PDA

View Full Version : Χαρίζονται PS3 games

Gazof
25-05-2016, 22:56
Μου έχουν περισσέψει κάμποσα promos για PS3, τα οποία τα χαρίζω σε όποιον θέλει είτε να τα παίξει είτε με τη σειρά του να τα δώσει σε κάποιον φίλο/η, αδερφό, ξάδερφο και πάει λέγοντας και τα οποία είναι:

Beyond: two souls
LittleBigPlanet 3
LittleBigPlanet Karting
Gran Turismo 6
Puppeteer

ΥΓ 1 Κάποια τα έχω διπλά και κάποια και τριπλά (εκτός των GT6 και LBP 3 που τα έχω από ένα), οπότε αυτή τη φορά ας μην κάνουμε κληρώσεις και τα σχετικά, παρά μόνο λίστα με τη σειρά που θα ποστάρετε εδώ.

ΥΓ 2 Αν κάνονίσουμε κάποια καλοκαιρινή μασαμπούκα ή καφέ, θα έρθω να τα δώσω εκεί, νομίζω θα βολέψει καλύτερα

ΥΓ 3 Λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να στείλω επαρχία. Μπορώ όμως να δώσω σε κάποιον σε Εύβοια και Πάτρα, που πηγαίνω κάθε μήνα περίπου.

jk_blue_tiger
25-05-2016, 23:06
Καλησπερα φιλε. Καταρχην μπραβο για την κινηση σου.
Ενδιαφερομαι πρωτιστως για το LittleBigPlanet Karting και εαν δεν το ζητησει καποιος αλλος και για το Puppeteer.
Μενω επαρχια αλλα εχω γνωστο/η στην Αθηνα, ωστε να πραγματοποιηθει η παραδοση.
Εαν δεν υπαρχει προβλημα σου δινω κινητο σε pm και κανονιζεται.
Ευχαριστω.

rookie
26-05-2016, 00:29
Δε θα με χαλαγε το Beyond. Ευγε για την κινηση σου αυτη!

Axilleas_GR
26-05-2016, 01:12
Και εμενα επισης το Beyond θα με ενδιεφερε. Αν δε το εχεις διπλο η τριπλο οπως λες εννοειται παει στο Λυμπερη. (ψιτ Λυμπερη για κανενα καφεδακι παλι να κανονισουμε. Τα ειπαμε ελαχιστα στο Θησειο) Ευχαριστουμε πολυ για την κινηση και να κανονισουμε για καφεδια.

Kane
26-05-2016, 09:39
Είστε πολύ ωραίος τύπος κύριε! Ευχαριστούμε για την κίνηση αυτή.

Το μόνο που δεν έχω παίξει είναι το Beyond αλλά βλέπω ότι είμαι τρίτος στη σειρά. Ο boostης ο Λυμπέρης δεν έχει αφήσει τίποτα :p

mihalis13
26-05-2016, 10:13
Ένα GT6 δεν θα με χάλαγε. Πάρα πολύ ωραία κίνηση Δημήτρη!!!
Πέρα από την πλάκα πρέπει να γίνει συνάντηση μέσα στον Ιούνιο.

rookie
26-05-2016, 10:18
Ειτε το παρει ο Μιχαλης ειτε εγω, το ιδιο ειναι. "Μια πορτα" ειμαστε.....δεν εχω προβλημα......

Gazof
26-05-2016, 18:02
Ό,τι έχετε ζητήσει υπάρχει, οπότε είμεθα κομπλέ!

jk_blue_tiger ----> LittleBigPlanet Karting και Puppeteer (εφόσον δεν ζητηθούν από άλλους τα Puppeteer)
rookie ----> Beyond: Two Souls
Axilleas_GR ----> Beyond: Two Souls
Kane ----> Beyond: Two Souls
mixalis13 ----> GT6

Μιχάλη θα ανοίξουμε κανά θεματάκι για συνάντηση τον Ιούνιο αν είναι, να έχει γίνει και η E3 ;) Άντε και να μάθεις καλά το GT6 να παίζουμε παρέα πηγαίνοντας "τάπα" :D

MrOlethros
27-05-2016, 03:00
Σε ευχαριστουμε παρα πολυ για αυτην σου την χειρονομια σου Gazof

με την σειρα μου θα με ενδιεφερε το LittleBigPlanet 3 αν υπαρχει ακομα

Mr.Dododi
27-05-2016, 12:37
Καλημέρα Δημήτρη! Ενδιαφέρομαι για τα Little Big Planet Karting και Puppeteer. Η καφεδούμπα/μασαμπούκα κερασμένη από εμένα. Χαλάνδρι βολεύει;

Gazof
29-05-2016, 21:35
Έτοιμος ο Γιάννης (jk_blue_tiger), βρέθηκα με τον άνθρωπο-κρίκο της συναλλαγής και τα έδωσα.

Σε ευχαριστουμε παρα πολυ για αυτην σου την χειρονομια σου Gazof

με την σειρα μου θα με ενδιεφερε το LittleBigPlanet 3 αν υπαρχει ακομα

Υπάρχει ;)

Καλημέρα Δημήτρη! Ενδιαφέρομαι για τα Little Big Planet Karting και Puppeteer. Η καφεδούμπα/μασαμπούκα κερασμένη από εμένα. Χαλάνδρι βολεύει;

Δικά σου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το κέρασμα, να παραγγείλω πολύ πράμα δηλαδή :P Θα ανοίξω θέμα για συνάντηση τις προσεχείς μέρες, το βλέπουμε για περιοχή!

Ενημέρωση, έχει μείνει Beyond για όποιον το/τα θέλει.

jk_blue_tiger
30-05-2016, 02:31
Δημητρη οτι και να πω για την καλοσυνη & ανιδιοτελεια σου ειναι λιγο.
Μακαρι να εισπραξεις στο δεκαπλασιο τις πραξεις σου.

Kane
22-06-2016, 08:56
Βρέθηκε το Beyond από έναν φίλο οπότε μπορεί να το πάρει κάποιος άλλος.

AriStos13
22-06-2016, 08:59
Δημητρη τωρα το ειδα φιλαρακι! Αν υπαρχει ακομα το little big planet karting και το gran turismo 6 παρτα μαζι σου στην επομενη σου εξορμηση στην Πατρα!!

Sent from my iPhone 6

Gazof
13-07-2016, 20:03
Δημητρη τωρα το ειδα φιλαρακι! Αν υπαρχει ακομα το little big planet karting και το gran turismo 6 παρτα μαζι σου στην επομενη σου εξορμηση στην Πατρα!!

Sent from my iPhone 6
Τέλος του μήνα θα κατέβω. Επειδή δεν υπάρχουν άλλα, θα δώσω στον MrDododi το Puppeteer και το LBP Karting σε σένα, επειδή είναι το τελευταίο. Δίκαιες μοιρασιές :D

Το θέμα μπορεί να κλειδώσει.