View Full Version : Assassins Creed για Ps3
Πωλειται το συγκεκριμενο παιχνιδι σε αριστη κατασταση 10 ευρω.
Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm.
Αλλαγη τιμης
up...
ΝΕΑ ΤΙΜΗ 10 ευρω...
Εμένα με ξέχασες τελείως????
Edit: Άστο κράτα το
Οπως σου ειπα και στο τηλεφωνο...σε πηρα 2 φορες και δεν το σηκωνες και δεν με πηρες πισω.Εφοσον δεν το θες το παιχνιδακι...συννεχιζεται η αγγελια.
UP...
Καλά μην πάμε να βγούμε και από πάνω... Πριν 2 βδομάδες ήταν να με πάρεις τηλέφωνο και ούτε μηνύμα στον τηλεφωνήτή μου δεν άφησες. Το τηλέφωνο που λες έγινε σημερα... Κάλη τύχη στην αγγελία σου. Over and out!
Καλά μην πάμε να βγούμε και από πάνω... Πριν 2 βδομάδες ήταν να με πάρεις τηλέφωνο και ούτε μηνύμα στον τηλεφωνήτή μου δεν άφησες. Το τηλέφωνο που λες έγινε σημερα... Κάλη τύχη στην αγγελία σου. Over and out!
Man ΑΝ νομιζεις οτι παω να βγω απο πανω...κανεις ΛΑΘΟΣ...
Τηλεφωνο σε πηρα την προυγουμενη εβδομαδα και καλος ή κακος δεν το σηκωνες...θα μπορουσες να με επαιρνες πισω μετα τις 2 κλησεις μου που ειχες στο κινητο σου (ψαξε τις κλησεις στο κινητο σου να δεις ΠΟΤΕ σε ειχα ξαναπαρει).Οσο για το "2 βδομαδες πισω" σου ειχα στειλει και ξαναστειλει pm οτι απλα δεν προλαβαινω λογο δουλειας...ΟΥΤΕ προλαβαινω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να μπαινω στο συγκεκριμενο forum.
Για το "καλη τυχη" που λες για την αγγελια...ΟΥΤΕ μου λειπουν 10 ευρωπουλα ΟΥΤΕ τρελαινομαι να πουλησω το παιχνιδακι ΑΠΛΑ το εβαλα σε αγγελια ΜΗΠΩΣ καποιος ηθελε να το παρει σε πιο φτηνη τιμη απο το να το παρει σε καινουργιο.
Καλο Ψαξιμο Στο Παιχνιδακι...
UP 10 euro...αντε να φευγει...
up 10 euro
Στελνω ΚΑΙ αντικαταβολη πλεον...οποιος ενδιαφερεται pm...
Παρακαλω να κλεισει η αγγελια λογω οτι εφτιαξα μια αγγελια με 3 τιτλους μαζι για να μην γεμιζω topics.Ευχαριστω...