PDA

View Full Version : PSN Salt and Sanctuary

Snk
09-03-2016, 13:15
https://www.youtube.com/watch?v=u_054dUJzCE

https://www.youtube.com/watch?v=PYqWaeih0nU

Απο την στιγμή που ανακοινώθηκε το περίμενα με αρκετή αγωνία το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό γιατί η εντύπωση που δίνει από τα διάφορα gameplay vids, είναι ότι πρόκειται για ένα 2d dark souls. Ακομα και η χρήση των items, των όπλων κλπ, μέχρι και η τροπαιολιστα (http://www.exophase.com/game/salt-and-sanctuary-ps4/trophies/) φωνάζει souls

Την άλλη εβδομάδα έρχεται στο store και ήδη έχει ανέβει για preorder

james9
09-03-2016, 13:17
Το παρακολουθω καιρο και ειναι σιγουρη αγορα απο μενα. Περιμενω μονο ενα review για να δω αν εχει θεματα στο χειρισμο και την αμεσοτητα/αποκριση που παιζουν μεγαλο ρολο στα souls. Αν ειναι οκ εφυγε για αγορα.

Snk
09-03-2016, 13:18
Αυτο ακριβως με τον χειρισμό θελω να δω κι εγω. Ειναι το μονο που με τρομαζει μηπως δεν ειναι καλος και κανει το παιχνίδι εκνευριστικό

mihalis13
09-03-2016, 23:38
Αν δεν κανω λάθος βγαίνει και για το ps vita.
Οτι πρέπει μου φαίνεται για το βιτάκι. Λογικά αν ειναι σε καλή τιμή θα το αγοράσω όταν βγει.

the master
10-03-2016, 12:26
pre ordered και απο μενα , φαινεται ιδιαιτερα καλοφτιαχμενο game
και για 16 ευρω πιστευω οτι θα αξιζει ,
θα δουμε :p

Snk
15-03-2016, 11:37
Πολυ καλο το παιχνίδι. Είναι πραγματικά σαν να παίζεις souls σε 2d. Ο χειρισμός πολύ καλός, ότι θέλουμε να κάνουμε γίνεται άμεσα χωρίς προβλήματα

Δυο πράγματα δεν μου άρεσαν μόνο
Το ενα ειναι αυτο με τα oath που είναι σαν τα covenants και το καθένα σου δίνει διαφορετικά healing estus, πχ στο 1ο oath σου γεμιζουν αμεσως την ζωη, στο 2ο σου κάνει regenerate κλπ
Το αλλο που δεν μου άρεσε είναι το πως λειτουργούν τα skills. Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ένα όπλο που είναι πχ level 2, πρεπει να εχεις και το κατάλληλο skill. Αυτα τα skills ομως ειναι σε tree μορφή και αναγκαστικά πρέπει να χαλάσεις πόντους και να πάρεις skills που δεν χρειάζεσαι ή δεν τα θέλεις

mihalis13
15-03-2016, 11:45
Σε PS4 ή σε PSVITA το παίζεις Μιχάλη;; Γιατί σκέφτομαι κάποια στιγμή να το αγοράσω στο Vita

Snk
15-03-2016, 11:47
Σε ps4 παιζω. H εκδοση του vita νομιζω δεν εχει βγει ακομα

james9
15-03-2016, 12:02
Ωραια μαλλον το αγοραζω και εγω σημερα. 17€ δεν εχει ακομα?

Εμενα με προβληματιζει ποσο χασιμο θα ειναι σε 2d , εννοω σε backtracking και μπρος πισω σε περιοχες.

- -

Snk
15-03-2016, 13:00
Μεχρι στιγμής που εχω φτασει στο 2o boss δεν εχει καθολου backtracking γιατι εχει παρα πολλα shortcuts και όπου θες πας πολύ γρήγορα. Πάντως πολύ μέτρια και βαρετά τα 2 πρώτα bosses

the master
16-03-2016, 00:36
Εγω εχω νικησει το 4ο boss,,,το παιχνιδι σου δινει πραγματικα την αισθηση ενος 2D souls...σχεδον σε ολα world design , level design , boss design ,weapons, items , covenants,currencies...
γενικα πολυ εθιστικο , καλοφτιαχμενο και με πολυ βαθος..ωστοσο εχω την αισθηση οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ισως να περιμεναμε ,,,τα Bosses που εχω παιξει μεχρι στιγμης εχουν αρκετα απλοικο Moveset ,,,και επισης τους πιο δυσκολους εχθρους μπορεις ανετα να τους cheesareis με spells η βελη , οποτε αν καποιος θελει περισσοτερο challenge προτεινω playthrough με σπαθι ,,,
επισης και το soundtrack δε μου λεει τιποτα το ιδιαιτερο μεχρι στιγμης...

Anyways για 16/18 ευρω το παιχνιδι αξιζει αρκετα και ειναι οτι πρεπει για να περασουν οι μερες μεχρι να ερθει το επος τον απριλι :p

james9
16-03-2016, 09:40
Το πηρα και εγω τελικα. Οπως το περιμενα , ομορφο art direction, ενα 2D souls game, με shortcuts, boss fights , covenants και φυσικα salts aka echoes aka souls.

Σκοτωσα το πρωτο boss με λιγο δυσκολια γιατι το 2D σε περιοριζει. Νομιζω οτι ειναι λιγο πιο ευκολο το farming ή ειναι ιδεα μου? Μετα ανοιξα μια πορτα κοντα στο hub και ειχε εναν ιπποτη που με διελυσε μου θυμησε τον ιπποτη στη γεφυρα στην αρχη του demon souls που εκανα μια μερα να καταλαβω οτι ειναι overleveled για αρχη.

the master
20-03-2016, 20:10
Παιδια αν καποιος το τερματισει ας γραψει εδω αν το ng+ μπαινει αυτοματα μετα το τελευταιο μποσσ ή οχι...

james9
21-03-2016, 10:03
Εχω νικησει και το 4ο boss. Το παιχνιδι ειναι απιστευτο , σα να παιζεις dark souls σε 2 διαστασδεις. Απιστευτο βαθος, τελειο level design, skill tree που θυμιζει FFX , πολλα οπλα και δυσκολια οσο πρεπει.

Ανετα πληρωνα τα διπλα απο οσο το πηρα , μπραβο τους που το δωσανε μονο 17€.

james9
28-03-2016, 11:10
Τι εγινε ρε σεις? Μονο εγω εχω λιωσει? Δεν ξερετε τι χανετε!

mihalis13
28-03-2016, 11:18
Εγώ περιμένω να βγει για το PsVita. Τότε θα το ξεκινήσω. Έχουμε και ένα witcher να τερματίσουμε :P

james9
28-03-2016, 11:24
Οκ δεκτο για το Witcher αλλα μην το παιξεις στο Vita. Το παιχνιδι ειναι κανονικος ΑΑΑ τιτλος και θα το ευχαριστηθεις καλυτερα σε μεγαλη οθονη. Εκτος αυτου ,λογω της δεδομενης δυσκολιας του , ο χειρισμος δε θα σε βολεψει , θα θες να σπασεις το vita. Θα μπορουσες να παιξεις Dark Souls σε vita? Ουτε με σφαιρες.

Παντως το παιχνιδι εχει απιστευτο , βαθος, φοβερη δουλεια , ειδικα για 17€ που ζητανε για να το αγορασεις. Θα μπορουσε να πωλειται retail ανετα σε μεγαλυτερη τιμη.

mihalis13
28-03-2016, 11:40
Έχω ένα κόλλημα. Παιχνίδι 2 διαστάσεων στο ps4 δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ με τίποτα. Στην αρχή οκ αλλά μετά βαριέμαι. +οτι έχω ακόμα να με περιμένουν στο PS4 τα Zombi και Batman Arkham Knight.
Οπότε αν δεν μου κάτσει στο vita τότε κάποια στιγμή σε νεκρή gaming περίοδο θα ασχοληθώ μαζί του.

james9
28-03-2016, 11:49
K εγω το ιδιο , δεν μπορω με τιποτα τετοια παιχνιδια. Ομως ξαναλεω θα ξεχασεις σε 5' οτι ειναι 2D. Θα παιζεις οπως στο bloodborne. Αγχος, μυαλο να δουλευει , προσοχη σε καθε βημα και πανηγυρια μετα απο καθε boss.

Επαιζα χτες και εβλεπε ενας φιλος και μου λεει μολις καθεται στον καναπε , τι παιζεις ρε συ που το θυμηθηκες αυτο? Νομιζε οτι ειναι καποιο παλιο παιχνιδι που εβγαλαν στο store. Μολις του εξηγησα τι παιζει γιατι δεν εχει ιδεα απο souls , ειχε πορωθει και καθοταν και με βοηθουσε και κρατουσε σημειωσεις που να παω, που με περιμενει δυσκολος εχθρος κλπ .

mihalis13
28-03-2016, 11:53
χαχχαχα! Οκ με έπεισες.
Τώρα σίγουρα δεν έχω χρόνο. Αλλά δε νομίζω να ασχοληθώ μαζί του πριν το Uncharted.
Εδώ και το DSIII παρόλο που το έχω κάνει pre order (μόνο και μόνο λόγω συλλεκτικής, αλλιώς δεν το αγοράχω και θα περιμένω την GOTY) δεν με κόβω πριν το Σεπτέμβριο να παίζω :P

chronohill
28-03-2016, 14:52
Ρε συ james και λοιποι..αν ειναι δυσκολο αντίστοιχα με τα souls/bb εχει καμμια βοήθεια;αν κολλησεις τι γινεται;γιατι εγω την αμαρτια μου θα την πω το χτυπαω το καμπανακι....!

james9
28-03-2016, 15:11
Ρε συ james και λοιποι..αν ειναι δυσκολο αντίστοιχα με τα souls/bb εχει καμμια βοήθεια;αν κολλησεις τι γινεται;γιατι εγω την αμαρτια μου θα την πω το χτυπαω το καμπανακι....!

Αυτο φοβομουν στην αρχη κ εγω αλλα λεω για 17 ευρω το ρισκαρω , το πολυ πολυ να το παρατησω.

Online multi οπως τα souls δεν εχει. Μονο co op τοπικα με 2ο χειριστηριο .

Ομως πρεπει να πω οτι ενω εχει τη δυσκολια του, το farming ειναι πολυ πολυ πιο ευκολο . Εγω δεν ειμαι ουτε στη μεση εχω φτασει level 61 ενω ενας γνωστος μου ειναι λιγο παρακατω και δεν ειναι ουτε 40.

Επισης ενω με πρωτη ματια τα boss ειναι απαλευτα , δηλαδη λογω του 2D , μπορουν να σε στριμωξουν και να σε σκοτωσουν σε 2'' , αν βρεις που εχουν αδυναμια βγαινουν το ιδιο ευκολα. Αλλο ειναι weak σε fire , αλλο σε arcane κλπ.

Το σιγουρο ειναι οτι καθε φορα που θα πεσεις σε χασμα ή θα χασεις και θα εκνευριστεις γιατι εχασες για παντα το salt (aka souls aka echoes) , θα επιστρεψεις σε λιγο για να προχωρησεις.

Alastor
28-03-2016, 15:46
james,σαν γνωστος σοουλ λαγνος που εισαι, με εψησες να το τιμησω,ειδικα στα 17 ευρω ποσο κακο μπορει να ειναι :P.Ισως ειναι οτι πρεπει για την αναμονη του Dark Souls 3.Αληθεια ειναι μεγαλο σε διαρκεια?

james9
28-03-2016, 16:02
james,σαν γνωστος σοουλ λαγνος που εισαι, με εψησες να το τιμησω,ειδικα στα 17 ευρω ποσο κακο μπορει να ειναι :P.Ισως ειναι οτι πρεπει για την αναμονη του Dark Souls 3.Αληθεια ειναι μεγαλο σε διαρκεια?

Εχω σκοτωσει 6 boss και εχει απο οτι εχω διαβασει αλλα 11 + 4 optional. Μεχρι στιγμης εχω παιξει ενα 12ωρο γεματο. Γενικα θα δεις οτι ειναι souls game σε ολα του.

Alastor
28-03-2016, 16:57
ωραια κομπλε,θα το τιμησω στο αμεσο μελλον

Snk
28-03-2016, 17:40
Εγω εχω νικήσει και τον Kraekan Wyrm αλλα εδω και καμιά εβδομάδα έχω σταματήσει να παίζω μέχρι να βγει το patch που διορθώνει το bug που καταστρέφει τα saves

james9
28-03-2016, 18:09
Εγω εχω νικήσει και τον Kraekan Wyrm αλλα εδω και καμιά εβδομάδα έχω σταματήσει να παίζω μέχρι να βγει το patch που διορθώνει το bug που καταστρέφει τα saves
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? ΛΕΓΕ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ?

Στάλθηκε από το SM-G3815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Snk
28-03-2016, 20:27
Ναι έχει bug που αμα κρασαρει το παιχνίδι αυτόματα καταστρεφονται και τα saves. Δεν το εχει παθει πολύ κοσμος αλλα για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο ειπα να περιμένω

Known Issues

Unfortunately, even after many hours of testing, not every issue can be found before the launch of a game. We can, however, do our best and keep track of what is found to address in a future patch.

Here, I'll be compiling a list of known issues and their status. Please check here to see if your bug is already being tracked. There will likely be spoilers so here's your SPOILER warning!

*Really, really bad localization - Because we were changing text up until the last second before certification, in-game text is currently automatically translated in other languages with spot checks on key terminology. We were required to get all the store text translated for real but for some reason, in-game text being "ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US" levels of translation was "fine" for launch. We're planning to patch in launching in only English with a menu option to select a langauge (in case you really wanted to see the bad loc for some reason), then patch in the true localization when we have it finished.

*Co-op progression blocking bug - The second player Sellsword cannot progress when going back to their own game if they help too far in their host's game.

*If the player approaches the False Jester from the back entrance, the boss can attack the player outside his arena.

*Grasping enemies, such as the dog, can push the player into a wall causing them to get stuck. Throwing a potato can sometimes unstuck the player.

*Random crashes - we're receiving crash reports from PlayStation so hopefully we can repair the crashes that aren't easily reproducible.

*Remapping controls - we plan to add this in. In the meantime, PS4 has the option to remap in Accessibility.

*Not available in SCE Asia and Japan - This is something we started communications for but weren't replied to in time for a global launch. Bizdev is weird. We'll be able to get certification for these regions started soon so hopefully it won't take too long!

*Save data corruption - The most terrifying report a developer can hear. Seriously, we're nauseated over it. It wasn't seen in test or certification but things can slip by without ever occurring before launch. Saves can be corrupted after a crash, causing the loss of a character and their progress. We're getting crash reports, as long as you send them in, so hopefully we can nail down what is causing this, squash it, burn it and grind it into dust. If this happens, you can delete the save file, not the whole game, just the save file, to start a new character.

*Text can be hard to read - The text can be really small on smaller displays so we're adding a menu option to change the size of your UI.

*Kraeken Wyrm can become stuck off screen - Sometimes when the Kraeken Wyrm lands outside of the boss arena camera region, it can become stuck and die or die and kill the player.

*Final boss intro can repeat - The player can jump up the left entrance wall and reinitialize the boss introduction. The boss damage does not reset.

james9
28-03-2016, 20:29
Ευχαριστώ φίλε, θα κάνω ένα διάλειμμα, έχω τόσα παιχνίδια που περιμένουν.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

james9
29-03-2016, 09:48
Δεν αντεξα το συνεχισα χτες βραδυ. Συνολικα εχω σκοτωσει

Sodden Knight
Queen of Smiles
Kraekan Cyclops
Mad Alchemist
False Jester
Kraekan Wyrm
Tree of Men
Disemboweled Husk
Stench Most Foul
Untouched Inquisitor

Πηγα και σε μια νεα περιοχη , φανταστικη, θα συνεχισω το βραδυ απλα θα κανω backup το save μου μην παθω καμια ζημια.

james9
31-03-2016, 10:14
Συνεχιζω το μοναχικο δρομο του Salt, χωρις βοηθεια , χωρις χαρτη, χωρις καμπανακια.

Level 75 και εχω σκοτωσει

Sodden Knight
Queen of Smiles
Kraekan Cyclops
Mad Alchemist
False Jester
Kraekan Wyrm
Tree of Men
Disemboweled Husk
Stench Most Foul
Untouched Inquisitor
Third Lamb
Dried King

Μεγαλο κόλλημα το παιχνιδι.

Snk
31-03-2016, 11:07
Το patch απο 23 του μηνα το εχουν έτοιμο και περιμένουμε να παρει έγκριση απο την sony

Patch 1.02 Update Notes

- Repair sellsword worlds by gifting items that may be inaccessible due to progress in the last host's world

- Potential fix for data loss bug

- HUD scaling

- HUD levels - normal, no background trim, minimal, disabled

- Fixed 0 gold cost items

- Fixed crash when trying to browse inventory while Flint & Steel equipped

- Fixed crash when trying to curb stomp when Flint & Steel equipped

- Fixed bug where offhand weapon would be consumed by Flint & Steel

- Reduces Dragonfire damage and duration, also doesn't get perfect protection from Link of Fire & Sky anymore

- Allow language chooseing

- Fixed getting stuck in walls when grabbed

james9
31-03-2016, 11:10
Αντε να το δωσουν να παιξει κ κανενας αλλος , μιλαω μονος μου σαν τον τρελο.

the master
31-03-2016, 19:48
Εγω εχω κολλησει στο τελευταιο Boss ρε,,,
15 ωρες true gameplay περιπου

james9
31-03-2016, 20:29
Εγω εχω κολλησει στο τελευταιο Boss ρε,,,
15 ωρες true gameplay περιπου
Τι λεβελ είσαι;
Έβγαλες κ τα optional?
Καλά μόνο 15 ώρες; Δε χάνεις καθόλου;

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

the master
01-04-2016, 16:57
εχω φτιαξει μαγο ρε και μαλλον εχω καταφερει να τον κανω over powered :p
Ναι εχω κανει ολα τα optional, βασικα τα περισσοτερα τα εβγαλα first try..

Να σου πω κατι δεν ηθελα να δυσκολευτω ιδιαιτερα για αυτο και επελεξα Mage,γιατι περιμενω το ds3 για ιπποτη και true challenge,αλλα το game και ετσι ειναι πολυ διασκεδαστικο ,,, τιποτα το αριστουργηματικο αλλα και παλι αξιζει

the master
03-04-2016, 16:52
omfg my save got corrupted... RIP

Snk
03-04-2016, 18:18
Πολυ κριμα ρε συ. Τουλάχιστον πρόλαβες και το νίκησες το τελικό boss ;

james9
03-04-2016, 19:37
Ενταξει , στοπ απο μενα θα σπασω την κονσολα αν μου τυχει τετοιο πραγμα.

Κριμα ρε συ..

Dragonpaul
03-04-2016, 19:41
Nα ρωτησω κατι;;; Ειναι ενα save;;; Δεν υπαρχουν περισσοτερα, ετσι ωστε να το κατεβασει κανεις απο το cloud παλι;;;

the master
04-04-2016, 01:47
Δε ξερω ρε συ νομιζω ενα ειναι...
17 ωρες και ημουν στο τελευταιο boss..

δε ξερω, ξενερωσα αρκετα,,,
δηλαδη ποιος ξερει μετα απο ποσο καιρο θα ξανασχοληθω...

Snk
07-04-2016, 13:57
Κατι στραβα πρεπει να εχει παει με το patch, δεν γίνεται μετα απο τοσο καιρό να περιμένουμε ακόμα. Χθες σε ενα κανάλι στο twitch που είχαν πάει, τους ρώτησαν στο chat αλλά δεν είπαν τίποτα. Ισως και να μην το είδαν όμως γιατι γενικα απαντούσαν σχεδόν σε όλα

james9
07-04-2016, 14:12
αν μετα απο καθε session σωζουμε το save θα ειμαστε οκ λετε? Ή καταστρεφεται την ωρα που παιζεις?

Nikos326_GR
07-04-2016, 14:53
sorry ρε παιδες δεν μπορειτε να σώσετε αν οχι στο cloud σε stickακι;

Snk
08-04-2016, 14:06
Ειναι βασανο γιατι και θα εισαι μεσα στο άγχος συνέχεια να κάνεις copy το save και αν έχεις παίξει πχ κανα 3ωρο και εχεις βγαλει και τιποτα παλουκοbosses, αντε μετα παλι. Αν και τώρα τελείωσε η αναμονή

Hey all, was hoping to simultaneously push our Sony America and Sony Europe region patches, but Europe got held up. For our 1.03.A notes:

1.03

- Fixed 1.02 incantation row bug (that caused the 1.02 rollback)
- Added proper German localization

1.02 (rolled back, reimplemented in 1.03)

- Repairs sellsword worlds by gifting items that may be inaccessible due to progress in the last host's world
- Potential fix for data loss bug
- HUD scaling
- HUD levels -- normal, no background trim, minimal, disabled
- Fixed 0 gold cost items
- Fixed crash when trying to browse inventory while Flint & Steel equipped
- Fixed crash when trying to curb stomp when Flint & Steel equipped
- Fixed bug where offhand weapon would be consumed by Flint & Steel
- Reduces Dragonfire damage and duration, also doesn't get perfect protection from Link of Fire & Sky anymore
- Allow language choosing
- Fixed getting stuck in walls when grabbed

1.03.E will be incoming for Europe region. Thanks for your patience, and we love you all!

jk_blue_tiger
08-04-2016, 14:42
"Potential fix for data loss bug" = ΠΙΘΑΝΟ φιξ δλδ ΜΠΟΡΕΙ και να μην εχετε απωλεια δεδομενων.
Δεν θα ελεγα οτι το save σας ειναι τωρα ασφαλες.

chronohill
23-01-2017, 11:16
Nτελιριο indie gaming με εχει πιασει!
Εφοσον περιμενω το ρεζι ειπα να το ξεκινησω...
Τρελο παλουκι!ειδικα για μενα που παιζω τα souls με μαγο συνηθως και βοηθεια!
Ξεκινησα παλαντιν και εχω βγαλει 3 bosses με αρκετα γαμωσταβριδια!
Ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενο το παιχνιδι...Εχει και local coop που το βρηκα πολυ ωραια προσθηκη!μακαρι να ειχε και Online με φιλο...

Εχω μπροστα μου 2 bosses και με εχει λουσει κρυος ιδρωτας...την Queen of smiles και το κρακεν...

Αποτι καταλαβα να μην τα τσιγκουνεύομαι τα idols και να να βαζω σε καθε sanctuary που βρισκω ετσι?

Εχω χασει λιγο την μπαλα με τα covenants πως σκ@ατα τα λενε αλλα θα εντρυφησω σιγα σιγα...

james9
23-01-2017, 11:56
Nτελιριο indie gaming με εχει πιασει!
Εφοσον περιμενω το ρεζι ειπα να το ξεκινησω...
Τρελο παλουκι!ειδικα για μενα που παιζω τα souls με μαγο συνηθως και βοηθεια!
Ξεκινησα παλαντιν και εχω βγαλει 3 bosses με αρκετα γαμωσταβριδια!
Ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενο το παιχνιδι...Εχει και local coop που το βρηκα πολυ ωραια προσθηκη!μακαρι να ειχε και Online με φιλο...

Εχω μπροστα μου 2 bosses και με εχει λουσει κρυος ιδρωτας...την Queen of smiles και το κρακεν...

Αποτι καταλαβα να μην τα τσιγκουνεύομαι τα idols και να να βαζω σε καθε sanctuary που βρισκω ετσι?

Εχω χασει λιγο την μπαλα με τα covenants πως σκ@ατα τα λενε αλλα θα εντρυφησω σιγα σιγα...

Ναι τα covenants ειναι λιγο χασιμο , δες τα στο wiki καλυτερα. Τα boss δεν ειναι δυσκολα απλα η δυσκολια ειναι "αδικη" πολλες φορες. Μπορει ενα boss να σε κανει one hit kill και την επομενη να το βγαλεις ευκολα. Γενικα ειναι πολυ καλο το εχω αφησει 1-2 boss πριν το τελος αλλα τωρα με εβαλες στην πριζα να το πιασω.

chronohill
26-01-2017, 10:09
Aρχιζω και μαθαινω πραγματα και για τα covenants!
το παιχνιδι ειναι φανταστικο!!!!!!!!Δεν το περιμενα τοσο!Εχω εθιστει θελω να παω παρακατω οπως στα DS. Χθες εβγαλα τον δρακο στο καστρο (με την πρωτη παρακαλω) και ειχα 13000 salts και βολταρα σαν τον ηλιθιο αφου θεωρησα οτι ειμαι τοσο badass...ε οταν εχασα και το συνειδητοποίησα εβαλα κατι φωνες!
Με εχει ενθουσιασει και το οτι εχει πολλα κρυφα σημεια και ξεκλειδωνεις ειδικες ικανοτητες οπως το περπατημα στο ταβανι και το πατημα στους τοιχους...
ΦΟΒΕΡΟ θελω να δω τι κρυβεται παρακατω!

Η μοναδικη βλακεια που εχουν κανει με το παιχνιδι ειναι το coop..εκτος του οτι θα εσπερνε σε online coop και δεν εχει...το local θελει να φτιαξεις χαρακτηρα με δευτερο προφιλ να κανεις save και μετα να μπεις απτο προφιλ σου και να αναγνωρισει απτον δευτερο μοχλο οτι υπαρχει διαθεσιμος παιχτης...Ελα ομως που εχω αλλου το primary και δεν μπορω με αλλο προφιλ εκτος του αλλουνου να παιξω διπλο? Κριμα που το κανουν τοσο δυσκολο...
Γενικα με το coop δεν εχω καταλαβει.γιατι πρεπει ντε και καλα να φορτωσεις δευτερο προφιλ?γιατι να μην μπαινει ο αλλος απευθειας χωρις προφιλ και να παιζουμε ωραια και καλα?

james9
26-01-2017, 11:09
Aρχιζω και μαθαινω πραγματα και για τα covenants!
το παιχνιδι ειναι φανταστικο!!!!!!!!Δεν το περιμενα τοσο!Εχω εθιστει θελω να παω παρακατω οπως στα DS. Χθες εβγαλα τον δρακο στο καστρο (με την πρωτη παρακαλω) και ειχα 13000 salts και βολταρα σαν τον ηλιθιο αφου θεωρησα οτι ειμαι τοσο badass...ε οταν εχασα και το συνειδητοποίησα εβαλα κατι φωνες!
Με εχει ενθουσιασει και το οτι εχει πολλα κρυφα σημεια και ξεκλειδωνεις ειδικες ικανοτητες οπως το περπατημα στο ταβανι και το πατημα στους τοιχους...
ΦΟΒΕΡΟ θελω να δω τι κρυβεται παρακατω!

Η μοναδικη βλακεια που εχουν κανει με το παιχνιδι ειναι το coop..εκτος του οτι θα εσπερνε σε online coop και δεν εχει...το local θελει να φτιαξεις χαρακτηρα με δευτερο προφιλ να κανεις save και μετα να μπεις απτο προφιλ σου και να αναγνωρισει απτον δευτερο μοχλο οτι υπαρχει διαθεσιμος παιχτης...Ελα ομως που εχω αλλου το primary και δεν μπορω με αλλο προφιλ εκτος του αλλουνου να παιξω διπλο? Κριμα που το κανουν τοσο δυσκολο...
Γενικα με το coop δεν εχω καταλαβει.γιατι πρεπει ντε και καλα να φορτωσεις δευτερο προφιλ?γιατι να μην μπαινει ο αλλος απευθειας χωρις προφιλ και να παιζουμε ωραια και καλα?

Θα συμφωνησω με τα του co op. Οταν κυκλοφορησε ειχα την ιδια απορια και το εψαξα. Αν δεν κανω λαθος καπου ειχα δει οτι ηταν θεμα πορων , οτι και καλα δεν μπορουσαν να το κανουν να παιζει co op online , να κανει matchmaking κλπ.

Κριμα θα ηταν φανταστικο να παιζεις με καποιον οπως στο dark souls , ειναι καποια σημεια που λογω του 2d ειναι αδικα και με 2 παικτες θα βοηθουσε.

chronohill
26-01-2017, 12:43
Κατάφερα και έπαιξα με τον μικρό μου ξάδερφο ένα 2ωρο και ήταν απόλαυση το coop.ο οποίος μικρός δεν είχε καμμία επαφή εννοείται με soulsborne και γενικά παιζει λολ και προσπαθώ να τον μυησω στο "πραγματικό" gaming,και ξετρελλαθηκε...Βέβαια πήγαμε μετά να ξαναπαίξεις κ δεν είχε γίνει save ο χαρακτήρας του και δεν ξαναπαιξαμε...
Ναι λογικά οι άνθρωποι κόψανε κάποια "δευτερεύοντα" πράγματα και μου φαίνεται είχα διαβάσει ότι φαινόντουσαν κ τάφοι αλλά τους αφαιρέσανε...Πιστεύω το 2 με περισσότερα features θαναι ακόμα πιο κορυφαίο...Α και ένας χάρτης θα χρειαζόταν οπωσδήποτε!Γιατί σε 2d χάνεσαι ευκολα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

christos-sonyboy
10-02-2017, 16:02
για δωστε καμια ιδεα για κανα καλο creed?! εκανα τη μαλακια κ αλλαζα συνεχεια κ μετα καταλαβα οτι οσο δημιουργεις τo ιδιο creed,γινεται κ level up στο creed αν καταλαβα καλα δλδ... καμια ιδεα???