PDA

View Full Version : Διάφορα PS3 παιχνίδια

Nek_Food
15-07-2010, 16:07
Προς ανταλλαγή τα Αssassin's Creed II / Pure για PS3 σε άριστη κατάσταση όλα τους, με PS3 παιχνίδι αντίστοιχης εσοδείας. Εάν είναι μεταγενέστερο θα μπορούσα να καλύψω την διαφορά με αυτά τα πολύχρωμα χαρτάκια που τα λένε... κάτσε να δεις ευρώ. :D

Κάντε μου προτάσεις κυρίως μέσω pm για να είμαστε σίγουροι ότι θα τις δω, γιατί έχω την τάση να ξεχνάω που βρίσκονται οι αγγελίες μου.

Θα με ενδιέφεραν γενικά, Ratchet & Clank: Crack in Time / Batman: Arkham Asylum / Buzz! Μουσικό Κουίζ (χωρίς τα buzzers) / Sports Champions / The Shoot. Nαι ξέρω κάποια είναι πιο καινούργια για αυτό έβαλα στην συνάρτηση και τα ευρώπουλα παραπάνω ή δίνω περισσότερα παιχνίδια εγώ. ;)

Επίσης ενδιαφέρομαι και για το Move controller μόνο του. Ανταλλαγή με κάλυψη της όποιας χρηματικής διαφοράς προκύψει.

Υ.Γ.: Δεν ενδιαφέρομαι για promo, μόνο κανονικές εκδόσεις (δεν με ενοχλούν να είναι platinum).

[σημείωση]
Επίσης, το Αssassin's Creed II για PS3 ενδιαφέρομαι εκτός από τα ανωτέρω και για το ίδιο παιχνίδι (assassin's creed II) σε xbox 360.

Nek_Food
29-11-2010, 11:00
Καλημέρα...

Έκανα ένα μικρό φρεσκάρισμα στην αγγελία μου, από όπου αφαίρεσα όσα έχω δώσει και φυσικά όσα βρήκα από αυτά που έψαχνα. Έσβησα και όλα τα περασμένα μηνύματα μου.

Προσθήκες προσφοράς:
Transformers: Revenge of the Fallen
Mercenaries 2

Προσθήκες αναζήτησης:
The Saboteur

Αν ενδιαφέρεστε για κάτι, στείλτε μου με pm την προσφορά σας.

teambody
02-12-2010, 18:02
Εχω ολο το πακετο ps mover + shooter ....ενδιαφερεσαι???

Nek_Food
02-12-2010, 22:16
Σου στέλνω μήνυμα να συνεννοηθούμε, να μου πεις τί θέλεις.

Spyrand
07-12-2010, 12:36
exw to saboteur kai to tools of destruction.
den me endiaferoun ta games. an exies kati allo gia antallagi h thes me 15e/piece stile PM m8.

Nek_Food
04-01-2011, 11:19
Τα παιχνίδια έφυγαν οπότε:
Λουκετάκι, διαγραφή, πυρπόληση, εξοστρακισμός, στο εκτελεστικό ή ό,τι προτιμάτε οι διαχειριστές...

Ευχαριστώ πολύ

plakas
04-01-2011, 11:36
ισως η ποιο παλια αγγελια εκλεισε!!!