAND VALEY ποσο καλα εκατσε το μικρο Lotus{νομιζω ηταν ο Ντινος} απεναντι στα αλλα "θηρια"....

Συμφωνώ κι εγω με την επιλογή εξ αρχής ενός και μόνο αυτοκινήτου. Δεν ξέρω βέβαια καλα τα αυτοκίνητα αλλα θα Είναι ωραίο να βλέπεις στο γκριντ 12 διαφορετικά...
Θα επιτρέπονται αυτοκίνητα με αγωνιστικές τροποποιήσεις;

kyrtzo
23-02-2011, 16:21
Και εγω συμφωνω στην επιλογη αυτοκινητων εξ αρχης, γιαυτο ειναι σημαντικο να κανουμε τεστ πριν αρχισει το πρωταθλημα. Θα ηθελα να ορισουμε ακομα μια μερα ακομα ισως και σημερα το βραδυ για επιπλεον δοκιμες.
Τα αγωνιστηκα και τα concept (πχ MAZDA FURAI) απαγορευονται αυστηρα, επιτρεπονται μονο αυτοκινητα παραγωγης.
Για ενημερωση χθες εκατσα 3 ωρες και εκανα δοκιμες με διαφορα αυτοκινητα στην πιστα Fuzi εκανα 3 γυρους με καθε αμαξι, στα 660PP οι χρονοι στο περιπου:
MAZDA FURAI - 1.33.300***
CIEN - 1.33.700***
ZZII - 1.33.760
MC LAREN F1 - 1.33.800
FORD GT '06 - 1.33.900
AUDI R8 - 1.34.100
FERRARI 458 - 1.34.150
NISSAN GTR - 1.34.200
CORVETTE ZR1 - 1.34.250
GALLARDO - 1.34.300
MERCEDES SLR - 1.34.900

Οι χρονοι δεν ειναι 100% αντιπροσωπευτικοι γιατι υπαρχει ο παραγων ανθρωπος, πχ το ΖΖΙΙ ηταν το τελευταιο αμαξι που πηρα και ειναι λογικο να κανω καλυτερο χρονο αφου εμαθα καλυτερα την πιστα μετα απο τοσους γυρους.
Οι χρονοι ειναι παρα πολυ κοντα και γιαυτο πρεπει ο καθενας να βρει το αμαξι που τον βολευει καλυτερα.

giannislazy
23-02-2011, 16:29
Και εγω συμφωνω στην επιλογη αυτοκινητων εξ αρχης, γιαυτο ειναι σημαντικο να κανουμε τεστ πριν αρχισει το πρωταθλημα. Θα ηθελα να ορισουμε ακομα μια μερα ακομα ισως και σημερα το βραδυ για επιπλεον δοκιμες.
Τα αγωνιστηκα και τα concept (πχ MAZDA FURAI) απαγορευονται αυστηρα, επιτρεπονται μονο αυτοκινητα παραγωγης.
Για ενημερωση χθες εκατσα 3 ωρες και εκανα δοκιμες με διαφορα αυτοκινητα στην πιστα Fuzi εκανα 3 γυρους με καθε αμαξι, στα 660PP οι χρονοι στο περιπου:
MAZDA FURAI - 1.33.300***
CIEN - 1.33.700***
ZZII - 1.33.760
MC LAREN F1 - 1.33.800
FORD GT '06 - 1.33.900
AUDI R8 - 1.34.100
FERRARI 458 - 1.34.150
NISSAN GTR - 1.34.200
CORVETTE ZR1 - 1.34.250
GALLARDO - 1.34.300
MERCEDES SLR - 1.34.900

Οι χρονοι δεν ειναι 100% αντιπροσωπευτικοι γιατι υπαρχει ο παραγων ανθρωπος, πχ το ΖΖΙΙ ηταν το τελευταιο αμαξι που πηρα και ειναι λογικο να κανω καλυτερο χρονο αφου εμαθα καλυτερα την πιστα μετα απο τοσους γυρους.
Οι χρονοι ειναι παρα πολυ κοντα και γιαυτο πρεπει ο καθενας να βρει το αμαξι που τον βολευει καλυτερα.

Πολλοί εδώ, όπως κι εγώ, έχουμε κάνει αγωνιστική τροποποίση στην Corvette ZR1 οπότε αυτομάτως αποκλείετε από την επιλογή... Αυτό εννοώ.
Αρά μιλάμε για stock cars με μηχανικές βελτιώσεις και επιλογές έως τα 660ΡΡ...

Dinos
24-02-2011, 13:20

Στελαρα το lotus ηταν με αγωνιστικη τροποποιηση γι αυτο εστριβε τοσο καλα, στις ευθειες οπως εβλεπες με φτανατε για πλακα.

STI_GR
24-02-2011, 13:44
Στελαρα το lotus ηταν με αγωνιστικη τροποποιηση γι αυτο εστριβε τοσο καλα, στις ευθειες οπως εβλεπες με φτανατε για πλακα.

δεν εχει σημασια Ντινο. σκεψου οτι μετα απο 5 laps τερματισαμε με 10sec διαφορά....